De 3 beste selfiesticks, getest door Lifewire

Inhoudsopgave:

De 3 beste selfiesticks, getest door Lifewire
De 3 beste selfiesticks, getest door Lifewire
Anonim

Het bezit van een van de beste selfiesticks is nodig om unieke foto's te maken. Met recente ontwikkelingen op het gebied van cameratechnologie zijn sommige dingen waar selfiesticks handig voor zijn (zoals het vastleggen van grote groepen en het maken van adembenemende reisfoto's een fluitje van een cent) misschien verouderd, maar dat betekent niet dat ze nog steeds niet nuttig zijn. Selfiesticks helpen ook bij het herdenken van momenten waarop je misschien niemand anders in de buurt hebt om een foto voor je te maken.

De Mpow iSnap X is onze keuze voor de beste overall. Het is gemakkelijk te manoeuvreren en kan tot 31,5 inch worden uitgeschoven, waardoor uw apparaat uw hele omgeving kan vastleggen. Met deze selfiestick kunnen je foto's nieuwe hoogten bereiken! Het beste is dat dit model 7 wordt.1 inch wanneer gecomprimeerd, waardoor het gemakkelijk kan worden vervoerd! Met de beste sticks kun je overal en altijd geweldige foto's maken, met of zonder iemand.

Beste algemeen: Mpow iSnap X Selfie Stick

Image
Image

De Mpow iSnap X selfiestick heeft een combinatie van kwaliteit, uitstekende recensies en een budgetprijskaartje. Als een van de goedkopere Bluetooth-compatibele opties, is de opslaglengte van 7,1 inch vriendelijk voor je tas, je koffer of zelfs je spijkerbroekzak. Met een lengte van 31,5 inch, wanneer deze volledig is uitgeschoven, is hij meer dan lang genoeg om jou en het landschap vast te leggen voor die perfecte Instagram-opname of voor bijna elke situatie. De meegeleverde polsband voegt een beetje extra veiligheid en veiligheid toe wanneer deze volledig is uitgeschoven. De 4,7-sterrenclassificatie en positieve recensies hebben ertoe bijgedragen dat de Mpow in de bestsellercategorie nr. 1 op Amazon terecht is gekomen.

"Een punt van kritiek was dat tijdens het testen een kleine hoeveelheid wiebelen zichtbaar was toen de Mpow tot zijn volledige lengte werd uitgeschoven. " - Emily Isaacs, producttester

Image
Image

Beste voor GoPro: BlitzWolf BS3 Selfie Stick

Image
Image

Selfiesticks zijn gemaakt voor avontuurlijke reizigers die elk moment, regen of zonneschijn, willen vastleggen. Daarom is het zo belangrijk om een duurzaam en waterdicht model te vinden dat je van land naar zee kan brengen. De BlitzWolf BS3 selfiestick biedt uitstekende duurzaamheid en veelzijdigheid voor de meest gedurfde reiziger. De superveilige houder past op de meeste GoPro Hero's, en de lichtgewicht roestbestendige paal van geanodiseerd aluminium en 100 procent waterdichte materialen zijn sterk genoeg om totale onderdompeling te weerstaan (zelfs in zout water). Zorg ervoor dat je de handige Bluetooth-afstandsbediening verwijdert voordat je gaat duiken, want het is het enige onderdeel van het BS3-pakket dat niet waterdicht is.

De paal is verstelbaar van 7,8 inch tot 26,7 inch, voor adembenemende panorama-opnamen. Als je een selfiestick nodig hebt die je van de koraalriffen voor de kust van Australië naar de besneeuwde bergen in Colorado kan brengen, dan is de BS3 de perfecte keuze. Het wordt geleverd met een aluminium statiefbevestiging met antislipvoetjes, zodat je je avonturen op een van de moeilijkste terreinen ter wereld kunt vastleggen.

Beste budget: JETech Bluetooth-selfiestick

Image
Image

Als je op zoek bent naar een goedkope selfiestick die niet kapot gaat, moet je de JETech Bluetooth uitschuifbare selfiestick proberen. Deze selfiestick is in grote lijnen compatibel met iPhone X/8/7/7P/6/6P/SE, Samsung Galaxy S5/S6/S7/S8, Google, LG V20, Huawei en meer. Het strekt zich uit tot een royale 36 inch, zodat u een breed beeld kunt vastleggen.

De verstelbare klem houdt je telefoon stevig op zijn plaats met rubberen handgrepen en heeft een rotatie van 270°, zodat je onder elke hoek de perfecte foto kunt maken. Dit model heeft ook Bluetooth-mogelijkheden, zodat het gemakkelijk kan worden gesynchroniseerd met uw telefoon. Je kunt gemakkelijk luchtfoto's en mooie selfies maken met een druk op de knop op de antislip handgreep, en er is zelfs een LED-invullicht en spiegel aan de achterkant van de montagekop. Tegen een uiterst betaalbare prijs is de JETech Selfie Stick perfect voor iedereen die de selfiestick-rage wil uitproberen tijdens hun volgende vakantie.

"Het compacte karakter maakt het ongelooflijk veelzijdig, gemakkelijk op te bergen in een handtas, tas of jaszak, en de batterijloze functie betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je batterij leeg raakt. " - Emily Isaacs, Producttester

Image
Image

Waar je op moet letten bij een selfiestick

Waterdichtheid

Als je van plan bent om over woeste rivieren te peddelen of in de zee te snorkelen, wil je een selfiestick die je avonturen kan bijhouden. Zoek naar een waterdicht model dat bestand is tegen totale onderdompeling - bonuspunten als het ook tegen zout water kan.

Steeklengte

Natuurlijk wil je een selfiestick die ver genoeg uitsteekt om die panoramische uitzichten achter je vast te leggen. Sommige sticks strekken zich uit tot 49 inch, hoewel de meeste variëren van 32 tot 36 inch. Het gaat echter niet alleen om de lengte. Als je met een selfiestick reist, wil je er zeker van zijn dat deze ook inklapt tot een hanteerbaar formaat.

Bluetooth-compatibiliteit

Hoewel de meeste selfiesticks een bedrade knop hebben waarop je kunt drukken om een foto te maken, brengt Bluetooth-compatibiliteit het naar een heel ander niveau. Na een eenvoudige koppeling kun je een knop op afstand gebruiken om een foto te maken, waardoor je veel meer vrijheid hebt.

Aanbevolen: