De 8 beste PS4-golfgames van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste PS4-golfgames van 2022
De 8 beste PS4-golfgames van 2022
Anonim

De beste PS4-golfgames veranderen het golfspel in een digitale ervaring, en ze kunnen heel leuk zijn voor zowel golfliefhebbers als niet-golfers. Hoewel sommige golfspellen meer voor entertainment zijn ontworpen, zijn er ook titels die levensecht realisme bieden door u controle te geven over uw slagafstand, uw houding en zelfs de kracht en snelheid van uw zwaai. De meest realistische spellen kunnen scans van echte banen gebruiken, zodat u enkele van de beroemdste greens van over de hele wereld kunt spelen. De meer realistische spellen zijn meer gericht op spelers die golf serieus nemen, terwijl andere titels een meer ontspannen benadering hebben met minigolfbanen en gekke spelmodi om een beetje afwisseling te brengen op een spelavond met familie of vrienden.

Voor een meer algemeen overzicht van de games die je op de PS4 kunt spelen, bekijk je ons overzicht van de beste PS4-games. Als je de volgende digitale golfkampioen wilt worden, of als je gewoon een chique paleis wilt opblazen met je backswing, kunnen we je helpen beslissen welke PS4-golfgame de volgende toevoeging aan je bibliotheek wordt.

Beste algemeen: maximale games The Golf Club 2 (PS4)

Image
Image

De Golf Club 2 is vanaf de grond af opgebouwd om een van de meest dynamische golfervaringen te bieden buiten een echte baan om. Een interactieve tutorial helpt je het spel en de besturing te leren, en verschillende modi en aanpassing van de baan laten je van het spel genieten zoals jij dat wilt. Spelers kunnen een carrièremodus aannemen en zich een weg banen door lokale en wereldtoernooien om de beste golfer te worden. Je kunt ook meedoen aan online games tegen andere spelers voor eindeloos veel plezier. Met online spelen kun je je eigen golfvereniging creëren om vrienden en online spelers uit te nodigen om mee te doen, en andere clubhuizen uit te dagen voor toernooien.

Je kunt kiezen uit meer dan 100.000 door gebruikers gemaakte cursussen of je eigen cursussen maken in de nieuwe cursusmaker. Dankzij de nieuwe swing-mechanica voelen afslaan, putten en schoten in de zandvanger realistischer aan en krijgen spelers meer controle. Hoewel deze game een paar eigenaardigheden heeft, is het over het algemeen een leuke ervaring, en aangezien het al een tijdje uit is, kun je het spel voor een betaalbare prijs ophalen.

ESRB: E (Iedereen) | Installatiegrootte: 4.67GB

Beste voor realisme: 2K PGA Tour 2K21

Image
Image

In PGA Tour 2K21 kun je je eigen professionele golfpersonage creëren en het opnemen tegen echte kampioenen en cursussen. Deze game heeft alle realisme en controle die je maar kunt wensen als je op zoek bent naar een nieuw golfspel. Re altime tutorials helpen zowel nieuwkomers als experts die hun vaardigheden willen verbeteren met shotsuggesties en tips. Meesterspelers kunnen hun swings kalibreren voor perfecte afstand en vorm, en ze kunnen zelfs putt-shots bekijken om fouten te corrigeren of een bogey te voorkomen.

Met zowel lokale als online multiplayer kun je het opnemen tegen vrienden in unieke spelmodi zoals 4-Player Scramble, Skins en Alt-Shot. Je kunt ook je eigen clubhuis maken en wedstrijden en toernooien opzetten met vrienden. Naast een ongeëvenaarde controle over je golfswing, hebben ontwikkelaars echte banen gescand om de meest nauwkeurige en realistische gameplay te bieden. Dynamische tussenfilmpjes en herhalingssysteem, evenals spel-voor-spel commentaar zorgen ervoor dat de carrièremodus echt en boeiend aanvoelt.

ESRB: E (Iedereen) | Installatiegrootte: 5.5GB

Beste Arcade: Playstation Everybody's Golf

Image
Image

Everybody's Golf is de perfecte optie voor diegenen die af en toe een rondje golf willen spelen, maar niet de diepgaande carrièreopbouw en precieze mechanica van meer realistische games willen. Deze game heeft een vereenvoudigd bedieningsschema dat slechts een paar knoppen gebruikt, waardoor het voor gewone golfers gemakkelijk is om op te pikken en te spelen. De eenvoud van de besturing betekent niet dat het niet leuk is voor professionals, want dit spel is leuk voor iedereen.

Een uitdagingsmodus stelt je in staat je vaardigheden aan te scherpen met specifieke cursusvereisten, terwijl je in online wedstrijden vrienden en andere spelers van over de hele wereld kunt opnemen in vriendschappelijke rondes. Je kunt je personage aanpassen met een verscheidenheid aan outfits en kenmerken om te pronken met je persoonlijke stijl of om een gekke avatar te creëren. Als u even wilt pauzeren van de putting green, kunt u vissen in de watervallen of met uw golfkar een rondje over de baan maken om het landschap in u op te nemen. Je kunt zelfs racen met je vrienden. Met de tekenfilmachtige personages die je kunt creëren en realistische balfysica, kunnen jij en je vrienden allerlei gekke streken uithalen.

ESRB: E (Iedereen) | Installatiegrootte: 7.91GB

Beste minigolf: Zen Studios Infinite Minigolf

Image
Image

Als je een fan bent van minigolf, kun je met Infinite MiniGolf je eigen banen maken of een onbeperkt aantal door gebruikers gemaakte en vooraf gemaakte banen nemen. Je kunt met vrienden of alleen spelen. Je kunt ook deelnemen aan competitieve toernooien waarin je power-ups kunt gebruiken om coole trickshots te maken, je score te verhogen of verzamelobjecten te bemachtigen die verspreid over elke baan liggen.

De art direction van de game combineert felle kleuren met opvallende omgevingen en personages om een uitgesproken visuele stijl te creëren die past bij de leuke gameplay. Als je PSVR hebt, kun je Infinite MiniGolf in VR-modus spelen, waardoor je een meer meeslepende ervaring krijgt die perfect is voor wanneer je thuis vastzit of wanneer je favoriete echte minigolfbaan gesloten is.

ESRB: E (Iedereen) | Installatiegrootte: 1,21GB

Beste actie over boord: Three Fields Entertainment Dangerous Golf

Image
Image

Als je een absoluut waanzinnig golfspel wilt waarbij plezier belangrijker is dan vorm, moet je Dangerous Golf eens proberen. Deze game heeft ongeveer 100 verschillende minigolfbanen bezaaid met vernietigbare voorwerpen waar jij en je vrienden uren mee bezig kunnen zijn. Je kunt theekopjes kapot slaan in een porseleinkast, een keuken in brand steken of de binnenkant van een chique koninklijk paleis vernietigen. Met lokale en online multiplayer kunnen jij en maximaal zeven andere vrienden strijden om te zien wie de meeste schade kan aanrichten of de meeste trickshots kan maken. Als je genoeg objecten vernietigt met een enkel schot, kun je je bal veranderen in een SmashBreaker, een kleine bom die ontploft om nog meer bloedbad te veroorzaken.

Het spel houdt cursussen interessant door meerdere kamers te hebben, teleporters te gebruiken of speciale doelen te vereisen voordat het kan worden gewist. In de World Tour-modus kunnen solospelers 10 tours voltooien om alle 100 cursussen te ontgrendelen, en in Co-op World Tour kunnen jij en je vrienden ze samen voltooien voor meer plezier. In de multiplayer-modus kun je een of meer controllers voor alle spelers gebruiken, wat perfect is voor iedereen die maar één of twee controllers heeft, maar ook voor veel vrienden die een game-avond willen doorbrengen met het opblazen van een kunstmuseum met golfballen.

ESRB: E (Iedereen) | Installatiegrootte: 1,21GB

Beste samenvatting: geen goblin 100ft robotgolf

Image
Image

100ft Robot Golf is een ander spel dat een nieuwe, gekke benadering van traditioneel golfen hanteert. Spelers kiezen een gigantische mecha om te spelen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en mechanica voor het maken van schoten. In plaats van spelers om beurten hun bal over de baan te laten slaan om te zien wie een par of een dubbele bogey kan maken, speelt iedereen tegelijkertijd om te zien wie zijn bal als eerste kan laten zinken.

Het resultaat is een snelle en hectische wedstrijd waarbij elke speler verwoed naar zijn eigen bal zwaait, andere spelers blokkeert om schoten te maken, obstakels vernietigt om schoten te blokkeren en andere spelers fysiek aanv alt om te voorkomen dat ze als eerste bij de hole komen. Het bevat ook in-game commentaar van de McElroy-broers van My Brother, My Brother en Me, wat bijdraagt aan de algehele dwaasheid. Het werkt ook met PSVR-headsets, zodat je in VR-modus kunt spelen.

ESRB: E 10+ (Iedereen van 10 jaar en ouder) | Installatiegrootte: 6.85GB

Beste voor feesten: Giant Margarita Party Golf

Image
Image

Party Golf is vergelijkbaar met 30ft Robot Golf omdat spelers allemaal tegelijkertijd naar een baan gaan om te zien wie hun bal als eerste kan laten zinken, maar helaas geen gigantische Kaiju-robots heeft. Het maakt dit onoplettendheid goed door 10 verschillende power-ups te integreren, zoals turbo om je sneller te laten rennen en slingeren of een bananenbal om concurrenten te laten uitglijden en hun schoten te missen. Elke hole heeft procedureel gegenereerd terrein, dus je zult nooit twee keer dezelfde hole spelen, wat bijdraagt aan de herhalingswaarde en het spel interessant houdt.

Je kunt aangepaste regelsets maken voor privégames met vrienden of kiezen uit meer dan 100 meegeleverde modi, zoals eliminatiewedstrijden en de eng klinkende Rat King die bij je stemming past. Als je een Twitch-streamer bent, integreert de game met je chat, zodat je de gameplay kunt veranderen op basis van polls en kijkersuggesties.

ESRB: E (Iedereen) | Installatiegrootte: 0,92GB

Beste voor kinderen: 3D minigolf

Image
Image

3D Mini Golf is een eenvoudig minigolfspel voor meerdere spelers op de PS4. Het beschikt over 54 holes, waarvan 18 gemodelleerd naar echte banen. De graphics zijn een redelijk crips 3D en er zijn drie verschillende golfscenario's, waaronder een park, een camping en een bank. Je kunt spelen in de modi Uitdagingen en Toernooien en de game ondersteunt lokale multiplayer met 2-4 spelers.

De vrij eenvoudige gameplay en de toevoeging van multiplayer maken het een goede optie voor kinderen die geen uitdagendere golfbanen willen aanpakken. De gameplay is ook enigszins grillig vanwege de toevoeging van power-ups en andere functies waar kinderen van kunnen genieten, hoewel volwassenen dat misschien niet leuk vinden. De game slaat ook statistieken op en er is een medaillesysteem waarmee je prestaties kunt ontgrendelen en jezelf kunt uitdagen.

ESRB: E (Iedereen) | Installatiegrootte: Onbekend

Als je de beste balans wilt tussen realisme, uitdaging en maatwerk, is The Golf Club 2 (bekijk bij Game Stop) de beste PS4-golfgame die er is. Met zijn robuuste baanmaker en diepe carrièremodus kunnen zowel beginnende als ervaren spelers meer dan 100.000 door gebruikers gegenereerde en vooraf gemaakte cursussen aangaan. Als je op zoek bent naar een gekke tijd met vrienden, zet Party Golf (bekijk op Playstation) jou en je vrienden tegen elkaar op in meer dan 100 spelmodi of aangepaste regelsets om te zien wie als eerste zijn slag kan slaan. Met power-ups zoals turbo- en bananenballen kunnen spelers elkaar saboteren in hun race naar de putting green.

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze over consumententechnologie geschreven. Erika heeft ongeveer 125 gadgets beoordeeld, waaronder computers, randapparatuur, A/V-apparatuur, mobiele apparaten en smarthome-gadgets. Erika schrijft momenteel voor Digital Trends en Lifewire.

Taylor Clemons heeft meer dan drie jaar ervaring met schrijven over games en consumententechnologie. Ze heeft geschreven voor Lifewire, Digital Trends, TechRadar en haar eigen publicatie Steam Shovelers.

Waar moet je op letten bij een golfspel voor PS4

Realisme

Wil je een game die golf in de echte wereld nabootst, of wil je gewoon een videogame met een golfthema en leuke obstakels? Games zoals PGA Tour 2K21 voelen meer als het echte werk, terwijl games zoals Giant Margarita Party Golf meer voor de lol zijn.

Spelmodi

Bekijk wat de game te bieden heeft op het gebied van lokale en online multiplayer. Biedt het een verhaalmodus, een oefenmodus of verschillende uitdagingen? Zorg ervoor dat het golfspel de speelmodi biedt die je zoekt.

Aanpassing

Kun je je eigen cursus maken? Hoe zit het met karakteraanpassing en bedieningselementen? Sommige mensen geven de voorkeur aan een eenvoudiger spel waarin ze gewoon richten en zwaaien, terwijl anderen een spel willen waarin ze elk aspect van hun schot kunnen beheersen.

FAQ

    Welke golfgame heeft de beste graphics op PS4?

    Naast de game zelf, zijn de graphics van een game afhankelijk van je scherm en je specifieke PS4-systeem. De originele PS4 ha alt een maximale resolutie van 1080p, terwijl de PS4 Pro een hogere resolutie (2160p) biedt. Over het algemeen zullen nieuwere titels betere graphics hebben dan oudere releases, aangezien game-ontwerpers na verloop van tijd leren hoe ze de hardware beter kunnen gebruiken.

    Zullen PS4-golfgames er beter uitzien op PS5?

    Je kunt misschien iets betere framesnelheden krijgen op PS5, maar tenzij er een speciale PS5-editie is, kun je niet profiteren van enkele van de nieuwe grafische karbonades of speciale functies die bij de nieuwere worden geleverd console.

    Is er een VR-golfspel voor PS4?

    Ja. Everybody's Golf VR is misschien wel het meest rechttoe rechtaan voorbeeld van een VR-golfspel, maar je kunt ook enkele andere golfspellen vinden die VR bevatten, zoals 100ft Robot Golf.

Aanbevolen: