Getest door experts: de 6 beste tv-standaards in 2022

Inhoudsopgave:

Getest door experts: de 6 beste tv-standaards in 2022
Getest door experts: de 6 beste tv-standaards in 2022
Anonim

Er is geen betere plek om je tv te plaatsen dan op een van onze keuzes voor de beste tv-standaards. Hoewel dit grotendeels een smaakbeslissing is, hebben we geprobeerd een lijst samen te stellen die een breed scala aan budgetten en gevoeligheden aanspreekt.

Behalve de kleur en stijl van elke tv-standaard, moet je ook letten op het materiaal, de gewichtsverdeling en het oppervlak van de tv-standaard. Hoewel het misschien overdreven lijkt, kunnen sommige hedendaagse UHD-panelen standaards hebben die zo breed zijn als 48-inch en kunnen ze tot 130 pond wegen. Dit zijn allemaal belangrijke maatregelen waarmee u rekening moet houden wanneer u een investering probeert te beschermen die duizenden dollars kan kosten.

Voordat je onze lijst doorneemt en de laatste hand legt aan je fort van home-entertainment, moet je eerst onze Smart TV-spoedcursus bekijken om er zeker van te zijn dat je het meeste uit de beste tv-standaards ha alt.

Beste algemeen: Ameriwood Home Carson TV-standaard

Image
Image

De stijlvolle en betaalbare Ameriwood Home Carson tv-standaard is perfect voor moderne woonkamers, verkrijgbaar in een verscheidenheid aan strakke kleuren en ontworpen voor 50-inch brede tv's die tot 60 kilo wegen. Het is gebouwd met drie open planken en heeft twee extra planken achter beide gesloten deuren, waardoor er voldoende ruimte is voor kabelboxen, spelsystemen, dvd-/Blu-ray-spelers en meer. De standaard is gelamineerd met spaanplaat die wordt geaccentueerd door zijn zilveren metalen buizen.

Houd er rekening mee dat de kleuren kersenzwart, verweerd grijs eiken, espresso, espresso/Sonoma-eik en Sonoma-eik zijn. Onze recensent testte het platte zwarte model en prees de duurzaamheid en het moderne ontwerp.

Image
Image

Maat: 50 inch | Gewicht: 60 pond | Kleur: Plat zwart, kersenzwart, verweerd grijs eiken, espresso, espresso/Sonoma eiken

"Het is zeer functioneel, met zowel gesloten als open opslag, en heeft een aantrekkelijk modern ontwerp, waardoor het een van de beste tv-standaards is die je voor de prijs kunt vinden." - Jeremy Laukkonen, producttester

Beste budget: VIVO universele lcd-flatscreen-tv-tafelstandaard

Image
Image

Bent u op zoek naar een rechttoe rechtaan, betaalbaar tv-meubel zonder alle massa en rommel? Kijk dan eens naar deze van VIVO die past op schermen van 22 tot 65 inch. Jeremy vond het een eenvoudige en minimalistische stand die nog steeds veel steun en gemoedsrust bood.

Het tafelblad van de VIVO is ontworpen om te worden aangesloten op de achterkant van uw flatscreen-tv met zijn universele montagegaten van 75 mm x 75 mm tot 800 mm x 400 mm. De op sterkte geteste massief stalen poten zijn gewatteerd en krassen niet op het meubeloppervlak. Het kan gewichten tot 110 pond dragen en biedt een uitstekende ondersteuning om de basis van uw tv in evenwicht te brengen. Door zijn eenvoud is het ook een van de gemakkelijkst te installeren tv-standaards.

Maat: 22-65 inch | Gewicht: 100 pond | Kleur: Zwart

"De meeste tv's worden geleverd met voetsteunen die prima werken, maar als je de jouwe bent kwijtgeraakt of kapot bent gegaan, is de Vivo Universal tv-standaard een prima vervanging." - Jeremy Laukkonen, producttester

Image
Image

Best verstelbaar: Fitueyes TT207001MB universele tv-standaard met houder

Image
Image

Wilt u een beetje hoogte toevoegen aan uw televisie? De moderne en slanke Fitueyes TT207001MB draaibare standaard en montage wordt geleverd zonder de omvang, maar offert niet op aan de functionaliteit en hoogte die u van een tv-standaard zou willen hebben. Onze recensent vond het prettig dat het compatibel was met VESA-standaardbevestigingen en in staat was om te verstellen van 100x100 mm tot 600x400 mm.

Het past op de meeste tv's van 32 tot 65 inch (de combinatie van standaard/montage is eigenlijk 16,5 x 27,5 x 50,8 inch). Het slimme ontwerp voegt ook twee planken toe met een unieke mogelijkheid om te draaien, zodat uw tv tot 15 graden in alle richtingen kan worden gericht door het montagegedeelte te draaien.

Maat: 32-65 inch | Gewicht: 88 pond | Kleur: Zwart

"De Fitueyes Universal TV Stand is een aantrekkelijke minimalistische oplossing als je een televisie tegen een muur wilt plaatsen, maar geen gaten wilt boren om hem te monteren." - Jeremy Laukkonen, producttester

Image
Image

Beste voor veelzijdigheid: DEVAISE 3-in-1 tv-standaard

Image
Image

Voor degenen die niet kunnen beslissen hoe ze willen dat hun tv-standaard eruitziet - of zelfs maar een tv-standaard willen - de DEVAISE 3-in-1 is uitzonderlijk veelzijdig. Het biedt flexibiliteit in zowel functie als uiterlijk, met meerdere toepassingen als tv-standaard, boekenkast en vitrinekast, en herconfigureerbare L-vormige planken. Jeremy vond het modulaire ontwerp bijzonder innovatief en flexibel om aan zijn behoeften te voldoen, omdat de stand in verschillende configuraties kan worden gebouwd als aanvulling op een meer traditionele of moderne inrichting en kan worden geschaald om in kleinere ruimtes te passen.

De aanpassingsopties bieden ook een redelijke opslagruimte voor mediaconsoles, dvd's, boeken of decoraties. Met afmetingen van 46,2 x 11,8 x 20,8 is hij geschikt voor een 65-inch tv met een gewicht tot 75 pond. Er zijn twee opties beschikbaar voor de plaatdikte: de 0,6-inch milieuvriendelijke MDF-plaat is zwaarder, terwijl de 0,9-inch milieuvriendelijke honingraatplaat een melaminelaag heeft en gemakkelijk schoon te maken en bestand is tegen krassen. De standaard is momenteel verkrijgbaar in vier kleuren: wit, zwart, eiken en espresso.

Maat: 45-65 inch | Gewicht: 110 pond | Kleur: Wit, zwart

"Of je nu een eenvoudige streaming-box en een soundbar hebt, of een plek nodig hebt voor je kabelbox, Blu-ray-speler, gameconsoles en meer, er is genoeg ruimte om rond te gaan." - Jeremy Laukkonen, producttester

Image
Image

Beste ontwerp: Prepac Atlus Plus zwevende tv-standaard

Image
Image

Een duidelijke gespreksaanzet en ruimtebespaarder, de Atlus Plus is een van de weinige tv-standaards die de grond niet raken. De console kan eenvoudig op elke hoogte aan de muur worden bevestigd met zijn innovatieve ophangrailbevestigingssysteem.

De Atlus Plus lijkt misschien onstabiel, maar de 16 x 58,2 x 16,8-inch off-the-floor console biedt plaats aan flatscreen-tv's tot 60 inch en is sterk genoeg om tot 165 pond aan te kunnen. Het heeft drie compartimenten voor A/V-componenten en kan 137 Blu-Ray-schijven of 93 dvd's bevatten. De drijvende standaard is vervaardigd in Canada en maakt gebruik van een CARB-conform, gelamineerd composiethout voor een strakke afwerking.

Houd er rekening mee dat kleuren verkrijgbaar zijn in espresso, wit en zwart en dat er een beperkte fabrieksgarantie van vijf jaar bij zit.

Maat: 58 inch | Gewicht: 75 pond | Kleur: Zwart, grijs, espresso, wit

Beste voor accessoires: Ameriwood Home Carson TV-console met open haard

Image
Image

De Altra Furniture Carson meet 18 x 63,1 x 26 inch en is groot genoeg voor een 70-inch flatscreen-tv. Het beschikt over ingebouwde reflectoren met een gepatenteerde technologie die een realistisch vlameffect afgeven (de LED-lichtbron heeft een levensduur van 50.000 uur) die ruimtes tot 400 vierkante voet kan opwarmen. Het is gebouwd met twee grote kasten en open planken, zodat je genoeg ruimte hebt voor al je gameconsoles, tv-ontvangers, boeken en meer.

Kleuren zijn er ook in kersen, zwart en Sonoma eiken.

Maat: 70 inch | Gewicht: 135 pond | Kleur: Zwart, wit

Hoewel over smaak niet te twisten v alt, voldoet onze topkeuze voor de beste tv-standaard, de Ameriwood Home Carson tv-standaard (bekijk bij Amazon), aan al onze vakjes. De prijs is misschien wat hoog voor spaanplaat, maar deze grote standaard biedt veel opbergruimte en is geschikt voor schermen tot 75 inch breed. Als een sterke budgetoptie,

Over onze vertrouwde experts

Alex Williams schrijft de afgelopen vijf jaar professioneel. Hij behandelt een reeks technische onderwerpen en heeft alles beoordeeld, van videogames tot draagbare technologieën.

Jeremy Laukkonen is de technische generalist van Lifewire die zich sinds 2019 bezighoudt met consumententechnologie en home entertainment-systemen.

Image
Image

Waar moet je op letten bij een tv-meubel

Capaciteit

Televisies worden elke dag groter, dus zorg ervoor dat de tv-standaard die je op het oog hebt de juiste afmetingen heeft voor die van jou. Controleer ook of het apparaat het gewicht van uw tv kan dragen, samen met al uw andere gadgets. De meeste standaard-tv's variëren van 40 inch tot 75 inch en zouden normaal gesproken ongeveer 50-60 pond moeten wegen. Als je iets zwaarders nodig hebt, kun je standaards vinden die capaciteiten tot 110 pond of meer aankunnen, hoewel de extra duurzaamheid waarschijnlijk iets meer zal kosten.

Schappen

Of je nu gewoon een streaming-box hebt of je hebt alles uit de kast gehaald met een verzameling gameconsoles, je zult waarschijnlijk een paar apparaten op je televisie moeten aansluiten. Vergeet niet dat uw tv-meubel planken of opslagruimte nodig heeft om uw apparatuur of accessoires te kunnen plaatsen. Je zult ook in de gaten willen houden hoeveel capaciteit de planken aankunnen, met een gewicht van 20-30 pond dat voldoende is om gameconsoles, ontvangers en andere apparaten aan te kunnen.

Image
Image

Stijl

Je tv-meubel is een meubelstuk waar je elke dag naar kijkt. Zorg ervoor dat uw keuze coördineert met de rest van uw woonkamer of studeerkamermeubilair. En als je een standaard kiest die van hout is, probeer dan hout te kiezen dat qua kleur het dichtst bij de rest van je kamer staat voor een meer samenhangende look.

FAQ

    Kan een tv breder zijn dan de standaard?

    Het is mogelijk dat een tv breder is dan de standaard waarop hij is gemonteerd. Om ervoor te zorgen dat je tv naar keuze niet te groot wordt voor je standaard, let je altijd op de breedte van de basis, dit zorgt ervoor dat je standaard een groot genoeg oppervlak heeft voor de voetjes van je tv om op te rusten. U moet echter ook goed letten op het ondersteunde gewicht van uw standaard, aangezien tv's de neiging hebben om exponentieel zwaarder te worden naarmate ze breder worden.

    Moet je een stijl vinden om een tv-standaard aan je muur te bevestigen?

    Hoewel sommige gipsplaatankers meer dan 80 pond kunnen dragen, zal het monteren van een tv-standaard en de aanvullende apparaten snel zelfs het sterkste anker overtreffen. Een stud finder kost uiteindelijk een stuk minder dan een nieuwe tv.

    Hoe versier je een muur achter een tv-meubel?

    In de meeste gevallen wil je de ruimte tussen je tv-standaard gebruiken voor kabelbeheer. Met kabelclips en verlengsnoeren werk je kabels netjes weg, zodat ze niet zichtbaar zijn. Als je meer opslagruimte nodig hebt, is het een leuke optie om zwevende planken te monteren, wat een handige plek kan zijn om afstandsbedieningen, dvd's/blu-rays, accessoires en consoles te bewaren. Sommige kunst aan de muur kan ook een leuke touch bieden.

Aanbevolen: