De 7 beste draadloze oordopjes onder de $ 50 in 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste draadloze oordopjes onder de $ 50 in 2022
De 7 beste draadloze oordopjes onder de $ 50 in 2022
Anonim

Draadloze oordopjes zijn de beste keuze, naast het feit dat je niet alleen verlost bent van een massa verwarde draden, maar ook dat je met onze verzameling van de beste draadloze oordopjes onder de $ 50 kunt genieten van dit gemak met een beperkt budget.

Hoewel je ze regelmatig moet bijvullen, zul je het moeilijk vinden om terug te keren naar het bedrade leven als je het snoer eenmaal hebt doorgesneden. Gelukkig hebben veel van de topkeuzes op onze lijst een batterijduur van meer dan 15 uur, wat betekent dat je niet verwoed hoeft te zoeken naar een manier om ze regelmatig op te laden.

Draadloze hoofdtelefoons zijn er momenteel in twee smaken, draadloos of "echt" draadloos. Beide varianten maken gebruik van een Bluetooth-verbinding om met je telefoon of andere apparaten te communiceren, maar traditionele draadloze oordopjes zoals de Anker Soundcore Spirit X bij Amazon zijn vaak aan elkaar vastgemaakt door een enkele kabel. Dit zorgt niet alleen voor een iets langere batterijduur, maar zorgt er ook voor dat ze minder snel naar god-weet-waar vliegen wanneer ze uit je oor springen, waardoor ze meer geschikt zijn voor fitnessactiviteiten.

"True" draadloze hoofdtelefoons, aan de andere kant, zoals de Aukey T21 bij Amazon, bieden een meer naadloze en minimalistische ervaring met onafhankelijke oordopjes die worden opgeladen met een meegeleverde hoes. Hoewel ze vaak een kortere batterijduur hebben, biedt de hoes je een gemakkelijke manier om ze zowel veilig te houden als te vullen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Als je je afvraagt wat Bluetooth precies is en meer wilt weten over de beste draadloze oordopjes onder de $50, dan kan onze gids je op de hoogte brengen.

Beste algemeen, echt draadloos: AUKEY T21 echte draadloze oordopjes

Image
Image

De Aukey T21 is echt een bewijs van hun toewijding om solide elektronische accessoires te leveren tegen verschillende prijsklassen. Deze no-nonsense echte draadloze oordopjes bieden een hoogwaardige Airpods-analoog voor een fractie van de prijs. Deze matzwarte oordopjes hebben een zeer vergelijkbare vormfactor als hun ivoorkleurige Apple-tegenhangers, met een kleine microfoon die uitsteekt vanaf een kleine, discrete oordop.

De draagtas heeft een batterijduur van 5 uur en biedt voldoende energie voor 24 uur extra speeltijd, zodat je meerdere dagen kunt spelen zonder op te laden. De mogelijkheid om het afspelen en bellen via aanraakbedieningen te beheren, wordt des te indrukwekkender door het schijnbare gebrek aan knoppen, waardoor deze oordopjes een zeer gladde esthetiek hebben.

Net als andere producten van Aukey, worden deze oordopjes geleverd met een geld-terug-garantie van 45 dagen, evenals een productvervangingsgarantie van 24 maanden als u niet tevreden bent met uw aankoop of een oordopje kwijt bent geraakt door ongeval.

Beste algemeen, draadloos: Anker Soundcore Spirit X

Image
Image

In elk paar budget-oortelefoons wordt van je verwacht dat je wat opoffert. Maar deze Anker Soundcore Spirit X-oortelefoons zijn ongeveer net zo goed afgerond als ze komen, met een eersteklas geluidskwaliteit, een behoorlijke batterijduur, een sportief ontwerp en meer.

De grote oorhaak die het oor omhelst, maakt dit paar veilig en vooral praktisch voor gymbezoekers. Het ontwerp is misschien onaangenaam voor niet-sporters, maar dat is allemaal een kwestie van smaak en ze zijn niettemin uiterst comfortabel, zelfs gedurende langere perioden. Wat ze echter missen in compactheid, maken ze goed in de batterijduur, met 12 uur speeltijd, plus snel opladen dat vijf minuten in nog een uur stroom verta alt.

De waterdichte IPX7-classificatie betekent dat hij bestand is tegen onderdompelingen in het zwembad, maar grotendeels is ontworpen om zweet te bestrijden. Zeldzaam te vinden in een budgetpaar als deze is de toevoeging van een Bluetooth 5.0-chipset, hoewel deze waarschijnlijk snel genoeg op de markt zal doordringen. Toch is het een geweldige manier om uw aankoop toekomstbestendig te maken en de draadloze verbinding zeer betrouwbaar te houden.

Wat de geluidskwaliteit betreft, zijn de 10 mm-drivers krachtiger dan je in andere oortelefoons voor deze prijs zult vinden. Ze hebben een krachtige bas met uitgesproken middentonen en hoge tonen die je geen klachten bezorgen.

Runner-Up, beste ontwerp: TOZO T10 TWS

Image
Image

Je zult niet veel draadloze oortelefoons van merken vinden voor minder dan $ 50, laat staan echte draadloze paren. Maar met merknamen betaal je daar uiteindelijk voor - de naam. Voor het grootste deel is technologie goedkoper geworden en kun je fantastische functies vinden als je bereid bent om van het merk af te zien.

Zoals deze TOZO T10 echte draadloze oortelefoons. Ze klinken solide met een knipoog naar atleten. Ze zijn iets kleiner dan je gemiddelde knop en hebben een IPX8-waterdichtheidsclassificatie, wat betekent dat ze tot 30 minuten kunnen worden ondergedompeld in diepten van meer dan een meter. Dat is zo ongeveer de beste certificering die je in alle oortelefoons zult vinden. Ze worden geleverd met twee sets oordopjes in elk drie maten, en omdat het ontwerp niet afhankelijk is van oorhaken of vleugeltips om ze op hun plaats te houden, is het vinden van de juiste pasvorm vooral belangrijk.

De oordopjes bevatten 8 mm-drivers, wat groter is dan de gemiddelde 6 mm-drivers die u in vergelijkbare oordopjes vindt. Als gevolg hiervan hebben ze een dreunende bas, wat opnieuw een knipoog is naar sportschoolbezoekers die misschien naar meer high-tempo muziek luisteren. Ze gaan 3,5 uur mee op een enkele lading, hoewel die duur afneemt naarmate je het volume oppompt. Wees echter nooit bang; de compacte oplaadcassette kan ze tot drie keer volledig opladen en ondersteunt zelfs Qi draadloos opladen.

Beste voor oefening: Mpow Flame

Image
Image

De Mpow Flame-oortelefoons zijn slank en lichtgewicht, waardoor ze een slimme trainingspartner zijn. De oordopjes zitten goed in je oor en de rubberen haak wikkelt zich om je oor om de pasvorm op zijn plaats te houden, zelfs tijdens intensievere oefeningen. Het paar wordt geleverd met drie maten generieke siliconentips, plus extra traagschuimtips. De verbindingsdraad wikkelt zich achter je nek, maar is kort genoeg zodat hij niet in de weg zit.

Ze hebben ook een waterdichte classificatie van IPX7, wat betekent dat ze tot 30 minuten diepten tot 1 meter overleven. Hoewel ze niet ideaal zijn voor zwemtraining, zijn ze bestand tegen bubbelbaden, sauna's en zweet. Je kunt ze ook onder de douche afwassen zonder ze te beschadigen. Terwijl Mpow beweert dat de oortelefoons tot negen uur meegaan op een enkele lading, maar beoordelingen koppelen ze aan een batterijduur van bijna zeven uur. Dit hangt natuurlijk af van het volumeniveau waarnaar u luistert. Ze laden in ongeveer 1,5 uur op van 0 tot 100, maar Mpow waarschuwt voor het gebruik van snelladende USB-laders, omdat deze de batterij kunnen beschadigen.

Geluidskwaliteit is verrassend goed gezien de prijs, met een baszwaar profiel voor trainingsmuziek, maar levert ook heldere en heldere hoge tonen die perfect zijn voor podcasts.

Beste batterijduur: Anker SoundBuds-curve

Image
Image

Het is genoeg om je zorgen te maken dat je smartphone dood gaat. Nu ook je koptelefoon? In het tijdperk van draadloze hoofdtelefoons is een lange batterijduur zeldzaam maar significant. Gelukkig hebben de Anker SoundBuds Curve een solide levensduur die je 14 uur gesprekstijd en 12 uur oplevert.5 uur speeltijd op een enkele lading. Mochten ze je in de steek laten, dan levert een snelle oplaadbeurt van 10 minuten nog een uur sap op. Hoewel een bekabelde verbinding nog steeds wint, verslaat dit de meeste andere draadloze paren op de markt.

Wat de geluidskwaliteit betreft, zeiden sommigen dat ze eigenlijk wedijveren met het geluid van zijn veel duurdere Beats PowerBeats 2. Je kunt een krachtige bas verwachten die de middentonen of hoge tonen niet overstemt. De oortelefoons hebben rubberen haken die ze om je oor bevestigen, waardoor ze perfect zijn voor een activiteit of wanneer je onderweg bent. Met de afstandsbediening in het snoer kun je intuïtief je audio beheren, schakelen tussen nummers, het volume aanpassen en oproepen beantwoorden.

Beste ontwerp: Skullcandy JIB

Image
Image

Skullcandy heeft zich gevestigd als een stijlvol en toch betaalbaar merk in de audiowereld. De draadloze JIB-oortelefoons zijn geen uitzondering. De oordopjes zijn kleurrijk met de kenmerkende schedel aan het uiteinde van elk; oordopjes die comfortabel in uw gehoorgang zitten. De minimale inline-afstandsbediening bevindt zich aan de linkerkant van uw kabel en heeft slechts één knop die de stroom, het koppelen, het beantwoorden van oproepen en het pauzeren/afspelen van de track regelt.

Dus als je het volume wilt aanpassen, moet je in plaats daarvan naar je telefoon grijpen. Het batterijpakket zit in een kleine plastic rechthoek achter je nek met een LED-lampje om stroom aan te geven en een microUSB-oplaadpoort. Houd er rekening mee dat de doos alleen een korte oplaadkabel bevat, dus je hebt je eigen stopcontact nodig om op te laden.

Geluidskwaliteit is hier de grote overwinning. Met drivers van 9 mm kunnen de oordopjes luid spelen zonder vervorming en bieden ze een aanzienlijk krachtige bas en een algeheel gebalanceerd geluid. Skullcandy claimt 6 uur speeltijd op een enkele lading, wat aanzienlijk beter is dan Apple's AirPods.

Beste voor kinderen: Skullcandy Indy True Wireless-koptelefoon

Image
Image

De trendy hoofdtelefoonveteranen van Skullcandy hebben opnieuw bewezen dat je stijl en inhoud kunt hebben zonder een aanzienlijk bedrag uit te geven met de echte draadloze Skullcandy Indy-oordopjes. Met een Airpods-achtig ontwerp, heeft de Indy een kleine microfoon die uit beide oordopjes steekt om te reageren op oproepen of spraakopdrachten.

De Indy wordt geleverd in een MicroUSB-oplaaddoosje, dat tot 17 uur totale batterijduur biedt. Ook inbegrepen zijn een verscheidenheid aan oordopjes om een veilige pasvorm voor elke gebruiker te garanderen. De Indy heeft ook een aanraakbedieningssysteem, waarmee je het volume kunt wijzigen, nummers kunt overslaan of oproepen kunt beantwoorden door simpelweg op de oordopjes te tikken.

Zoals de meeste Skullcandy-producten, is de Indy verkrijgbaar in verschillende esoterische kleuren, variërend van felroze en paars tot dieprood en koningsblauw. Meer dan alleen een mooi gezicht, de Indy is ook opmerkelijk duurzaam, met een IP55-bestendigheidsclassificatie tegen zweet, water en stof, waardoor het een solide keuze is voor de sportschool of gewoon voor dagelijks gebruik.

Voor een enkel paar Apple Airpods zou je ongeveer 5 paar of Aukey's uitstekende T21 echte draadloze oordopjes kunnen kopen, waardoor ze onze topkeuze zijn voor echte draadloze oordopjes die minder dan $ 50 kosten. Als je echter op zoek bent naar een meer traditionele draadloze hoofdtelefoon, richt je aandacht dan op de Anker Spirit Wireless, met zijn uitzonderlijke batterijduur en geluidskwaliteit.

Aanbevolen: