Wat zijn de SMTP-instellingen voor Yahoo Mail?

Inhoudsopgave:

Wat zijn de SMTP-instellingen voor Yahoo Mail?
Wat zijn de SMTP-instellingen voor Yahoo Mail?
Anonim

Als u Yahoo Mail gebruikt, kunt u de online portal van de service gebruiken om e-mail te verzenden, ontvangen, organiseren en beheren via een andere client die u verkiest, zoals Outlook. Hiermee kunt u uw e-mailaccounts vanuit één applicatie beheren. Hier vindt u de SMTP-instellingen die u in uw favoriete e-mailprogramma moet invoeren.

Image
Image

SMTP-serverinstellingen voor Yahoo Mail

De SMTP-serverinstellingen zijn van toepassing op uitgaande e-mail, dus ze zijn hetzelfde, of u nu POP of IMAP gebruikt voor inkomende e-mail. Voer in de meeste gevallen de SMTP-instellingen in het Settings-gedeelte van uw e-mailclient in wanneer u het Yahoo-account eraan toevoegt.

Internet Message Access Protocol (IMAP) en Post Office Protocol versie 3 (POP3) zijn standaarden voor het ontvangen van e-mail.

Hier is de informatie die u in het e-mailprogramma moet invoeren om Yahoo Mail te verzenden:

Yahoo Mail SMTP-serveradres smtp.mail.yahoo.com
Yahoo Mail SMTP-gebruikersnaam Uw volledige Yahoo e-mailadres (inclusief @yahoo.com)
Yahoo Mail SMTP-wachtwoord Uw Yahoo Mail-wachtwoord

Yahoo Mail SMTP-poort

465 of 587
Yahoo Mail SMTP TLS/SSL vereist ja

Deze instellingen werken met de meeste desktop-, mobiele en web-e-mailprogramma's en -services (bijvoorbeeld Outlook en Gmail). Nadat u Yahoo Mail in uw favoriete e-mailclient hebt ingesteld, verschijnen uw e-mail- en Yahoo-mappen op beide locaties.

Yahoo Mail Verzendlimieten

Om hun anti-spambeleid te helpen afdwingen, beperkt Yahoo het aantal e-mails en ontvangers. Yahoo Mail maakt deze cijfers echter niet bekend.

Als je de vooraf bepaalde limiet van de e-mailservice bereikt, ontvang je een melding. Na een bepaald aantal keren te hebben gewacht (wat moet worden uitgelegd in het bericht over de verzendlimiet), kunt u opnieuw beginnen met het verzenden van e-mails.

Het maken van een mailinglijst voor groepen die u vaak e-mailt, kan u helpen deze problemen te voorkomen.

Wat is SMTP?

SMTP staat voor Simple Mail Transfer Protocol, een standaard die vaak wordt gebruikt om e-mail te verzenden.

Aanbevolen: