De beste inruilprogramma's voor je iPhone, iPad of laptop van 2022

Inhoudsopgave:

De beste inruilprogramma's voor je iPhone, iPad of laptop van 2022
De beste inruilprogramma's voor je iPhone, iPad of laptop van 2022
Anonim

Hoewel de beste waar voor je geld is om je apparaat zelf te verkopen, kunnen inruilprogramma's voor elektronica handig zijn voor diegenen die geen tijd hebben om te verkopen, geen gedoe willen hebben met verkopen, of de veiligste algemene optie willen om contant geld te ontvangen voor hun iPhone, iPad of laptop. Inruilprogramma's hebben de neiging om het proces eenvoudig te maken, hetzij door u de verpakking te sturen om uw apparaat op te sturen, hetzij door u een postetiket te laten afdrukken om het gratis te verzenden, waarbij contant geld (of winkeltegoed) op uw account wordt gestort nadat het apparaat is aangekomen. Hier zijn enkele van de beste inruilprogramma's die momenteel beschikbaar zijn (plus een die u moet vermijden).

Bij het opstellen van deze lijst hebben we alleen een iPad Air 2 Wi-Fi met 16 GB opslagruimte gebruikt om de prijzen van de meest populaire programma's te vergelijken. De prijzen van andere elektronica variëren, dus u kunt verschillende inruilprogramma's bekijken voor de beste prijs.

Beste algemene inruil: Gazelle

Image
Image

Gazelle heeft onlangs zijn spel opgevoerd, van middenklasse naar een van de beste algemene plaatsen voor de handel in uw elektronica. Je kunt een betere deal krijgen met andere sites als je bereid bent om winkelkrediet te nemen in plaats van koud, hard geld, maar als je geld in je hand wilt hebben, is Gazelle naar de top gestegen.

Beste inruil voor winkeltegoed: Amazon

Image
Image

Amazon biedt geen contant geld voor je apparaten, maar gezien het brede scala aan producten dat door de grootste online retailer wordt verkocht, is Amazon-tegoed het beste alternatief. Het biedt over het algemeen evenveel of meer dan andere inruilprogramma's en doet het redelijk goed op het gebied van klantenservice.

Beste inruil voor Apple-producten: Apple

Image
Image

Apple heeft een van de beste iPad-inruilprogramma's die er zijn. De inruil biedt eigenlijk meer waarde dan Gazelle of Amazon, maar Apple beta alt winkeltegoed alleen uit voor een aankoop of Apple Store-cadeaubonnen. Dit maakt het een uitstekende keuze als je van plan bent om te upgraden naar de nieuwste en beste Apple-gadget, maar niet als je op zoek bent naar een niet-Apple-product met het geld.

Beste alternatief: Glyde

Image
Image

Glyde is eigenlijk geen inruilprogramma, maar het probeert het verkoopproces van je iPhone zo vergelijkbaar te maken dat het een vermelding op deze lijst verdient. Er moet ook worden opgemerkt dat Glyde alleen iPhones accepteert, geen iPads. Als je graag meer geld voor je telefoon krijgt, maar eBay een beetje imposant vindt, kan Glyde je oplossing zijn.

Het vereenvoudigt het koop-verkoopproces door gebruik te maken van een blockchain-aangedreven ecosysteem genaamd TessaB. U kunt TessaB gebruiken om uw apparaat rechtstreeks te verkopen of u kunt het in Glyde inruilen voor tegoed voor een tweedehands apparaat van hogere kwaliteit.

Beste voor gamers: GameStop

Image
Image

Als je een gamer bent, is GameStop een goede optie. Het basiswinkeltegoed is niet zo goed als je zou vinden bij Amazon, en je krijgt niet het geld dat Gazelle je geeft, maar als je deelneemt aan het PowerUp Rewards-programma, krijg je een aantal fatsoenlijke deals. GameStop heeft veel locaties in de VS, en sommige bieden contant geld in plaats van winkeltegoed (op deze manier krijg je echter lang niet zoveel waarde voor je handel).

Beste in-store inruil: beste koop

Image
Image

Best Buy's inruilprogramma is middenklasse, met prijzen die iets lager zijn dan wat u kunt krijgen van andere inruilbedrijven op deze lijst. Ze handelen ook in winkelkrediet in plaats van contant geld. Maar als je een Best Buy om de hoek hebt, is dit misschien wel de snelste van het stel als je van plan bent een apparaat in te ruilen en te upgraden naar een nieuwe.

Beste inruilshopper: Flipsy

Image
Image

Als je de absoluut beste prijs voor je inruil wilt krijgen, moet je alle inruilprogramma's shoppen. Dat je misschien meer te bieden hebt voor een iPad Air 2, betekent niet dat ze het beste bieden voor een iPhone 6 of een Samsung Galaxy S-smartphone.

Dat is waar Flipsy in beeld komt. Het is geen inruilprogramma, maar zoekt inruilprogramma's voor de beste prijs. Helaas kan het niet elke service doorzoeken, dus je ziet geen prijsvergelijkingen van Amazon of Apple.

Best te vermijden: MaxBack

Image
Image

MaxBack's focus op het milieu klinkt mooi, maar het maakt deze lijst eerder een waarschuwing dan een aanbeveling. Het programma stinkt naar een manier om te profiteren van degenen die een "groen" alternatief willen. Maar hier is het ding: alle inruilprogramma's zijn "groene" manieren om geld te verdienen met uw apparaat, omdat iemand anders uw elektronica koopt en gebruikt. De aanbiedingen van MaxBack zijn ook lager dan die van andere websites op deze lijst.

Aanbevolen: