De 2 beste oplaadkabels voor Androids van 2022

Inhoudsopgave:

De 2 beste oplaadkabels voor Androids van 2022
De 2 beste oplaadkabels voor Androids van 2022
Anonim

Wees niet langer de persoon die de opladers van andere mensen moet lummelen en koop een pakket met de beste oplaadkabels voor Android. Hoewel geen van deze kabels objectief beter is dan de andere, hebben we een aantal van onze favorieten verzameld, puur op basis van prijs en esthetiek, zodat je altijd een kabel bij de hand hebt als je er een nodig hebt.

De mico-USB-oplaadstandaard wordt misschien een beetje lang in de tand, maar veel gebruikers en apparaten vertrouwen nog steeds op deze verouderingsstandaard om hun sap te halen. Of je nu een mooie gevlochten kabel nodig hebt, zoals de iSeeker Braided Cable bij Amazon, of een half dozijn wegwerpkabels zoals de Anker PowerLine bij Amazon die in een handvol hiervan investeert, je zult zeker de meest populaire persoon op kantoor worden (wanneer we kunnen weer aan het werk dus).

Als je nieuwsgierig bent naar meer verschillende USB-kabels en hoe ze werken, bekijk dan zeker onze handleiding voor USB voordat je een van de beste oplaadkabels voor Android vastpakt.

Beste extra lang: Anker PowerLine

Image
Image

Met een lengte van 3 meter is de Anker PowerLine microUSB-oplaadkabel een geweldige keuze voor Android-fans die zowel een betrouwbare naam als een lang snoer zoeken. Verkrijgbaar in vijf kleuren, de Anker heeft een versterkte constructie met een kogelvrij ontwerp van aramidevezel, waardoor het sterker en betrouwbaarder is dan standaardkabels. Bovendien test Anker de duurzaamheid van de kabels met meer dan 5.000 bochten tijdens hun levensduur, waardoor deze gemiddeld bijna tien keer langer meegaat dan de kabel die rechtstreeks van de fabrikant bij uw smartphone of tablet wordt geleverd. Met ingebouwd snelladen verminderde Anker de weerstand in de kabel met 25 procent om een stabielere spanning en de snelst mogelijke laadsnelheid mogelijk te maken. Bovenop het toch al solide ontwerp, werkte het om de kabel zo klein mogelijk te houden om de compatibiliteit met een verscheidenheid aan gevallen te maximaliseren zonder de duurzaamheid aan te tasten.

Beste duurzaamheid: Lumsing Micro USB 3ft Premium

Image
Image

De Lumsing Micro USB-kabel is 1,80 meter lang en heeft dikke bedrading en verminderde kabelweerstand om de snelst mogelijke lading via een USB-oplader mogelijk te maken, plus gegevensoverdracht. Het bedrijf beweert dat oplaadtijden tot acht procent sneller zijn dan bij de meeste standaardkabels en dat het een gegevensoverdracht van 480 Mbps heeft via achterwaarts compatibele USB 2.0.

Hoewel de kabel zelf dun is, biedt hij een uitstekende duurzaamheid die vergelijkbaar is met andere kabels op de lijst. Het heeft versterkte spanningspunten, die meer dan 10.000 bochten in zijn levensduur mogelijk maken. De kabel heeft ook een dichte coating, die hem beschermt tegen eventuele schade en bijdraagt aan betere prestaties langs de lijn. Houd er echter rekening mee dat de verbindingspinnen in de kabel kwetsbaar zijn en plat kunnen worden, wat de sterke connectiviteit zal schaden, dus het is belangrijk om deze budgetkabel met zorg te behandelen.

Lumsing biedt een gratis garantie van 12 maanden die ingaat op de datum van aankoop. Als er problemen zijn met de productkwaliteit, heeft het bedrijf een gratis klantenservicenummer.

Zoals we eerder al zeiden, zal er niet veel zijn dat deze kabels onderscheidt behalve esthetiek, maar voor ons geld willen we de iSeeker nylon gevlochten kabel, de gevlochten kabels zien er gewoon beter uit en zijn minder waarschijnlijk om in een warboel te veranderen als je ze onvermijdelijk in de la vergeet.

Aanbevolen: