De 5 beste pc-videokaarten voor minder dan $ 250 in 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste pc-videokaarten voor minder dan $ 250 in 2022
De 5 beste pc-videokaarten voor minder dan $ 250 in 2022
Anonim

De beste pc-videokaarten onder de $ 250 zijn meestal een paar generaties oud. Ze zijn in staat om een boeiende spelervaring te bieden en grafisch intensieve taken uit te voeren zonder de bank te verslaan. Ze kunnen de nieuwste en beste grafische kaarten niet bijhouden, maar ze kunnen nog steeds de meeste games en software draaien.

Houd er rekening mee dat je geen vlekkeloze 4K-game-ervaring mag verwachten, of geavanceerde titels moet spelen op een betere dan gemiddelde instellingen, maar de pc is een platform dat een schat aan game-ervaringen is die zich hebben opgehoopt door de decennia heen. Er is een grote rijkdom en verscheidenheid aan virtuele ervaringen die zelfs op lagere, oudere videokaarten kunnen worden afgespeeld. Daarnaast zijn er veel uitstekende huidige games zoals DOTA 2, League of Legends en Minecraft, die specifiek bedoeld en onderhouden zijn om op oudere hardware te kunnen worden gespeeld. Onze topkeuze, de MSI GTX 1660 Super kan de meeste moderne titels aan met redelijk hoge instellingen op 1080p. Of u nu op zoek bent naar een onopvallende grafische kaart voor een mini-pc-build of gewoon de goedkoopste pc wilt bouwen die u kunt, we hebben de beste grafische kaarten onder de $ 250 onderzocht om u te helpen beslissen.

Beste algemeen, Nvidia: MSI GTX 1660 Super

Image
Image

Deze Nvidia GTX 1660 Super van MSI kan verwarrend zijn omdat de naam lijkt op die van de vorige generatie Nvidia grafische kaarten, maar vergis je niet, dit is een moderne grafische kaart. De GTX 1660 Super wedijvert met de oudere mid-range GTX 1070, vooral in dit model, gezien de inspanningen van MSI om de kloksnelheid te verhogen tot 1815-MHz. Het is uitgerust met 6 GB GDDR6 VRAM en kan de meeste moderne games aan met hoge instellingen op 1080p, en kan zelfs hogere resoluties pushen met lagere grafische instellingen.

Het beschikt ook over een stil en effectief koelsysteem om die hogere kloksnelheden aan te kunnen zonder de kamer te overstelpen met lawaai. Het is niet zo'n goede waarde als onze keuze voor de beste algemene AMD-kaart, maar het heeft de voorsprong op het gebied van brute kracht. De MSI GTX 1660 Super is de perfecte keuze voor elke budget-pc.

Beste budget Nvidia: ASUS TUF GeForce GTX 1650

Image
Image

Als je budget erg krap is en je een recent uitgebrachte GPU wilt, dan is de ASUS TUF GeForce GTX 1650 een uitstekende keuze voor 1080p-gaming van hoge kwaliteit voor heel weinig geld. Het heeft slechts 4 GB GDDR6 VRAM en de boostklok gaat alleen tot een maximum van 1680 MHz in de OC-modus, maar dat is genoeg om je te laten gamen met 60 fps in de meeste games in FullHD-kwaliteit met hoge instellingen. Het is koel en stil, wat een bonus is voor geluidsarme rigs, en de ASUS TUF-productiekwaliteit van de kaart, inclusief IP5X-stofbestendigheid, zou de levensduur van deze GTX 1650 moeten verlengen.

Beste algemeen, AMD: MSI Radeon RX 5500 XT

Image
Image

De MSI Radeon RX 5500 XT is een angstaanjagende, moderne grafische kaart die indruk maakt tegen een opmerkelijk lage prijs. Deze kaart is voorzien van een waanzinnige 8G DDR6 Vram, wat ideaal is voor moderne games en creatieve toepassingen. Met wat tweaken kun je ook de kloksnelheid verhogen tot maar liefst 1845-MHz, waardoor deze kaart in staat is om de nieuwste games op hoge instellingen op 1080p te spelen. Het is niet zo snel als de GTX 1660 Super, maar het is aanzienlijk goedkoper.

Ondanks al die kracht is deze kaart eigenlijk behoorlijk energiezuinig, dankzij de unieke architectuur van AMD en RGB-verlichtingsparen met een aantrekkelijk ontwerp dat perfect is voor pc-builds die pronken met je interne componenten. De MSI Radeon RX 5500 XT biedt veel waar voor je geld.

Beste waarde: Sapphire Radeon Pulse RX580

Image
Image

AMD-kaarten zijn vaak een goede gok voor waar voor je geld, en Sapphire's Radeon Pulse RX580 is geen uitzondering. Deze goedkope kaart is verpakt in 8 GB VRAM, wat belangrijk is voor modernere games met hogere VRAM-vereisten en grafisch intensieve toepassingen. Dit maakt het ook een aantrekkelijke budgetkaart voor VR-gaming. Het is in staat om games uit te voeren in 1440p tot 60 fps, hoewel het niet geschikt is voor 4K-gaming. Er zijn voldoende poorten en deze kaart ondersteunt maximaal vijf schermen.

Als je een dual GPU-configuratie wilt bouwen, is deze RX580 zeer geschikt voor die taak door middel van AMD Crossfire en kan hij AMD XConnect gebruiken om te worden gebruikt als een draagbare externe GPU om je laptop op te laden. Bovendien ondersteunt deze kaart AMD Freesync, waardoor het scheuren van het scherm wordt verminderd.

Beste laag profiel: Gigabyte GeForce GTX 1050Ti laag profiel 4GB

Image
Image

Als je een echt kleine pc bouwt, is de Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti Low Profile zo klein als je kunt verwachten van een kaart van dit kaliber. Het is een beetje oud, maar het is nog steeds een topkandidaat voor low-profile gaming-pc-builds. Met 4 GB VRAM en over het algemeen een laag stroomverbruik, verwacht niet te gamen op beter dan gematigde instellingen in moderne games met een resolutie van 1080p. Deze kaart is echter klein maar krachtig, met overklok- en spelmodi waarmee je tot 1442 MHz kunt boosten, met meegeleverde software die dit proces vereenvoudigt.

Hoe klein deze kaart ook is, je krijgt nog steeds een goede selectie van poorten, waaronder een display-poort, DVI en twee HDMI-ingangen. Het ondersteunt ook Nvidia G Sync met compatibele schermen voor een soepelere game-ervaring.

Onze topkeuze voor een Nvidia-kaart, de MSI GTX 1660 Super (bekijk bij Amazon), biedt ongeveer de beste prestaties die u kunt verwachten voor een grafische kaart van minder dan $ 250. Als je meer waar voor je geld wilt, maar in het algemeen iets minder vermogen, dan is de MSI Radeon RX 5500 XT (bekijk bij Amazon) een uitstekende optie die nog minder impact heeft op je portemonnee.

Over onze vertrouwde experts

Andy Zahn schrijft sinds 2019 voor Lifewire en is een levenslange pc-gamer en computertechnologie-enthousiasteling die zijn eigen gaming-installaties vanaf het begin bouwt. Andy drijft zijn hardware tot het uiterste met de nieuwste games en grafisch intensieve foto- en videobewerkingssoftware.

Taylor Clemons heeft meer dan drie jaar ervaring met schrijven over games en consumententechnologie. Ze heeft geschreven voor IndieHangover, GameSkinny, TechRadar en haar eigen publicatie Steam Shovelers.

David Beren is een technisch schrijver met meer dan 10 jaar ervaring, met een achtergrond in pc-hardware, mobiele apparaten en consumententechnologie. Hij heeft eerder geschreven voor technologiebedrijven zoals T-Mobile, Sprint en TracFone Wireless.

Waar moet u op letten bij een pc-videokaart

Geheugen

Als je twee vergelijkbare kaarten vergelijkt, kijk dan naar het ingebouwde VRAM. Je kunt voor veel games met 2 GB rondkomen, maar met 4 GB heb je een betere ervaring. Sommige kaarten op onze lijst worden zelfs geleverd met 8 GB VRAM. Als je moet kiezen tussen een snellere GPU of meer geheugen, kies dan voor de snellere GPU, zolang deze maar minimaal 2 of 3 GB VRAM heeft.

Maat

Als je je eigen gaming-installatie in een torenbehuizing van volledige grootte hebt gebouwd, hoef je je geen zorgen te maken over de fysieke grootte van je videokaart. Als je een kant-en-klaar systeem in een kleinere behuizing upgradet, zoek dan naar een onopvallende kaart die minder dan 75 watt aan stroom trekt.

VR-ondersteuning

Als het tijd is om je videokaart te upgraden, waarom zou je dan niet kiezen voor een kaart die krachtig genoeg is om een VR-headset te gebruiken? Oculus, Vive en Windows Mixed Reality hebben allemaal verschillende minimumvereisten, maar ze hebben allemaal verschillende compatibele opties.

Aanbevolen: