De 8 beste projectorsteunen, getest door Lifewire

Inhoudsopgave:

De 8 beste projectorsteunen, getest door Lifewire
De 8 beste projectorsteunen, getest door Lifewire
Anonim

De beste projectorbevestigingen kunnen uw thuisbioscoopervaring aanzienlijk verbeteren, zodat u uw project precies kunt positioneren waar u het wilt, uit de weg en onopvallend, zodat u kunt verdwalen in uw favoriete films. Met topmodellen kunt u de projector draaien en de hoek aanpassen voor een perfecte beeldkwaliteit en kleine aanpassingen, en ondersteunen ze meerdere gebruiksscenario's, of u nu gewelfde kathedraalplafonds of een kleine ruimte heeft.

Voor een geweldige projector om aan een van deze steunen te bevestigen, is onze verzameling van de beste projectoren een geweldige hulpbron; lees anders verder voor onze keuzes voor de beste projectorsteunen die u kunt kopen.

Beste algemeen: VIVO VP01W universele projectiesteun

Image
Image

Deze universele projectorsteun wint onze keuze voor de beste overall. Deze stevige steun is gemaakt van massief staal en kan projectoren tot 30 pond wegen en past op de meeste projectoren op de markt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over compatibiliteit. Het onopvallende montagesysteem houdt uw projector op slechts 15 cm van het plafondoppervlak en is verkrijgbaar in wit of zwart, dus hij werkt in elke thuisbioscoop- of kantooromgeving. Met een kanteling van 15 graden, een draaiing van 15 graden en een rotatie van 360 graden maximaliseert deze steun uw projectiehoekopties tegen een zeer redelijke prijs. Montage is snel en montagemateriaal is bij aankoop inbegrepen.

"De houder wordt in twee delen geleverd, maar de montage is heel eenvoudig. Om de eenheid te monteren, hoeft u alleen maar twee stelbouten op één stuk los te draaien, ze in het scharnier op het andere stuk te schuiven en vervolgens vast te schroeven twee extra bouten. " - Jeremy Laukkonen, Product Tester

Geweldig voor zware projectoren: Peerless-AV PRG-UNV-montage

Image
Image

De Peerless Precision Gear Universal Projection Mount is de beste keuze voor extra grote of zware projectoren. De heavy-duty universele spider-adapter kan projectoren tot maar liefst 50 pond in gewicht houden. Klanten waarderen het voorgemonteerde ontwerp en de horizontale sleuven voor toegang tot de sleutel, waardoor verzonken montage snel en eenvoudig is.

Nog beter, het ontwerp waarvoor patent is aangevraagd, heeft twee instelknoppen om u te helpen de perfecte uitlijning van het projectorbeeld te krijgen door simpelweg aan de knoppen te draaien. Een geïntegreerd kabelbeheersysteem helpt bij het wringen van projectorsnoeren, en de steun wordt geleverd met alle hardware die u nodig hebt voor de installatie.

"Het werkelijke bewegingsbereik is niet zo'n grote verbetering ten opzichte van goedkopere modellen, maar de methode die wordt gebruikt om aanpassingen uit te voeren is enorm superieur aan veel mounts die we hebben gezien. " - Jeremy Laukkonen, Producttester

Beste uitschuifbare steun: VIVO VP02W projectorsteun

Image
Image

Als je een uitschuifbare projectorsteun voor thuis of op kantoor nodig hebt, bekijk dan de VIVO Universal Extendable Projection Mount. De verstelbare armen passen op de meeste projectoren op de markt en dankzij de stevige stalen materialen kan de steun tot 30 pond wegen.

De eenvoudig te monteren steun is volledig verstelbaar met 15 graden kanteling, 15 graden draaiing en 360 graden rotatie, maar het echte verkoopargument voor deze steun is het telescopische hoogteverstellingssysteem dat uw projector uitbreidt van 15 inch tot 23 inch vanaf een vlak plafondoppervlak. Deze steun wordt geleverd in wit of zwart, dus je kunt degene kiezen die het beste past bij de esthetiek van je ruimte, en bevestigingsmateriaal is bij aankoop inbegrepen.

"Deze steun biedt een breed bewegingsbereik dankzij de telescopische arm en meerdere draai- en draaipunten. " - Jeremy Laukkonen, Product Tester

Eenvoudig te installeren: Amer Universal Projection Mount

Image
Image

Als je een supereenvoudige installatieoptie voor je projectorsteun nodig hebt, is de Amer Universal Projection Mount degene voor jou. Het heeft een gepatenteerd ontwerp met een versterkte stalen plaat en een wit gegoten aluminium montagekop die in feite een standaard twee voet vierkante plafondtegel vervangt. Deze stevige projectorsteun kan projectoren tot 30 pond ondersteunen, en de montagekop heeft een uniek ontwerp dat bedoeld is om warmte af te voeren voor een langere levensduur van de projectorlamp. De stalen plaat is voorzien van handige uitsparingen en afdekkingen voor twee standaard stopcontacten - erg handig als u extra apparatuur of accessoires moet monteren.

Beste voor kleine ruimtes: Epson Universal Projection Mount Kit

Image
Image

Met afmetingen van 4,41 x 4,41 x 4,02 inch is deze Epson Universal Projection Mount klein maar stevig. Het onopvallende ontwerp en het kleine formaat maken het een uitstekende keuze voor kleinere kamers en de universele interface past op de meeste projectoren op de markt. Kies uit meerdere installatieopties, waaronder verzonken montage aan het plafond, om zo goed mogelijk aan de behoeften van uw ruimte te voldoen. Klanten zeggen dat het eenvoudig te installeren is, een helder, scherp beeld geeft en voor de meeste projectoren gemakkelijke toegang tot de lamp en het filter biedt. Met de steun kunt u het rollen, stampen en gieren van de steun onafhankelijk van elkaar regelen voor maximale aanpassingsopties voor de projector.

Beste voor hoge plafonds: Monoprice projector plafondmontage

Image
Image

Als u uw projector in een kamer met hoge plafonds moet monteren, is de Monoprice-projectorplafondmontage wellicht de beste keuze voor u. De verstelbare paal op deze steun kan worden verlengd tot 36 inch, en kan 30 graden in elke richting pannen en kantelen en 360 graden draaien, zodat je een geweldige beeldhoek kunt krijgen, zelfs als je plafonds hoger dan 12 voet hebt. Deze stevige steun ondersteunt projectoren met een gewicht tot 50 pond en wordt geleverd met volledig gelabelde montagehardware voor eenvoudige installatie. De projectorbeugel is eenvoudig los te maken van de verstelbare paal als u hem ook op andere locaties moet gebruiken.

Beste muurbevestiging: Elitech Projector-muurbevestiging

Image
Image

Misschien heb je een gewelfd of decoratief plafond, of misschien heb je een grote plafondventilator die in de weg staat. Wat de reden ook is, als u uw projector liever aan een muur monteert in plaats van aan het plafond, dan is de Elitech Projector Wall Mount een goede keuze. De solide stalen houder kan projectoren met een gewicht tot 25 pond dragen en is compatibel met de meeste projectoren op de markt. De muurbevestiging biedt veel veelzijdigheid in positionering; de telescopische arm van de steun kan vanaf de muur worden verlengd van 40,8 inch tot 56,5 inch, en de projector kan 30 graden omhoog of omlaag worden gekanteld of 360 graden worden gedraaid.

Beste voor kleine projectoren: Mount-It! Projector Plafondmontage

Image
Image

De budgetvriendelijke projector plafondsteun van Mount-It! is onze eerste keuze voor kleine projectoren. Deze houder heeft een universeel ontwerp dat wordt geleverd met vier volledig verstelbare armen, die kunnen worden verwijderd als u een projector heeft die minder dan vier montagepunten nodig heeft. Hoewel deze houder aan de kleine kant is, is hij gemaakt van zwaar koudgewalst staal en kan hij tot 44 pond dragen. Het is iets minder wendbaar dan andere op deze lijst, maar het heeft nog steeds een kantelfunctie van 15 graden en maakt ook een rolaanpassing van 8 graden mogelijk. Omdat de houder zelf slechts 4,5 inch hoog is, neemt hij nauwelijks ruimte in beslag.

De VIVO VP01W is het beste geschikt voor de overgrote meerderheid van projectoren en gebruikscasussen (en zeer betaalbaar om op te starten), maar als je op zoek bent naar een grote jongensprojector tot vijftig pond, bekijk dan de toepasselijke genaamd Peerless Precision Gear Universal Projection Mount.

Over onze vertrouwde experts

Patrick Hyde heeft meer dan 4 jaar ervaring met schrijven over consumententechnologie en elektronica. Zijn werk is verschenen in Los Angeles Review of Books, Reactual en meer.

Jeremy Laukkonen is technisch schrijver en de maker van een populaire blog en het opstarten van videogames. Hij schrijft ook artikelen voor tal van grote vakbladen.

Waar u op moet letten bij een projectorsteun

Gewichtscapaciteit

Je moet rekening houden met de grootte en het gewicht van je projector voordat je je steun kiest. Niet elke beugel is compatibel met elke projector, dus zorg ervoor dat u er een selecteert die geschikt is voor uw specifieke model.

Verstelbaarheid

Bedenk waar u uw projector gaat monteren. Ga je hem in een vreemde hoek op het scherm monteren? Staat je montageoppervlak niet helemaal vlak? Als dat zo is, is het belangrijk om in te kunnen bellen hoe uw projector zit, en niet alle bevestigingen laten kleine kantel- en draaiaanpassingen toe.

Uitbreidbaarheid

Naast kleine kantelaanpassingen, hebben sommige projectoren de mogelijkheid om in hoogte uit te breiden. Een uitschuifbare steun is een geweldige manier om rond uw gewelfd of decoratief plafond te werken.

Aanbevolen: