Hoe bomen te planten in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe bomen te planten in Animal Crossing
Hoe bomen te planten in Animal Crossing
Anonim

In je Animal Crossing: New Horizons-dorp zul je snel merken dat er veel bomen in de buurt zijn. Dit kunnen gewone bomen, vruchtdragende bomen of zelfs geldbomen zijn die je wat belletjes kunnen bezorgen.

Hoe gewone bomen te laten groeien

Om een boom zonder fruit te laten groeien in Animal Crossing, moet je andere stappen volgen dan een boom met fruit. Hier leest u hoe u een boom plant en laat groeien.

  1. Koop jonge boompjes bij Nook's Cranny. Je kunt enkelvoudige boompjes kopen, of je kunt ze in groepen van vijf kopen. Als je aan het begin van het spel bent, kun je nog steeds jonge boompjes van Timmy vinden in Resident Services.

    Image
    Image
  2. Zoek een plek om de boom te planten. Zorg ervoor dat er ten minste één blok ruimte is tussen het gebied van de boom die u wilt planten en objecten zoals water, kliffen of andere bomen.
  3. Ga naar je inventaris en selecteer het jonge boompje. Kies Plant Here om je jonge boompje te planten op de plek die je hebt gekozen.

    Image
    Image

Hoe fruitbomen te laten groeien

Fruitbomen zijn van vitaal belang in Animal Crossing, omdat je het fruit dat je kweekt kunt verkopen, eten of op verschillende manieren kunt gebruiken. Je zult vooral fruit willen planten dat niet inheems is in je dorp, omdat je het voor meer klokken kunt verkopen.

  1. Zorg ervoor dat je een schop en minstens één stuk fruit hebt voor het type boom dat je wilt laten groeien. Je kunt een schop krijgen door hem te maken met Tom Nook.
  2. Ga naar de plek waar je je fruit wilt planten. Graaf een gat met je schop.

    Image
    Image
  3. Ga naar je inventaris en selecteer het fruit dat je wilt planten. Kies Plant 1 in de vervolgkeuzelijst. Dan plant je de vrucht en zou je een boom moeten zien ontspruiten.

    Image
    Image

Hoe een geldboom te planten

Een ander type boom dat je kunt planten, is een geldboom. Deze groeien bellen, zodat je ze kunt verzamelen bij elke geldboom die je kweekt. Met een beetje werk kun je deze bomen snel laten groeien.

  1. Pak je schop en kijk rond in je dorp naar een gouden gloeiende plek in de grond. Deze zouden om de zoveel tijd moeten verschijnen.

    Image
    Image
  2. Graaf het gloeiende gebied op en open dan je inventaris. Ga naar je bellen en trek de hoeveelheid eruit die je wilt planten. Welke hoeveelheid je ook in het gat stopt, de boom zal drie keer groeien. Elk bedrag boven 10.000 klokken levert echter niet precies dat bedrag op.

    Image
    Image
  3. De klokken zullen planten en je zou een boom moeten zien ontspruiten. Als de boom eenmaal is gegroeid, kun je de bellen eraf schudden. De klokken zullen niet teruggroeien, maar je kunt proberen een andere gloeiende plek te vinden om meer terug te groeien.

Waarom je bomen zou moeten laten groeien

Dus hoe kunnen groeiende bomen je helpen in de game? Er zijn nogal wat voordelen van het kweken van veel bomen in je dorp.

Het kweken van gewone bomen is uitstekend geschikt voor decoratie, maar dat is niet alles. Je kunt normale bomen schudden en soms laten ze bellen of meubels vallen. Pas op voor wespennesten!

Fruitbomen zijn geschikt om te groeien als je al het fruit op je eiland wilt hebben en verkopen. Hoe meer fruit je dagelijks kunt verzamelen, hoe meer bellen je kunt krijgen. Je kunt ook bomen omhakken in Animal Crossing om materiaal voor gereedschap te krijgen.

Het nut van geldbomen behoeft natuurlijk geen uitleg. Je krijgt drie keer het bedrag dat je inlegt gratis. Bomen zijn over het algemeen belangrijk in Animal Crossing en kunnen je enorm helpen.

Aanbevolen: