De 9 beste sleutelvinders van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste sleutelvinders van 2022
De 9 beste sleutelvinders van 2022
Anonim

Als je het beu bent om je sleutels kwijt te raken, is er goed nieuws: technologie kan je van deze dagelijkse frustratie afhelpen. Elektronische sleutelzoekers zijn kleine tracking-apparaten die aan een sleutelhanger of ander vaak verloren voorwerp kunnen worden bevestigd. Met een druk op de knop piept, piept of laat de vinder op een andere manier een alarm horen om u naar uw verloren voorwerp te leiden. Sommige, zoals de Chipolo One Key Finder bij Amazon, worden geleverd met een bijbehorende app die u een locatie op een kaart laat zien of u er zelfs aan herinnert wanneer u uw gevolgde item vergeet. Sommige, zoals de Tile Pro bij Amazon, hebben een zeer groot "bereik", wat betekent dat de afstandsbediening de tracker op honderden meters afstand kan vinden, terwijl andere veel beperkter zijn.

Sleutelzoekers hebben een ontvanger (het apparaat dat je aan je sleutels bevestigt) en een afstandsbediening. De afstandsbediening zendt een signaal uit en "vindt" de ontvanger met behulp van radiofrequenties of Bluetooth-technologie. Degenen die radiofrequenties (RF) gebruiken, zijn over het algemeen vrij eenvoudige apparaten: druk op een knop en de tracker op uw toetsen tjilpt. Dit soort key finders hebben geen smartphone-verbinding nodig en hebben meestal niet veel extra functies. Bluetooth-sleutelzoekers daarentegen moeten verbonden zijn met een smartphone. Ze worden bestuurd met een app en deze apps bevatten meestal meer geavanceerde functies, zoals kaartlocaties en meldingen buiten bereik. Bluetooth-trackers hebben meestal ook een superieur bereik. Het nadeel: ze zijn meestal duurder.

Als je items in re altime en over een veel grotere afstand wilt volgen, zoek dan naar apparaten die GPS-technologie gebruiken in plaats van RF of Bluetooth. Onze lijst met GPS-trackers voor auto's is een goed begin.

Beste algemeen: Tile Pro

Image
Image

De Tile Pro is een Bluetooth-sleutelzoeker met een bereik van maar liefst 400 voet, de langste van alle producten op deze lijst. En voor dit soort trackers is bereik alles. De Tile Pro is een vierkant van 1,7 x 1,7 inch met een gat in de hoek, zodat je hem gemakkelijk aan je sleutelbos kunt bevestigen. Het is ook duurzaam en waterbestendig, hoewel de zwarte kleuroptie gevoelig is voor krassen op het oppervlak. Download eenvoudig de Tile-app op uw telefoon of mobiele apparaat en synchroniseer deze vervolgens met het Tile-apparaat via Bluetooth. Als je het item waaraan de Tile is bevestigd kwijtraakt, kun je het bellen - de Pro heeft het luidste belsignaal van elk Tile-apparaat - of de locatie bekijken op een kaart in de app. De app geeft je ook toegang tot Tile's Community Find-functie, die anoniem de Tile-apparaten van andere mensen gebruikt en je een locatie-update geeft als iemand anders binnen het bereik van je vermiste apparaat komt. Als je je sleutels hebt maar je telefoon niet kunt vinden, kun je de Tile Pro gebruiken om hem te laten rinkelen. De Tile Pro werkt op een gewone CR2032-knoopbatterij die eenvoudig te vervangen is. Het is beschikbaar in zowel zwarte als witte kleuropties.

Runner-Up, beste algemeen: Tile Mate

Image
Image

De Tile Mate is een iets kleiner Tile-apparaat dan de Pro. Het heeft ook een korter Bluetooth-bereik van 200 voet, maar veel van dezelfde extra functies. De Mate heeft een vervangbare CR2032-knoopbatterij die de levensduur van het apparaat aanzienlijk verlengt - elke batterij kan het ongeveer een jaar van stroom voorzien. Het meet 1,4 x 1,4 inch en heeft een gat in de hoek, waardoor het een ultracompacte toevoeging is aan je sleutelhanger. Net als andere Bluetooth-trackers maakt de Tile Mate verbinding met je telefoon via Bluetooth en moet hij binnen bereik zijn om 'gevonden' te worden. Als je je sleutels kwijt bent, kun je de Tile bellen en het geluid volgen, of de locatie bekijken op een kaart in de Tile-app. De Community Find-functie is handig als je je Tile volledig kwijt bent. Het zorgt ervoor dat de Tiles van andere mensen op zoek gaan naar uw verloren apparaat en zal u de locatie bijwerken als uw Tile zich binnen het bereik van iemand anders bevindt.

Beste budget: Esky draadloze RF-zender

Image
Image

Als je een basisset trackers voor objecten in je huis nodig hebt, is deze set van vier van Esky een basisbudgetoptie die de klus zal klaren. In tegenstelling tot de meer geavanceerde apparaten op deze lijst, gebruikt de Esky een aparte afstandsbediening in plaats van een app en communiceert hij met de trackers via radiofrequentie (RF) in plaats van Bluetooth. RF-trackers hebben over het algemeen een korter bereik en deze komt uit op minder dan 30 meter. Als je altijd dingen in dezelfde kamer of een paar kamers verliest, d.w.z. je laat je sleutels in een jaszak en stopt hem dan in een kast vol andere jassen - dan is 30 voet genoeg. Druk op een kleurgecodeerde toets op de afstandsbediening en de bijbehorende tracker piept luid en knippert, waardoor je zoekgeraakte item zelfs in het donker gemakkelijk te vinden is. De Esky-trackers kunnen via de ingebouwde lus aan een sleutelhanger worden bevestigd of rechtstreeks aan een object worden geplakt met behulp van de meegeleverde klittenband.

Loudste Key Finder: KeyRinger Key Finder

Image
Image

De KeyRinger-zoeker is heel eenvoudig te gebruiken en dankzij de extra luide beltoon is hij geschikt voor diegenen die hogere volumes nodig hebben. Het pakket wordt geleverd met twee identieke apparaten die aan elkaar zijn gekoppeld en direct uit de doos klaar zijn voor gebruik - dubbelklik eenvoudig op de knop op een van de trackers om het alarm op de andere te laten afgaan. Het maximale bereik is 300 voet. Het kan aan een sleutelhanger worden bevestigd via de plastic lus op het apparaat of direct aan andere objecten worden bevestigd met behulp van het meegeleverde plakband. De KeyRinger werkt op een CR2032-knopbatterij die ongeveer 18 maanden meegaat en eenvoudig te vervangen is als hij dood is. Het belsignaal kan voor sommigen te luid en onaangenaam klinken, maar het is zeker effectief. Dit apparaat is ook een beetje omvangrijk in vergelijking met de andere belangrijke vinders op deze lijst, dus daar moet je rekening mee houden als je het aan iets duns als een smartphone bevestigt.

Beste sleutelorganizer: KeySmart Pro-sleutelzoeker

Image
Image

De KeySmart Pro is geen typische sleutelzoeker - het is eigenlijk een sleutelorganizer en multitool, waarbij de sleutels die u elke dag gebruikt, worden gecombineerd met aanpasbare accessoires zoals een schaar, een USB-stick, een tang of zelfs een firestarter. De KeySmart wordt geleverd met een ingebouwde Tile-trackingfunctie waarmee u kunt bellen of de locatie van uw sleutels op een kaart kunt bekijken met behulp van de Tile-app. Net als andere Tile-apparaten vertrouwt de KeySmart Pro op een Bluetooth-verbinding met een mobiel apparaat om deze functie te gebruiken. Deze op batterijen werkende sleutelorganizer is oplaadbaar en wordt geleverd met een meegeleverde zaklamp en flesopener. Het kan maximaal 10 sleutels bevatten en houdt ze in een bepaalde volgorde, zodat je ze meteen kunt vinden (zeker een meer georganiseerde methode dan een typische sleutelhanger). Helaas kan het lastig zijn om de KeySmart Pro uit elkaar te halen om sleutels en accessoires toe te voegen of te verwijderen.

Beste app: Chipolo One Key Finder

Image
Image

Deze sleutelzoeker van Chipolo heeft veel handige functies die standaard worden geleverd bij de meeste middenklasse Bluetooth-zoekers. Nadat je de vinder met je telefoon hebt verbonden, kun je hem bedienen met de Chipolo-app, waarmee je de vinder kunt bellen of de laatste locatie op een kaart kunt zien. U kunt ook op een knop op het Chipolo-apparaat drukken om uw telefoon te laten overgaan. De tracker is superdun en heeft een waterbestendig ontwerp dat hem duurzaam en onopvallend maakt, waar je hem ook bevestigt. Maar de Chipolo-app heeft nog een paar trucjes in petto die dit kleine apparaatje onderscheidt. Het is compatibel met de meest populaire virtuele assistenten, waaronder Siri, Amazon Alexa en Google Assistant, wat betekent dat je je slimme thuishub of de ingebouwde assistent op je telefoon kunt gebruiken om je Chipolo met stem te bedienen. De app genereert ook herinneringen wanneer je Chipolo buiten bereik gaat om te vragen of je je sleutels bent vergeten. Dit is een zeer handige functie die kan voorkomen dat u belangrijke items in de eerste plaats achterlaat.

Beste stijl: Orbit Key Finder

Image
Image

Deze compacte sleutelzoeker van Orbit gebruikt Bluetooth om verbinding te maken met je mobiele apparaat. Download de Orbit-app op je telefoon en gebruik deze om de tracker te bellen of de locatie op een kaart te bekijken. Net als sommige andere Bluetooth-vinders in deze lijst, kan de Orbit ook je telefoon laten rinkelen als je hem kwijt bent. Het apparaat zelf is gemaakt van aluminium en heeft een waterdichte constructie om te beschermen tegen dagelijkse schade. Het is ongeveer vijf centimeter breed en heeft een ingebouwde lus waar je je sleutelhanger door kunt halen. Misschien wel de meest unieke functie is de selfie-afstandsbediening van de Orbit. Wanneer de zoeker is gekoppeld aan uw telefoon, kunt u deze gebruiken om handsfree foto's te maken. Het werkt op een vervangbare knoopbatterij (en wordt geleverd met een reserve in de doos), maar de batterij heeft de neiging relatief snel leeg te raken. De Orbit is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en lijkt meer op een sleutelhangeraccessoire dan op sommige van de grotere apparaten op deze lijst.

Beste voor portemonnees: Tile Slim

Image
Image

Als uw belangrijkste zorg het volgen van uw portemonnee is, bekijk dan zeker de Tile Slim. We hebben ons gericht op de belangrijkste vinders in deze lijst, dus de meeste van deze apparaten hebben een grotere vormfactor of zijn duidelijk ontworpen om op een sleutelhanger te passen. De Tile Slim daarentegen ziet eruit als een creditcard en is gemaakt voor platte voorwerpen zoals portemonnees, telefoons, laptops en paspoorten. Het kan in een zak worden geschoven of direct op uw waardevolle spullen worden geplakt voor onopvallende tracking. Net als de andere Tile-producten op deze lijst, gebruikt het de Tile-app om de vinder te bellen (die ook terug kan bellen naar uw telefoon), de locatie op een kaart weer te geven of toegang te krijgen tot de Community Find-functie om de Tiles van andere mensen op de kijk uit voor uw verloren voorwerp. Het is ook compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant, zodat je je slimme thuishub kunt gebruiken om Tile te vragen je spullen te vinden. De batterij van de Tile Slim gaat drie jaar mee en is niet vervangbaar.

Eenvoudig te gebruiken: Tile Sticker Bluetooth Tracker

Image
Image

De Tile Sticker is een solide Bluetooth-tracker met een zeer aantrekkelijk prijskaartje en een compact, onopvallend ontwerp dat zowel in zwart als wit verkrijgbaar is. Het beste van alles is dat het een zelfklevende achterkant heeft, dus het is supergemakkelijk te gebruiken en te bevestigen aan bijna elk oppervlak/apparaat.

Net als andere Bluetooth-sleutelzoekers, gebruik je een app op je telefoon om de tracker te bellen of de locatie van je sleutels op een kaart te bekijken (een geweldige functie voor deze prijsklasse). De Tile-app kan de sticker automatisch lokaliseren binnen een straal van 150 ft, of het anonieme Tile-netwerk gebruiken om hem verder te vinden. De batterij is ingebouwd en ontworpen om drie jaar of langer mee te gaan. De Sticker werkt zelfs met Alexa en andere digitale assistenten en slimme apparaten voor thuisgebruik.

De Tile Pro heeft een uitstekend bereik, een onopvallend ontwerp en handige in-app-functies zoals Community Find om je te helpen items die ver weg zijn verloren te lokaliseren. Als je iets minder duurs wilt, is de Tile Mate een geweldig alternatief met een iets kleinere vormfactor en Bluetooth-bereik.

Over onze vertrouwde experts

Emmeline Kaser is een voormalig redacteur van Lifewire's productoverzichten en recensies. Ze is een ervaren productonderzoeker die gespecialiseerd is in consumententechnologie.

FAQ

    Kan ik Key Finder gebruiken om ook andere dingen te vinden?

    Ja. Hoewel de meeste van deze sleutelzoekers zijn gemaakt met een sleutelhangerontwerp, speciaal om aan sleutelhangers te worden bevestigd, kunnen ze aan vrijwel alles worden bevestigd dat u niet wilt verliezen. Of dat nu een afstandsbediening is of een klein kind.

    Hoe werkt een sleutelzoeker?

    Afhankelijk van het type sleutelzoeker dat u gebruikt, kan deze werken met een Bluetooth- of RF-signaal. Bluetooth-apparaten kunnen worden gekoppeld aan uw telefoon en een specifieke app om de locatie van de sleutelhanger te bepalen. Dit is echter niet hetzelfde als een GPS-locator, omdat Bluetooth slechts een effectief bereik van ongeveer 30 voet heeft. RF-sleutelhangers hebben een groter bereik, maar kunnen niet worden gekoppeld aan uw telefoon, maar vertrouwen in plaats daarvan op een speciale afstandsbediening. Hoewel deze u geen specifieke locatie op een kaart geven, kunnen ze nog steeds een hoorbaar of trillend signaal afgeven tot 30 voet. Vanwege de noodzaak van de afstandsbediening zijn RF-sleutelhangers echter meer geschikt voor gebruik binnenshuis.

Waar u op moet letten in een sleutelzoeker

Batterijlevensduur

De levensduur van de batterij van een sleutelzoeker hangt af van of hij een oplaadbare lithium-ionbatterij of een knoopcelbatterij gebruikt. Dit laatste op apparaten zoals de Tile resulteert in een langere levensduur van de batterij, tot wel een jaar langer, terwijl de oplaadbare batterij geschikt kan zijn voor de belangrijkste vinders die RF-technologie gebruiken.

Bereik

Als een sleutelzoeker met deze functie te ver van je telefoon komt, klinkt er automatisch een waarschuwing. Dit kan handig zijn als uw sleutels ooit uit uw zak vallen, of als u ze neerlegt en per ongeluk vergeet ze weer op te rapen.

Bluetooth versus RF

Sleutelzoekers die gebruikmaken van radiofrequentietechnologie (RF) zijn doorgaans goedkoper en worden geleverd met meer sleutelhangers. Bluetooth-sleutelzoekers kunnen echter meer functionaliteit bieden. Bij sommige kunt u de sleutelhanger omgekeerd gebruiken om uw telefoon te vinden, en u kunt zelfs een netwerk van andere gebruikers gebruiken om uw sleutels te vinden als u ze ergens buiten het bereik van de Bluetooth van uw telefoon bent kwijtgeraakt.

Aanbevolen: