De 8 beste Hisense-tv's van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste Hisense-tv's van 2022
De 8 beste Hisense-tv's van 2022
Anonim

Hisense-tv's hebben zichzelf bewezen als solide, budgetvriendelijke smart-tv-opties, en met een goede reden. Of ze nu het Roku- of AndroidTV-platform gebruiken, je krijgt met één druk op de knop of met een woord op spraakgestuurde afstandsbedieningen toegang tot duizenden apps zoals Netflix, Prime Video en Hulu. Sommige modellen zijn voorzien van Bluetooth-connectiviteit voor het delen van media vanaf uw mobiele apparaten of het aansluiten van draadloze audioapparatuur voor thuis. Veel modellen bieden een geweldige 4K-resolutie en ondersteunen Dolby Vision HDR voor verbeterd contrast en detaillering en optimale kijkervaringen. Sommige gebruiken Dolby Atmos- of DTS Virtual:X-geluidstechnologie voor virtueel surroundgeluid of verbeterde, kamervullende audio. Hisense heeft in veel van hun modellen prioriteit gegeven aan contrast en schermhelderheid, waarbij gebruik wordt gemaakt van individuele dimzones en piekhelderheden tot 1.000 nits voor een optimale weergave in bijna elke lichtsituatie.

Roku-gebaseerde Hisense-tv's gebruiken de bijbehorende app om van uw mobiele apparaat een spraakgestuurde afstandsbediening te maken voor eenvoudiger browsen, zoeken en handsfree bediening van uw nieuwe tv en aangesloten apparaten. Ze hebben ook een vereenvoudigde afstandsbediening en een startmenu voor eenvoudigere toegang tot uw favoriete apps en afspeelapparaten. Dus of je nu je eerste smart-tv koopt of je thuisbioscoop wilt upgraden met een betrouwbaar model, Hisense is een merk om te overwegen. We hebben onze topkeuzes hieronder afgerond en hun functies uitgesplitst om u te helpen beslissen welke het beste bij u past.

Beste algemeen: Hisense 55H9G 55-inch 4K AndroidTV

Image
Image

De 55-inch H9G van Hisense is het beste dat het merk te bieden heeft. Het beschikt over een gepatenteerd ULED-paneel met 132 lokale dimzones voor diepe, inktzwarte tinten voor verbeterde contrasten en Dolby Vision HDR-ondersteuning voor betere detaillering en kleurbereiken. Samen met de verbluffende 4K UHD-resolutie produceert de tv tot 1.000 nits helderheid, wat betekent dat je je favoriete programma's en films in alle, behalve de meest heldere kamers, kunt bekijken. Het wordt aangedreven door een bijgewerkte Hi-View-chipset die AI-ondersteunde scèneherkenning gebruikt om automatisch de beeldinstellingen te optimaliseren voor de best mogelijke kijkervaring. Met het AndroidTV-besturingssysteem krijg je direct uit de doos toegang tot duizenden streaming-apps zoals Hulu, Prime Video en Netflix.

De spraakgestuurde afstandsbediening heeft een ingebouwde Google Assistent en is compatibel met Alexa voor handsfree bediening van je televisie; het is ook in staat tot far-field spraakbesturing, zodat u de afstandsbediening niet echt hoeft vast te houden om spraakopdrachten te gebruiken. U kunt de ingebouwde Chromecast ook gebruiken om het scherm van uw Android-smartphone of -tablet te spiegelen voor meer manieren om video's te bekijken en foto's te delen. De dubbele luidsprekers van 10 watt maken gebruik van Dolby Atmos-audiotechnologie om u virtueel surround-geluid te geven, en met Bluetooth-connectiviteit kunt u draadloos soundbars en subwoofers aansluiten voor een aangepaste thuisbioscoopopstelling.

Beste 4K: Hisense 55R8F 55-inch ULED 4K Roku TV

Image
Image

Televisies met 4K-resolutie zijn bijna alomtegenwoordig geworden bij home-entertainment, en de Hisense 55R8F geeft je het soort beeldkwaliteit en resolutie dat je gewend bent van veel grotere merken. Het maakt gebruik van Hisense's eigen ULED-paneel met 56 lokale dimzones voor verbeterd contrast en om meer dan een miljard kleuren te produceren voor meer levensechte beelden. Het heeft ook een piekhelderheid van 700 nits, waardoor het perfect is voor lichte kamers. Het randloze ontwerp geeft je een beeld van rand tot rand, en met Dolby Vision HDR-ondersteuning krijg je ongelooflijke details en beeldkwaliteit. De dubbele luidsprekers van 10 watt gebruiken Dolby Atmos om u virtuele surround sound-audio te geven voor een meer meeslepende bioscoopervaring zonder het gedoe van het installeren van extra geluidsapparatuur.

De 55R8F is gebouwd op het Roku-platform en geeft je toegang tot duizenden streaming-apps, shows, films en liedjes om met familie en vrienden van te genieten. Het gestroomlijnde startmenu maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot apps, etherantennes, gameconsoles en kabel- of satellietboxen zonder HDMI-ingangen of ingewikkelde menu's te onthouden. De Roku-app kan je iOS- of Android-apparaat transformeren in een spraakgestuurde afstandsbediening en de tv werkt met Alexa of Google Assistant om je handsfree bediening over je tv te geven. Hisense is een samenwerking aangegaan met Philo om u twee gratis maanden van de service te geven bij de aankoop van deze tv; je krijgt live sport en entertainment van netwerken zoals MTV en Food Network.

Beste grote scherm: Hisense 75H8G 75-inch Quantum Series 4K ULED TV

Image
Image

Voor shoppers met grote thuisbioscoopruimtes is de Hisense 75H8G Quantum-serie een uitstekende keuze. Deze tv heeft een diagonaal van 75 inch, waardoor hij groot genoeg is voor zowat elke mediaruimte of thuisbioscoop. Het is gebouwd op het Android TV-besturingssysteem en heeft ingebouwde Wi-Fi zodat u streaming-apps rechtstreeks naar de tv kunt downloaden. De spraakgestuurde afstandsbediening heeft een ingebouwde Google Assistent en is ook compatibel met Amazon Alexa.

Het 4K UHD-paneel maakt gebruik van Hisense's ULED-technologie en Hi-View-chipset om niet-UHD-inhoud op te schalen. Het heeft HDR- en HDR10-ondersteuning voor geweldige detaillering en kleurvolume. Met 90 lokale dimzones krijg je diepe, inktzwarte tinten voor een beter contrast. De dubbele 15 watt-luidsprekers gebruiken Dolby Atmos-technologie om kamervullend virtueel surround-geluid te produceren voor een meer meeslepende luisterervaring. Met ingebouwde Chromecast-ondersteuning kunt u uw smartphone of tablet gebruiken om video's rechtstreeks naar uw tv te streamen. De tv is voorzien van Bluetooth-connectiviteit, waardoor het eenvoudig is om draadloze soundbars en andere externe audioapparatuur in te stellen voor de ultieme thuisbioscoopconfiguratie.

Beste kleine scherm: Hisense 32H4F 32-inch Roku TV

Image
Image

De Hisense 32H4F is een uitstekende optie voor klanten die op zoek zijn naar een klein formaat televisie voor een appartement, slaapzaal, slaapkamer of kinderspeelkamer. Het 32-inch scherm produceert 720p standaard HD voor een consistent geweldig beeld, of je nu naar lokaal nieuws kijkt of je favoriete film streamt. De tv draait op het Roku-platform, waardoor je toegang hebt tot duizenden apps en een gestroomlijnd hubmenu voor gemakkelijke toegang tot al je afspeelapparaten en gameconsoles.

Met de Roku-app kun je je iOS- of Android-apparaat transformeren in een spraakgestuurde afstandsbediening, of je kunt de tv verbinden met je Amazon Echo of Google Home slimme luidspreker voor uitgebreide spraakopdrachten. Er is een speciale spelmodus die de invoerlatentie automatisch verlaagt en de verversingssnelheid aanpast voor bijna re altime reacties op het indrukken van je knoppen en om tearing en stotteren van het scherm te voorkomen. De ingebouwde luidsprekers gebruiken DTS TruSurround-technologie voor kamervullend geluid en een betere luisterervaring.

Beste uitgave: Hisense L10-serie 100-inch 4K UHD-laser-tv

Image
Image

Met de 100L10E laser-tv heeft Hisense de sprong gemaakt naar de volgende generatie televisies. Hoewel het prijskaartje duizelingwekkend is, wordt het ondersteund door een aantal werkelijk indrukwekkende technologie. De lasereenheid van de tv is gemodelleerd naar theaterprojectoren om thuis een filmische kijkervaring te bieden. Het scherm is verkrijgbaar in zowel 100- als 120-inch formaten en is gebouwd met Ambient Light Rejection-technologie. Dit betekent dat u bij elke verlichting heldere kleuren, diep zwart en superieure details krijgt.

De tv-eenheid zelf maakt gebruik van laserprojectortechnologie om een geweldig beeld te produceren met een superkorte projectieafstand van slechts 20 cm. Dit betekent dat je geen gigantische kamer hoeft te hebben om deze tv op te stellen of je zorgen hoeft te maken dat mensen de film verpesten of naar een feestje kijken door voor de projector te lopen. Het beschikt over een ingebouwd Harman Kardon-audiosysteem en een draadloze subwoofer, zodat u de beste surround sound-luisterervaring kunt krijgen, of u nu tekenfilms, sport of blockbuster-films bekijkt. Het beschikt ook over slimme functionaliteit, zodat u uw favoriete streaming-apps rechtstreeks naar het apparaat kunt downloaden. Het wordt geleverd met een Alexa-afstandsbediening, zodat je handsfree spraakbediening krijgt zonder dat je extra apparaten nodig hebt.

Beste Android TV: Hisense H8G 55-inch QLED Android TV

Image
Image

De 55H8G van Hisense gebruikt het AndroidTV-besturingssysteem om een betrouwbare smart-tv-ervaring te bieden tegen een betaalbare prijs. De spraakgestuurde afstandsbediening maakt gebruik van de geïntegreerde Google Assistent-functie voor handsfree bediening van je tv, en je kunt de Alexa-app downloaden of de tv verbinden met een externe Amazon Echo-luidspreker om de virtuele assistent van Alexa te gebruiken. Chromecast is ook ingebouwd, zodat u het scherm van uw smartphone of tablet kunt delen voor meer manieren om video's of foto's te bekijken. Het 55-inch scherm heeft een vrijwel onzichtbare rand voor een beeld van rand tot rand en levert 700 nits piekhelderheid voor een optimale weergave in bijna elke lichtsituatie. U krijgt niet alleen een geweldige 4K-resolutie, Dolby Vision HDR-ondersteuning levert scherpe details en verbeterd contrast en Dolby Atmos-geluidstechnologie creëert virtueel surround-geluid voor kamervullende audio zonder extra apparatuur. Met het AndroidTV-besturingssysteem en dual-band wifi-connectiviteit kun je je favoriete streaming-apps zoals Disney+ en Hulu downloaden of de sneltoetsen op de afstandsbediening gebruiken om Netflix en Prime Video te starten om je favoriete programma's bij te houden en de nieuwste te bekijken blockbuster films.

Beste Roku TV: Hisense 55R8F 55-inch ULED 4K Roku TV

Image
Image

Veel Hisense TV-modellen gebruiken het Roku-streamingplatform, maar de beste van het stel is de 55R8F. Dit model heeft een 55-inch scherm zonder rand dat u uitstekende kijkhoeken en een beeld van rand tot rand biedt voor een meer meeslepende ervaring. Met 56 dimzones en een piekhelderheid van 700 nits krijgt u een verbeterd contrast om de meer dan 1 miljard kleuren die door deze tv worden geproduceerd, echt te laten knallen en optimaal te bekijken in bijna elke lichtomgeving. De Roku-app verandert uw mobiele apparaat in een spraakgestuurde afstandsbediening voor eenvoudiger browsen en controle over uw nieuwe tv en aangesloten apparaten, of u kunt een externe slimme luidspreker aansluiten zoals de Amazon Echo Dot of Google Nest Hub Max voor uitgebreidere bedieningselementen. Met Dolby Vision HDR-ondersteuning en een verversingssnelheid van 60 Hz krijg je een vloeiendere videoweergave en meer levensechte beelden, en met Dolby Atmos krijg je virtueel surround-geluid voor betere audio zonder het gedoe van thuis inrichten audio-apparatuur.

De 55H9G is de beste tv die Hisense te bieden heeft. Het levert een ongelooflijke 4K-resolutie en met Dolby Vision HDR krijgt u verbeterde detaillering voor meer levensechte beelden. De verbeterde processor ondersteunt het AndroidTV-besturingssysteem voor geïntegreerde spraakbediening en AI-ondersteunde opschaling van niet-4K-content. Voor een meer budgetvriendelijke optie is de 55H6560G een goede keuze. Dit instapmodel maakt gebruik van het AndroidTV-platform voor streaming en spraakbediening. En met Chromecast kun je video, muziek en foto's delen vanaf je mobiele apparaten.

Over onze vertrouwde experts

Taylor Clemons recenseert en schrijft al meer dan drie jaar over consumentenelektronica. Ze heeft ook in e-commerce productbeheer gewerkt, dus ze heeft de kennis van wat een solide tv maakt voor thuisentertainment.

FAQ

    Welke maat tv heb ik nodig?

    De grootte van je tv hangt af van de grootte van je kamer. De eenvoudigste manier om de beste schermgrootte voor uw woonkamer of thuisbioscoop te bepalen, is door de afstand te meten van uw bank tot waar uw nieuwe tv aan de muur wordt bevestigd of op een standaard wordt geplaatst, en die afmeting vervolgens in tweeën deelt. Dus een afstand van 10 voet (120 inch) betekent dat uw tv ongeveer 60 inch moet zijn. Je kunt een beetje groter of kleiner gaan, afhankelijk van voorkeuren en budget, maar een te grote tv kan je ruimte overspoelen; een tv die te klein is, zorgt ervoor dat je ruimte aanvoelt als een spelonk en dwingt iedereen om zich te verdringen om te kijken, wat niet geweldig is op Super Bowl Sunday of tijdens een kijkfeest.

    Wat is Roku?

    Roku is een streamingplatform vergelijkbaar met Fire TV of AppleTV. Hiermee kan uw smart-tv duizenden apps zoals Netflix, Hulu en Spotify downloaden en openen, zodat u programma's en films kunt bekijken of naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Je kunt ook een Roku-streamingbox kopen om van een "domme" tv een web-enabled model voor streaming te maken.

    Kan ik apps downloaden naar deze tv?

    Zolang uw tv verbinding kan maken met internet via een Wi-Fi- of Ethernet-verbinding, kunt u bijna elke gewenste app naar uw tv downloaden. Veel smart-tv's worden geleverd met een vooraf geladen reeks populaire apps, zodat u direct kunt beginnen met streamen. Raadpleeg de handleiding van uw tv om te zien welke apps wel of niet compatibel zijn, zodat u het meeste uit uw thuisbioscoop kunt halen.

Waar u op moet letten in een koopgids voor Hisense TV

Hisense is misschien nog geen begrip, maar ze beginnen zichzelf te bewijzen als een betrouwbaar, alternatief merk voor grotere fabrikanten zoals LG, Sony en Samsung. Ze bieden verschillende televisielijnen met verschillende streamingplatforms en besturingssystemen, evenals verschillende schermformaten en prijspunten. Als u niet veel geld wilt uitgeven aan het winkelen voor een nieuwe smart-tv, heeft Hisense verschillende budgetvriendelijke opties. Ze hebben ook duurdere modellen voor degenen die wat meer willen investeren om hun thuisbioscopen toekomstbestendig te maken. Hisense biedt zowel 1080p full HD als 4K-schermresolutie in hun modellen, zodat u de beeldkwaliteit kunt kiezen die het beste bij uw kijkgewoonten past. Stream je voornamelijk video van hoge kwaliteit? Een 4K-model is het beste. Ontvang je je entertainment liever van uitzendkanalen? Een tv met 1080p Full HD is de betere keuze.

Ze bevatten ook slimme functies zoals spraakbediening, HDR-video-ondersteuning en Dolby Audio, zodat je je nieuwe televisie kunt integreren in je slimme thuisnetwerk en de beste bioscoopervaring kunt krijgen die beschikbaar is met hun modellen. Ze hebben zelfs een sprong gemaakt in de toekomst van home entertainment met hun nieuwste serie laserprojectietelevisies. We zullen een paar belangrijke beslissende factoren bekijken bij het overwegen van een Hisense-televisie, waaronder: Roku- en AndroidTV-besturingssystemen, hoe u de juiste schermgrootte voor uw ruimte kunt berekenen, schermresolutie en de technologie achter de laser-tv. We maken ze gemakkelijk te begrijpen, zodat u kunt kiezen welke tv het beste bij u past.

Image
Image

Roku versus AndroidTV

Als je een Hisense-tv voor thuis of in een studentenhuis overweegt, is het je misschien opgevallen dat ze modellen aanbieden met Roku of AndroidTV als besturingssysteem. Hoewel beide u de soorten slimme functies en streamingmogelijkheden bieden die u gewend bent voor home-entertainment, zijn er een paar fundamentele verschillen. Als je vertrouwt op een slim thuisnetwerk of al apparaten zoals slimme luidsprekers hebt, wil je misschien een op AndroidTV gebaseerd model, omdat ze compatibel zijn met Google Home en spraakgestuurde afstandsbedieningen hebben voor handsfree opdrachten direct uit de doos. Als je een Amazon Echo hebt, kun je deze aansluiten op een AndroidTV Hisense-model voor uitgebreidere bedieningselementen. Roku-compatibele televisies gebruiken een speciale app voor smartphones en tablets om ze om te zetten in spraakgestuurde afstandsbedieningen; deze modellen hebben geen spraakgestuurde afstandsbedieningen of native virtuele assistenten. Op Roku gebaseerde modellen zijn geweldig voor klanten die geen slim thuisnetwerk willen opzetten of die geen virtuele assistenten gebruiken en gewoon hun favoriete programma's en films willen streamen.

Image
Image

Wat is een laser-tv?

Laser-tv's zijn de nieuwste versie van projectietelevisies, waarbij een optische laser wordt gebruikt in plaats van een spiegel- en lampconfiguratie om beelden te produceren. Lasertelevisies gebruiken een DLP-chipset (digital light processing) in configuraties met één of drie chipset. Deze chips gebruiken duizenden microscopisch kleine spiegels die in een rechthoekige reeks zijn gerangschikt, en elke spiegel vertegenwoordigt een pixel op het scherm; deze spiegels reflecteren wit en gekleurd licht van de laserlamp om afbeeldingen te maken, en gaan snel aan en uit om grijswaardenafbeeldingen te maken. Drievoudige chipsetconfiguraties gebruiken een prisma om het witte licht dat door de laser wordt uitgezonden te splitsen en elke primaire kleur wordt naar zijn eigen microspiegelchip gestuurd. Dit elimineert het regenboogeffect. Deze configuratie is te vinden in high-end laser-tv's, projectoren en commerciële bioscoopprojectoren voor thuisgebruik en is in staat tot een groter aantal kleuren voor meer levensechte beelden.

Hisense's 100 en 120-inch slimme laser-tv-systeem is absoluut het beste model dat momenteel beschikbaar is, met een geïntegreerd Harman Kardon-geluidssysteem, 4K-resolutie en een ultrakorte 8-inch projectieafstand. Laser-tv's kunnen veel van dezelfde slimme functies bieden als hun LED-tegenhangers; sommige units hebben geïntegreerde spraakbediening en compatibiliteit met virtuele assistenten zoals Alexa en Google Assistant, Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit en vooraf geladen streaming-apps. Ze kunnen ook een geweldige 1080p Full HD- of 4K-resolutie produceren voor een uitstekende beeldkwaliteit. Helaas brengen al deze geweldige functies, net als alle nieuwe technologie, hoge kosten met zich mee; sommige modellen verkopen voor bijna $ 10.000, waardoor ze ver buiten het bereik van de meeste klanten vallen.

Image
Image

Schermgrootte en resolutie

Voordat u een nieuwe tv aan uw online winkelwagentje toevoegt of er een in de winkel koopt, moet u bepalen welk schermformaat het beste bij uw ruimte past. Kies hiervoor een plek voor een speciale standaard of muurbevestiging en meet de afstand tot waar je het meest waarschijnlijk gaat zitten; deel die meting vervolgens in tweeën om de ideale schermgrootte te krijgen. Als uw bank bijvoorbeeld 3 meter van uw tv (120 inch) verwijderd is, is het ideale tv-formaat 60 inch. Je kunt een beetje groter of kleiner gaan, afhankelijk van wat er online en in winkels beschikbaar is, maar een tv die te groot of te klein is, kan problemen veroorzaken. Een te groot scherm neemt onnodig veel ruimte in beslag en past misschien niet eens in je kamer en kan bewegingsziekte veroorzaken. Een te klein scherm maakt het moeilijk om details te onderscheiden en dwingt iedereen om zich rond de televisie te verdringen, waardoor een kijkfeestje met vrienden en familie bijna onmogelijk wordt.

Nu je het scherm kleiner hebt gemaakt, is het tijd om naar de schermresolutie te kijken. Televisies die een 4K UHD-resolutie bieden, zijn populairder en mainstream geworden in home-entertainment. Ze geven je vier keer de pixels van 1080p Full HD, wat betekent dat je een breder kleurbereik en meer detail kunt krijgen. Veel streamingdiensten bieden UHD-inhoud, zodat u optimaal kunt profiteren van de beeldtechnologie van uw tv. Je kunt nog steeds tv-modellen vinden die 1080p full HD gebruiken, en deze zijn uitstekende secundaire tv's in slaapkamers, keukens of kinderspeelkamers; vooral als je voornamelijk uitzendingen en oudere dvd's bekijkt.

Image
Image

HDR en audio

Als je al een tijdje op zoek bent naar een nieuwe tv, is het je misschien opgevallen dat veel nieuwe modellen HDR-ondersteuning bieden. HDR staat voor High Dynamic Range en is een technologie die shows en films scène voor scène analyseert voor optimale kleur, contrast en beeldkwaliteit. Veel nieuwere Hisense-tv's gebruiken Dolby Vision voor hun HDR-ondersteuning. Dit is de meest voorkomende versie van HDR en is verkrijgbaar in veel verschillende merken en modellen.

Als je op zoek bent naar superieure audiokwaliteit, gebruiken veel nieuwe Hisense-tv's ook Dolby Atmos om virtuele surround sound-audio te produceren voor een meer meeslepende ervaring. Veel tv's beschikken ook over Bluetooth-connectiviteit om draadloze luidsprekers, soundbars en subwoofers in te stellen voor een aangepaste thuisbioscoopconfiguratie. Met Bluetooth kunt u ook draadloze headsets aansluiten voor privé luisteren, zodat u anderen in uw huis of slaapzaal niet stoort terwijl u naar uw favoriete programma's en films kijkt, naar muziek luistert of videogames speelt.

Aanbevolen: