De 6 beste golftechnologieën van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste golftechnologieën van 2022
De 6 beste golftechnologieën van 2022
Anonim

Ben je klaar om je golfspel te verbeteren? Of je nu een totale beginner bent of een ervaren speler die een paar slagen uit je spel wil halen, de beste golftechnologie van 2021 kan helpen. Als het op golftechnologie aankomt, zijn er tal van apparaten, wearables en accessoires die nauwkeurige, gepersonaliseerde gegevens over uw prestaties als speler leveren, die u kunnen helpen verbeteren.

Onze favoriete technologie varieert van laserafstandsmeters zoals de Precision Pro Golf NX7 tot eenvoudige GPS-sleutelzoekers zoals de Tile Mate om je bezittingen op de green bij te houden. We hebben de beste golftechnologie voor spelers verzameld op basis van bruikbaarheid, prijs, duurzaamheid en draagbaarheid.

Als binnenblijven meer jouw stijl is, lees dan zeker onze verzameling van de beste pc-golfspellen. Maar als je klaar bent om je spel naar het bereik te brengen, hier is de beste golftechnologie - we kunnen geen hole-in-one garanderen, maar deze technologie geeft je zeker waardevol inzicht in je techniek en prestaties.

Beste afstandsmeter: Precision Pro Golf NX7-afstandsmeter

Image
Image

Zowel nieuwe als ervaren golfers kunnen profiteren van een afstandsmeter, die de afstand tot de vlag, bomen of hindernissen meet, zodat u een nauwkeuriger en nauwkeuriger schot kunt ontwikkelen en advies kunt geven over welke club het beste is. Als u op zoek bent naar een nieuwe afstandsmeter, dan is de Precision Pro Golf NX7 een van de beste op de markt.

Het gebruikt een laser om nauwkeurig afstanden te meten tot 1/10e van een meter, met een bereik van 400 meter. Je vergrendelt je doel in minder dan een seconde met een druk op de knop, waarbij de afstandsmeter een kleine trilling geeft zodra je op het doel landt, zodat je gemoedsrust hebt dat het werkt zoals je wilt. De NX7 is ook compact en water- en mistbestendig, waardoor hij de perfecte aanvulling is op elke golftas.

Je kunt zowel in yards als meters meten, en het apparaat is toernooilegaal. Als u echter uw helling wilt meten, moet u upgraden naar de duurdere NX7 Pro Slope Golf Rangefinder. Het is echt moeilijk om dit apparaat te bekritiseren, omdat het alles doet wat een golfer een afstandsmeter nodig heeft. Het apparaat wordt geleverd met een draagtas, reinigingsdoekje, draagkoord en instructies, en het wordt ondersteund door een levenslange batterijvervangingsservice, zolang u uw apparaat na aankoop registreert.

Stroombron: CR2 3v batterij | Connectiviteit: Lasertechnologie | Companion-app: Precision Pro Golf-app | Garantie: Levenslange batterijvervangingsservice met productregistratie. Het zorgpakket omvat ook een garantie van 2 jaar, een inruilvergoeding en ondersteuning.

Beste GPS/Rangefinder Hybrid: Bushnell Hybrid Bundle

Image
Image

Heeft u een afstandsmeter nodig die zowel laser als GPS kan gebruiken? Overweeg dan de Bushnell Hybrid Bundle. Volgens Bushnell wendt 97 procent van de PGA-tourspelers zich tot het merk voor hun behoeften, dus je bent in goed gezelschap op de baan. De Hybrid combineert lasernauwkeurigheid met GPS-technologie om u voor-, achter- en middenafstandsmetingen te geven voor meer dan 36.000 banen in 30 verschillende landen.

De GPS-gegevens omvatten hole-lay-outs met afstand, inclusief de afstanden tot maximaal vier hindernissen per hole. U kunt ook Bluetooth gebruiken om aanvullende cursusinformatie te downloaden. Over het algemeen is het apparaat gebruiksvriendelijk, met comfortabele handgrepen en eenvoudige bediening.

Hoewel het aan de dure kant is, biedt de Bushnell Hybrid tal van handige functies die uw prestaties zeker zullen verbeteren, plus, het is iets dat enthousiaste golfers constant zullen gebruiken, waardoor het een solide investering is. Deze bundel is bijzonder waardevol omdat hij wordt geleverd met een harde koffer, een karabijnhaak om het apparaat aan je riem te haken, een schoonmaakdoekje, een draagbare borstel en zelfs batterijen om het aan de gang te krijgen.

Stroombron: CR2-batterij | Connectiviteit: Laser- en GPS-technologie | Companion-app: Bushnell Golf-app | Garantie: 2 jaar beperkte garantie

Beste tassenzoeker: Tile Mate

Image
Image

Heb je ooit dat moment van paniek gevoeld wanneer je je realiseert dat je niet weet waar je je golftas, handschoenen of favoriete club hebt gelaten? Als dat zo is, gaat Tile Mate voor een enorme opluchting zorgen. Deze bestverkochte Bluetooth-tegel is een kleine chip die op alles kan worden bevestigd, van uw golftas tot uw sleutels, en een alarm afgaan als u zich binnen 60 meter van uw apparaat bevindt.

Als je verder weg bent, laat de GPS-tracker je weten waar je voor het laatst was binnen het bereik van je clubs, en de Tile Mate-community laat je weten of ze je clubs in de app zien. U kunt meerdere tegels kopen en installeren, omdat ze handig kunnen zijn om aan vrijwel elk belangrijk item te bevestigen.

Tile Mate is ook waterbestendig, met een batterijduur van maximaal een jaar. Voor sommige functies van het apparaat moet u echter upgraden naar het premium-abonnement. Als je de neiging hebt om waardevolle spullen kwijt te raken, kan Tile Mate een redder in nood zijn. Het werkt overal ter wereld en de tegel zelf is klein genoeg om het uiterlijk en de stijl van je golfuitrusting niet te verminderen.

Stroombron: vervangbare CR1632-batterij van 1 jaar | Connectiviteit: Bluetooth | Companion-app: Tile-app | Garantie: 1 jaar beperkte garantie

Beste golfhorloge: Garmin Approach S60

Image
Image

Als je op zoek bent naar een golfhorloge, biedt de Garmin Approach S60 alles wat een golfer nodig heeft. Deze stijlvolle Garmin smartwatch maakt gebruik van GPS-technologie om toegang te krijgen tot meer dan 40.000 banen en geeft informatie over elke hole, inclusief uw exacte afstand tot de vlag en gevaren, via volledige baankaarten in kleur. Het scherm is zo ontworpen dat het gemakkelijk te lezen is, zelfs in de volle zon, ideaal voor golfers.

U kunt het uiterlijk van uw horloge aanpassen met QuickFit-banden en u kunt ook uw weergavescherm wijzigen met de Garmin Connect-app - hierdoor kunt u de Garmin ook verbinden met uw smartphone om meldingen te ontvangen.

Golfers zullen dol zijn op alle gegevens die dit horloge kan bieden, inclusief de afstand naar de voorkant, het midden en de achterkant van de green, de kompasrichting naar de hole en of het bergop of bergaf is. De AutoShot-gametracking houdt ook gegevens van je game bij en slaat deze op, zodat je deze later kunt analyseren.

Voor degenen die van een verscheidenheid aan sporten houden, volgt de S60 ook hardlopen, zwemmen en fietsen, om er maar een paar te noemen. Hoewel het een duur horloge is, maakt de toevoeging van zoveel handige golffuncties, gecombineerd met een lange batterijduur, het een echte winnaar.

Stroombron: CR2-batterij | Connectiviteit: GPS | Companion-app: Garmin Connect-app | Garantie: 1 jaar beperkte garantie

Beste Game Analyzer: Game Golf Live Tracking-systeem

Image
Image

Met het Game Golf Live Tracking-systeem kunnen spelers hun slagen gemakkelijk in re altime volgen, dankzij een klein apparaat dat aan het uiteinde van uw golfclub kan worden bevestigd. Het is een leuke manier om je spel te verbeteren en je te helpen groeien als golfer. Gebruikers klikken de rode bevestiging aan hun riem en plaatsen een vedergewicht sensorlabel op elke club om onmiddellijk prestatiegegevens te krijgen die laten zien hoe ver en waar elk schot ging op elke hole die je speelt.

Met de Game Golf-app kun je allerlei soorten inzichten en gegevens bekijken, waaronder de afstanden die je per club hebt behaald, GPS-afstandsmetergegevens voor elke hole en meetwaarden die zijn ontwikkeld om je put-, afslag- en korte spel te verbeteren. Spelers kunnen ook in virtuele uitdagingen met anderen strijden en gegevens vergelijken met vrienden en zelfs je favoriete PGA-spelers.

Game Golf Live was een winnaar van een 2016 Golf Digest Editor's Choice Award voor "Best Game Analyzer" en is een gebruiksvriendelijke tool die de manier waarop je het spel benadert kan veranderen. Als je niet in staat bent om je eigen golfcoach in te huren, is dit misschien het beste alternatief.

Stroombron: CR2-batterij | Connectiviteit: GPS en Bluetooth | Companion-app: Game Golf Live-app | Garantie: Niet gespecificeerd

Beste accessoire voor mobiele telefoons: SelifeGolf Recording Swing-systeem

Image
Image

Een van de beste manieren om je vorm te verbeteren, is door jezelf te zien afslaan en putten, maar wie wil zijn golfmaatjes vragen om ze constant te filmen? Betreed het SelifeGolf Recording Swing-systeem. Dit kleine apparaat heeft een innovatief clip-on ontwerp, waarmee je je smartphone aan je golftas of een uitlijnstokje (apart verkrijgbaar) kunt bevestigen. Zie het als een selfiestick voor je golfspel, waarmee je jezelf kunt filmen op de baan of op de driving range.

De SelfieGolf houdt je telefoon stevig op zijn plaats en geeft je de mogelijkheid om elke schommel te filmen en vast te leggen zonder te schudden, zodat je video's op je telefoon kunt filmen die je kunt terugkijken. Houd er echter rekening mee dat het apparaat is ontworpen om staand te fotograferen in plaats van liggend.

Het lichtgewicht en ergonomische ontwerp is het perfecte trainingshulpmiddel voor zowel amateurs als profs. Het apparaat is stevig en zal niet breken door normale slijtage, waardoor je volop mogelijkheden hebt om je swing te perfectioneren.

Stroombron: N.v.t. | Connectiviteit: Nvt | Companion-app: N.v.t. | Garantie: 1 jaar garantie

Als je op zoek bent naar slechts één stukje golftechnologie die je jarenlang kunt gebruiken, is de Bushnell Hybrid-bundel (zicht op Amazon) een geweldige afstandsmeter om toe te voegen aan je golftas. Het is nauwkeurig, gebruiksvriendelijk en biedt u de voordelen van zowel GPS als lasertechnologie.

Als je van draagbare technologie houdt, is de Garmin Approach S60 (zicht op Amazon) een fantastisch stuk gereedschap. Het geeft je alle golfgegevens die je maar wilt, en is ook een handige metgezel voor andere sporten.

Bottom Line

Katie Dundas is een freelance journalist en techschrijver, die regelmatig verslag doet van sport- en fitnesstechnologie. Ze houdt van golf en heeft veel PGA-toernooien bijgewoond.

Wat te zoeken in Golf Tech

Draagbaarheid

Als je 18 holes rond een golfbaan sleurt, wil je dat eventuele extra golftechnologie zo draagbaar mogelijk is. Dat betekent lichtgewicht technologie die ook niet te veel ruimte inneemt in je tas.

Duurzaamheid

Af en toe word je overvallen door een stortbui of gaat je tas tegen een stootje. Zorg ervoor dat uw golfuitrusting het kan bijhouden door duurzame modellen te kopen. Veel smartwatches kunnen bijvoorbeeld je spel volgen, maar zijn ook waterdicht.

Prijs

Golf kan een dure sport zijn. Naast dure clubs zijn er greenfees en golfkleding. Natuurlijk zijn er premium modellen van bijna elk onderdeel van de golftechnologie die er zijn, maar veel functies die u niet nodig zult vinden. Afhankelijk van uw budget kunt u redelijk geprijsde GPS-trackers en afstandsmeters vinden die u dynamische afstandsmetingen en koerskaarten geven. Bepaal welke functies belangrijk zijn voor je individuele spel.

FAQ

    Is golftechnologie legaal in toernooien?

    Over het algemeen kunnen hulpmiddelen zoals afstandsmeters en GPS-horloges worden gebruikt op golfbanen en in toernooien. De sleutel is echter om het spel niet op te houden. Verspil geen tijd aan het spelen met je apparaten als dit het spel gaat vertragen voor anderen die achter je staan.

    Als je ooit niet zeker weet wat je op de baan kunt gebruiken, neem dan vooraf contact op met de club voor opheldering.

    Gebruiken professionele spelers golftechnologie?

    Ja, sommige profs en caddies gebruiken hulpmiddelen zoals afstandsmeters tijdens toernooien. Veel spelers kunnen ook golftechnologie gebruiken bij het trainen, waardoor ze zichzelf de best mogelijke voordelen op de baan geven.

    Hoewel golftechnologie geenszins een vereiste is als je een topgolfer wilt worden, erkennen veel spelers het concurrentievoordeel dat het kan bieden.

    Hoe kan golftechnologie uw prestaties als golfer verbeteren?

    Golftechnologie geeft je gepersonaliseerde, re altime gegevens die spelers kunnen gebruiken om hun prestaties aan te passen en verbeteringen aan te brengen. Hoe meer je kunt leren over je sterke en zwakke punten als speler, hoe gemakkelijker het is om verbeteringen aan te brengen in je spel.

Aanbevolen: