Wat zijn Microsoft 365-apps voor ondernemingen?

Inhoudsopgave:

Wat zijn Microsoft 365-apps voor ondernemingen?
Wat zijn Microsoft 365-apps voor ondernemingen?
Anonim

Microsoft 365 Apps voor ondernemingen (voorheen Office 365 ProPlus) is een zakelijk abonnement dat per gebruiker in plaats van per apparaat in rekening wordt gebracht. Het biedt geabonneerde gebruikers meer Microsoft Office-apps en -services dan andere opties.

Microsoft 365-apps voor zakelijke abonnees installeren alle bijbehorende Microsoft-producten en -services op maximaal vijf Windows- of Mac-computers, vijf iOS- of Android-tablets en maximaal vijf iPhone- of Android-smartphones.

Image
Image

Dit abonnementsmodel kan goedkoper zijn voor bedrijven met een klein aantal werknemers die meerdere apparaten gebruiken. Het kan duurder zijn voor bedrijven met veel werknemers die er elk maar één gebruiken. In het laatste geval zou een Microsoft 365-abonnement dat per apparaat wordt berekend een geschiktere optie zijn.

Microsoft 365 Apps voor ondernemingen werkt op zowel Windows- als Mac-computers.

Welke apps worden geleverd met Microsoft 365-apps voor ondernemingen?

Microsoft 365 Apps voor ondernemingen bevat de volgende Office-apps.

  • Woord
  • Excel
  • PowerPoint
  • Vooruitzichten
  • OneDrive
  • Microsoft Teams

Als onderdeel van het Microsoft 365 Apps for enterprise-abonnement krijgen alle Office-apps de nieuwste software-updates zodra ze worden uitgebracht. Mobiele versies van elke app zijn beschikbaar voor iOS- en Android-smartphones en -tablets. U kunt op elk apparaat en op elk moment online versies van Word, OneNote, PowerPoint en Excel gebruiken.

Naast de apps en bijbehorende services hebben Microsoft 365-apps voor zakelijke abonnees toegang tot 1 TB cloudopslag op OneDrive.

Het abonnement omvat beheertools voor het toevoegen en verwijderen van gebruikers en het installeren en bijwerken van de Office-apps op verschillende apparaten.

Microsoft 365-apps voor ondernemingen versus Microsoft 365

Microsoft 365 is een overkoepelende term die alle Microsoft 365-abonnementen omvat die door Microsoft worden aangeboden. Microsoft 365-apps voor ondernemingen is een van deze vele abonnementen.

Microsoft 365-abonnementen bevatten apps zoals Word, Excel en Outlook voor een vast maandelijks bedrag. Elk plan is echter gericht op verschillende gebruiksscenario's, zoals hoeveel mensen toegang tot de apps nodig hebben en of een gebruiker een huisgenoot, student of bedrijf is.

Het Microsoft 365 Business-abonnement bevat bijvoorbeeld Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Access en OneDrive, terwijl het Microsoft 365 Business Premium-abonnement wordt geleverd met dezelfde apps plus e-mailhosting, Outlook Exchange, OneDrive, SharePoint, en Microsoft Teams.

Microsoft biedt verschillende soorten Microsoft 365-abonnementen, variërend van abonnementen voor informele gebruikers en studenten tot kleine bedrijven en grote bedrijven.

Bottom Line

Microsoft 365-apps voor ondernemingen wordt niet zwaar gepromoot op officiële Microsoft-websites en sociale-media-accounts en is vaak afwezig op de belangrijkste Microsoft 365-pagina's. Het abonnement heeft drie verschillende SKU's met verschillende prijspunten en productaanbiedingen.

Welke apparaten ondersteunen Microsoft-apps voor ondernemingen?

Microsoft 365-apps voor ondernemingen en de bijbehorende apps en services ondersteunen Windows-apparaten met Windows 7 en hoger, Android-apparaten met KitKat (4.4. X) en hoger, en iOS-apparaten met iOS 10 en hoger. Microsoft 365 Apps voor ondernemingen ondersteunt permanent de twee meest recente versies van macOS.

Aanbevolen: