Hoe maak je een hart op een toetsenbord

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een hart op een toetsenbord
Hoe maak je een hart op een toetsenbord
Anonim

Wat te weten

  • Windows: Druk op Alt+3 op uw toetsenbord om direct een hartsymbool te typen (moet numeriek toetsenblok hebben).
  • Je kunt ook op Windows-toets + Punt (.) drukken om het emoji-toetsenbord te openen.
  • Mac: Druk op Cmd + Ctrl + Space om hartsymbolen te selecteren op het emoji-toetsenbord.

Dit artikel bevat instructies voor het typen van een hart op een toetsenbord met behulp van verschillende methoden die werken op Windows, Macs of beide.

Een hart typen op een Windows-toetsenbord

Het hartsymbool ❤️ is een veelgebruikt emoji-teken, maar de meeste toetsenborden hebben geen speciale toets. Gelukkig kun je emoji vanaf je toetsenbord typen op Windows en Macs als je de juiste sneltoetsen kent.

Deze instructies zijn van toepassing op pc's met Windows 10.

  1. Open een webpagina of bestand (Word, PowerPoint, Kladblok, enz.) en klik om de cursor in het tekstveld te plaatsen waar u het hart wilt laten verschijnen.
  2. Houd de Windows-knop op uw toetsenbord ingedrukt en druk vervolgens op de Periode-knop (.). Hierdoor wordt een klein emoji-toetsenbord weergegeven.

    Image
    Image
  3. Klik op de categorie Symbolen in de rechterbenedenhoek (het hartpictogram).

    Image
    Image
  4. Klik op het Hartsymbool dat je wilt typen en het zal in het tekstvak verschijnen.

    Image
    Image

    Als je een bepaalde emoji niet kunt vinden, klik je op het zoekpictogram en typ je de naam van de emoji die je zoekt.

Een hart typen op een Mac-toetsenbord

Zo werkt het op een Mac:

Deze instructies zijn van toepassing op Macs met macOS Sierra 10.12 of hoger.

  1. Open een webpagina of bestand (Word, PowerPoint, Kladblok, enz.) en klik om de cursor in het tekstveld te plaatsen waar u het hart wilt laten verschijnen.
  2. Druk tegelijkertijd op Cmd + Ctrl + Space op je toetsenbord. Er verschijnt een emoji-toetsenbord.

    Image
    Image
  3. Klik op de categorie Symbolen in de onderste rij. Het bevindt zich tussen de categorieën Objects (gloeilamp) en Flags.

    Image
    Image
  4. Klik op het hart dat je wilt typen en het zal in het tekstvak verschijnen.

  5. Om handmatig te zoeken naar een hart-emoji, typ je "hart" in de zoekbalk bovenaan het Veelgebruikte categorievenster.

    Image
    Image

Wat is de "Afbeelding"-code voor een hart? alt="</h2" />

Je kunt direct een hartsymbool typen in Windows als je de alt=""Afbeelding"-code kent. Als u bijvoorbeeld <strong" />Alt + 3 ingedrukt houdt op het numerieke toetsenblok van uw toetsenbord, krijgt u een eenvoudig hart. Er zijn echter veel andere codes die je kunt gebruiken om verschillende hartemoji's te maken.

Dingen werken een beetje anders op Macs, omdat het Apple-toetsenbord optietoetsen gebruikt om symbolen in te voegen. U moet echter uw toetsenbordinstellingen wijzigen om hiervoor de Unicode Hex Input-methode te gebruiken. Het is veel gemakkelijker om Cmd + Ctrl+ Space te gebruiken en het emoji-toetsenbord te openen, omdat Unicode een gecompliceerde, enigszins beperkte methode is.

Hoe maak je een hart zonder numeriek toetsenblok?

Helaas werken "Image"-codes op Windows alleen met het numerieke toetsenbord. Je kunt de cijfers bovenaan je toetsenbord niet gebruiken. alt="

De meeste Windows-laptoptoetsenborden hebben geen numeriek toetsenblok, dus de gemakkelijkste manier om een hart te typen is door de emoji-toetsenbordstappen te gebruiken, zoals hierboven beschreven. Het is echter nog steeds mogelijk om een numeriek toetsenblok op uw computer te gebruiken, zelfs als uw toetsenbord er geen heeft.

  1. Houd de Windows-toets + Ctrl + O ingedrukt om het schermtoetsenbord van Windows 10 te openen.
  2. Klik op Opties.
  3. Controleer Numeriek toetsenbord inschakelen.

    Image
    Image
  4. Klik op de NumLock-knop om het numerieke toetsenblok te openen.

    Image
    Image

Alternatieven zijn onder meer het downloaden van een Numpad-emulator of het gebruik van een extern toetsenbord met een ingebouwd Numpad.

Als je de "Afbeelding"-code voor een bepaald symbool niet weet of geen emoji op het emoji-toetsenbord kunt vinden, kun je ernaar zoeken met Google of een andere zoekmachine en kopiëren /plak het. alt="

Hoe krijg je de White Heart Emoji op je toetsenbord?

De Witte Hart-emoji &x1f90d; wordt vaak online gebruikt om over iemands overlijden te praten. Om het te krijgen, kun je "Image" + 9825 typen op Windows of het vinden in de Windows- of Mac-emoji-toetsenborden. alt="

FAQ

    Hoe voeg ik een hartsymbool toe op Facebook?

    Als je de Facebook-app gebruikt, gebruik dan het Emoji-toetsenbord om een hart toe te voegen aan een opmerking of bericht. Of tik op smiley en kies vervolgens uit verschillende hartgerelateerde stickers en avatars. U kunt ook <3 typen en er verschijnt een hart. Als je Facebook op het bureaublad gebruikt, tik je op het Emoji-pictogram om emoji-opties weer te geven en kies je een hart.

    Hoe typ ik een gebroken hart op een toetsenbord?

    Typ op een Windows-pc Alt + 128148 om een gebroken hart te genereren. Of kopieer en plak het symbool van een website. Druk op een Mac op Cmd + Ctrl + Spatie, klik op Symbolen en selecteer het gebroken hart.

    Hoe maak ik andere symbolen met mijn toetsenbord?

    Gebruik "Image"-codes en optiecodes op een Windows-pc of Mac om verschillende symbolen en speciale codes in te voegen. alt="

Aanbevolen: