De 7 beste sta-bureaus van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste sta-bureaus van 2022
De 7 beste sta-bureaus van 2022
Anonim

Het is belangrijker dan ooit dat we voor onszelf zorgen terwijl we thuis werken. Velen van ons zijn overgestapt op werken vanuit ons thuiskantoor, en dat betekende vaak dat we goede ergonomie moesten opofferen voor het gemak. Werken vanaf de bank of een te kort bureau zorgt ongetwijfeld elke dag voor problemen. Dat is waar een sta-bureau van pas komt. Het helpt je op de been te blijven om het bloed te blijven pompen, je spieren te strekken en een paar calorieën meer te verbranden dan je anders zou doen terwijl je zit.

De beste sta-bureaus zijn eenvoudig te monteren en helpen je om je houding te verbeteren en gezonder te blijven in het algemeen. Als je merkt dat je al een tijdje last hebt van een zere rug, is het misschien tijd om je kantoorinrichting te verbeteren met een sta-bureau en afscheid te nemen van de dagelijkse pijn.

Lees verder voor onze keuzes voor de beste sta-bureaus die je op de markt kunt vinden. Je zult niet geloven hoe je je werkruimte kunt transformeren.

Beste algemeen: ApexDesk Elite-serie 71-inch

Image
Image

Als je een sta-bureau wilt dat alle vakjes aanvinkt, is de ApexDesk Elite een uitstekende keuze. Het is een duurzaam bureau met een houten blad, afgeschuinde randen en een uitsparing die het ergonomischer maakt voor uw woonruimte. Het beschikt over een elektrisch verstelbaar hefsysteem, zodat u het naar wens kunt verhogen of verlagen, en het stalen frame kan tot 225 pond dragen. Dat betekent dat alles wat u op uw bureau moet plaatsen, prima moet passen.

Er is zelfs een programmeerbare controller met verschillende voorinstellingen waarmee je verschillende hoogtes kunt opslaan en er automatisch naar kunt terugkeren als je ooit het bureau verplaatst. Het duurt niet lang om op te zetten en er is voldoende ruimte om op een computer of laptop te werken.

Controls: LED-geheugencontroller met zes knoppen | Gemotoriseerd/Niet-gemotoriseerd: Gemotoriseerd | Passthrough: Grommet | Gewichtscapaciteit: 225 pond

Beste doe-het-zelf: UPLIFT V2 staand bureauframe

Image
Image

Als je een sta-bureau wilt, maar toch de mogelijkheid wilt hebben om het aan te passen, is de Uplift V2 misschien precies wat je zoekt. Met dit elektrische bureau kun je dingen naar wens veranderen. U kunt uw eigen bureaublad toevoegen aan het drietraps frame met twee motoren. U kunt een bureaublad tussen 42 en 80 inch kiezen en vervolgens de bureauhoogte programmeren die het beste bij u past.

Het is bedoeld om efficiënt, stil en klaar voor gebruik te zijn zoals jij dat wilt. Je kunt hem zo veel verplaatsen als je wilt om de beste positie te vinden qua ergonomie, waardoor deze werkruimte geweldig is voor alle gebruikers.

Controls: Digitaal geheugentoetsenbord | Gemotoriseerd/Niet-gemotoriseerd: Gemotoriseerd | Passthrough: Nvt | Gewichtscapaciteit: 355 pond

Beste ontwerp: Jarvis Bamboo sta-bureau

Image
Image

Als je op zoek bent naar een elegant bureau dat bij verschillende kamerinrichtingen past, is de Jarvis Standing Desk misschien wel de beste keuze. Het meegeleverde bureaublad is gemaakt van bamboe en je kunt het zowel zittend als staand gebruiken. Het kan worden aangepast van 24,5 tot 50 inch zonder desktop. Het ondersteunt 350 pond met een stille gemotoriseerde aanpassingsoptie, en bevat een OLED-handset waarmee u verschillende hoogtes in de machine kunt programmeren om er later naar terug te keren.

Het bureau is verkrijgbaar in verschillende tinten en zou kunnen zijn wat je nodig hebt om je rug te sparen en je kamer aan elkaar te binden, want het gaat allemaal uit op de esthetische afdeling.

Controls: Handset met digitaal display | Gemotoriseerd/Niet-gemotoriseerd: Gemotoriseerd | Passthrough: Grommet | Gewichtscapaciteit: 350 pond

Beste klassieke ontwerp: Flexispot Theodore sta-bureau

Image
Image

Met twee USB-poorten voor het opladen van een telefoon of uw werkheadset, biedt de FlexiSpot Theodore Standing Desk de klassieke uitstraling van een directiekantoor dankzij een walnootfineerafwerking. Het bureau kan tot bijna 50 inch worden verhoogd en is geschikt voor bijna alle hoogtes. Een kleine opberglade met rustieke knoppen biedt ook de mogelijkheid om kleine items voor het kantoor aan huis gemakkelijk en snel op te bergen, en het bureaublad is zo groot dat het gemakkelijk vol te stoppen is met laptops, planners, lampen en meer, en er zal ruimte over zijn.

Onze tester Rebecca had geen problemen om de opstelling van het sta-bureau te krijgen, en ze ontdekte dat het gemakkelijk plaats bood aan haar lengte van 5 voet, 8 inch met ruimte over voor langere mensen. Ze had wat kleine problemen met de besturing, maar merkte dat het haar dagelijkse gebruik niet al te veel hinderde.

Controls: toetsenblok omhoog/omlaag | Gemotoriseerd/Niet-gemotoriseerd: Gemotoriseerd | Passthrough: 3 ingebouwde USB | Gewichtscapaciteit: 99 pond

"De Flexispot was het antwoord op alles wat ik nodig had in mijn werkruimte: stijlvol, modern en volledig aanpasbaar." - Rebecca Isaacs, producttester

Beste budget: SHW elektrisch in hoogte verstelbaar computerbureau

Image
Image

Niet iedereen wil de bank breken als het gaat om het kopen van een sta-bureau, en de SHW elektrisch in hoogte verstelbare computerdesk zou prima moeten passen. Het wordt geleverd in vier verschillende afwerkingen met een prachtige houtnerflook. Het wordt ook geleverd met een digitale handset om vier vooraf ingestelde instellingen op te slaan.

Ondanks dat het een budgetoptie is, bevat het ook telescopische hoogteverstelling, evenals een gemotoriseerde lift die hem tussen 28 en 46 inch lang kan dragen. Zelfs met dat alles is het nog steeds vrij barebones, maar het zou alles aan moeten kunnen wat je er bovenop moet plaatsen.

Dit is een mooi, eenvoudig, bescheiden bureau dat niet alle voordelen heeft die andere, duurdere modellen kunnen bieden, maar het heeft die dingen niet echt nodig als de primaire functie stevig blijft zodat je werken in plaats van op een bank of een ander niet-ergonomisch oppervlak te zitten. Het bevat enkele opties voor draadbeheer en een mand voor kabelbeheer onder de tafel.

Controls: Handset met digitaal display | Gemotoriseerd/Niet-gemotoriseerd: Gemotoriseerd | Passthrough: Grommets | Gewichtscapaciteit: 110 pond

Beste converter: FlexiSpot M2B sta-bureau

Image
Image

Een sta-bureau krijgen kan een beetje een verplichting zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Je kunt altijd kiezen voor een manier om het bureau dat je al hebt om te toveren in een bureau dat je op weg helpt. De Flexispot in hoogte verstelbare sta-bureauconvertor maakt gebruik van een enkele handgreep om het bureau waar u al aan zit te veranderen in het perfecte sta-bureau. Plaats het gewoon bovenop uw werkstation en het zal zich ontvouwen en verticaal omhoog komen.

Er is voldoende ruimte met een groefvrij en diep bureaublad. Met een snelontgrendelbare toetsenbordlade kunt u over uw toetsenbord bewegen om u bij het staan te accommoderen. Het wordt ook geleverd met 12 verschillende hoogteniveaus, dus hoe lang je ook bent, je kunt gewoon besluiten om op te staan en op je voeten te gaan werken zonder enige ophef. Het is precies het soort product dat je aanmoedigt om het te gebruiken vanwege het gemak en gemak, en het is geweldig voor iedereen met een kleine werkruimte.

Controls: Enkele handgreep | Gemotoriseerd/Niet-gemotoriseerd: Niet-gemotoriseerd | Passthrough: Nvt | Gewichtscapaciteit: 33 pond

Beste voor laptops: AGZ mobiele verrijdbare laptopstandaard

Image
Image

Als je routinematig vanaf een laptop werkt, zul je merken dat je veel minder ruimte nodig hebt dan een traditioneel sta-bureau nodig heeft. De AGZ Mobile Rolling Laptop Stand is een geweldig alternatief voor wat doorgaans logge en grote mechanismen kunnen zijn. Het is een gestroomlijnde optie die nog steeds alles biedt wat je nodig hebt, gemaakt van een aluminiumlegering.

Het beschikt over instelbare hoogte-opties, holle koeling om te voorkomen dat uw computer oververhit raakt, en een ergonomisch ontwerp. Je kunt hem naar eigen inzicht oprollen, en hij is licht en gemakkelijk te verplaatsen, net als je laptop.

Controls: Enkele handgreep | Gemotoriseerd/Niet-gemotoriseerd: Niet-gemotoriseerd | Passthrough: Nvt | Gewichtscapaciteit: 44 pond

Van de sta-bureau-opties komt de ApexDesk Elite Series 71-inch (zicht op Amazon) als beste uit de bus. Het is niet alleen duurzaam en ondersteunt een gewicht tot 225 pond, maar het beschikt ook over een elektrisch verstelbaar systeem om ervoor te zorgen dat u het naar wens kunt verhogen en verlagen. Het wordt ook geleverd met een programmeerbare controller om de hoogten op te slaan waar je blij mee bent. Als u op zoek bent naar een sta-bureau voor alle doeleinden, dan is dit de beste keuze.

Over onze vertrouwde experts

Brittany Vincent is een freelance schrijver van videogames en entertainment wiens werk is opgenomen in publicaties en online locaties, waaronder G4TV.com, Joystiq, Complex, IGN, GameMe, Destructoid, Kotaku, GameSpot, Mashable en The Escapist. Zij is de hoofdredacteur van mojodo.com.

Rebecca Isaacs schrijft sinds 2019 voor Lifewire en behandelt een breed scala aan consumententechnologie, levensstijl en gezondheidsapparaten. Ze is vooral bekend met kantoormeubilair en accessoires.

FAQ

    Wat zijn de voordelen van een sta-bureau?

    Als je op de been blijft in plaats van de hele dag te zitten, verbrand je automatisch meer calorieën. Je zult de spieren in je onderrug kunnen trainen in plaats van ze te dwingen te verdraaien en te spannen voor de lange uren dat je misschien werkt. Je bent misschien zelfs productiever, aangezien je in beweging bent en je bloed laat stromen. Je zult je over het algemeen beter voelen als je niet de hele dag zit met je lichaam in een onnatuurlijke houding gedwongen.

    Moet ik nog sporten als ik aan een sta-bureau werk?

    Ja. Staan is geen vervanging voor lichaamsbeweging. Je zult nog steeds willen bewegen in plaats van de hele dag op één plek te blijven, omdat je ervoor moet zorgen dat je genoeg calorieën verbrandt. Staan is geen vervanging voor opstaan en bewegen in huis.

    Wat kan ik gebruiken om een sta-bureau comfortabeler te maken?

    Je zult schoenen willen dragen met een ondersteunende hak en niet op blote voeten staan als je lange dagen moet werken. Investeer ook in een dempende mat om wat van de druk van je voeten te halen als je er een tijdje op blijft. Je ha alt misschien de warmte van je rug weg, maar je wilt die pijn niet naar je voeten verplaatsen.

Aanbevolen: