De 11 beste micro-USB-kabels van 2022

Inhoudsopgave:

De 11 beste micro-USB-kabels van 2022
De 11 beste micro-USB-kabels van 2022
Anonim

De beste micro-USB-kabels moeten duurzaam zijn en je telefoon of andere apparaten op volle snelheid kunnen opladen. Micro-USB-kabels waren vroeger de meest voorkomende kabel en poort voor het opladen van alles, van smartphones en tablets tot Bluetooth-koptelefoons en gamingmuizen, maar tegenwoordig komt USB-C vaker voor. Desondanks zijn er nog steeds genoeg apparaten die micro-USB-kabels gebruiken. Onze eerste keuze voor de meeste mensen is de Fuse Chicken Titan Loop M bij Amazon. Afgezien van de unieke naam, is het zeer duurzaam met staal rond de draden om klitten en breuk te voorkomen. Het ondersteunt ook snel opladen en gegevensoverdracht.

Als je meer USB-C-apparaten hebt, bekijk dan zeker onze lijst met de beste USB-C-kabels.

Beste algemeen: Fuse Chicken Titan Loop M

Image
Image

Als je je telefoon moet opladen, is de beste kabel de kabel die je bij je hebt. U wilt geen lange kabel met u meedragen die in de knoop raakt en veel ruimte in beslag neemt, en u wilt ook geen kabel die beschadigd raakt terwijl deze in een tas, zak of tas wordt opgeborgen. Dit is waar de Fuse Chicken Titan Loop M-kabel van pas komt. Deze micro-USB-kabel is gebouwd met staal rond de draden om hem extreem duurzaam te maken. Het kan ook om zichzelf worden gevouwen om een lus te creëren die gemakkelijk aan sleutelhangers of tassen kan worden bevestigd. Deze kabel kan opladen, met sommige ondersteuning voor snel opladen, en gegevens overdragen.

Beste uitspatting: Smart&Cool Gen-X 3 in 1 magnetische oplaadkabel

Image
Image

Hoewel hij iets uitgebreider is dan sommige modellen, kan de GenX-kabel van Smart&Cool van pas komen als je meer opties nodig hebt dan alleen de micro-USB-verbinding. Dit 1,5 meter lange model maakt gebruik van een soortgelijk type magnetische penpunt dat aangesloten blijft op uw apparaten om eenvoudig op de kabel aan te sluiten. Maar deze versie bevat penpunten voor Micro USB, Lightning en USB Type-C. Dus, naast gegevensoverdracht en snel opladen, krijg je veel veelzijdigheid.

Beste omkeerbare: JianHan omkeerbare kabel

Image
Image

Magnetische tips zijn een manier om het aansluiten van micro-USB-kabels te vereenvoudigen, maar JianHan heeft een product dat een andere weg inslaat. De micro-USB- en USB-A-uiteinden van deze kabel zijn beide omkeerbaar gemaakt. Dankzij het speciale ontwerp kun je hem aansluiten zonder dat je je zorgen hoeft te maken of hij ondersteboven staat. Voor de betaalbare prijs krijg je zelfs drie kabels van verschillende groottes, inclusief een kabel van 1,8 meter, 3 meter en 1,5 meter. Deze kabels kunnen gegevens overdragen en ondersteunen snel opladen.

Beste voor betrouwbaarheid: Rampow-kabel

Image
Image

Soms heb je niets bijzonders nodig, maar gewoon iets dat gewoon betrouwbaar is. Rampow heeft een 6,5 meter lange micro-USB-kabel waarmee u snel gegevens kunt overbrengen en apparaten kunt opladen dankzij de dikke 21 AWG-kabels aan de binnenkant. Deze kabel ondersteunt QuickCharge 2.0, waardoor het een geweldige keuze is voor uw apparaten die die snellaadstandaard gebruiken. Dit is een gevlochten kabel, die vaak minder snel scheurt of opengesneden wordt om de draad bloot te leggen. En Rampow heeft de duurzaamheid van dit ontwerp ondersteund met een levenslange garantie.

Beste hoek: CableCreation haakse kabel

Image
Image

Soms is een normale micro-USB-kabel niet de beste voor de klus. De rechte verbinding aan de uiteinden van de meeste kabels kan ze onhandig maken wanneer u het apparaat wilt vasthouden, ergens wilt opbergen of aangesloten wilt houden in een specifieke positie en richting. CableCreation heeft micro-USB-kabels onder een hoek die in het stopcontact worden gestoken en vervolgens een bocht van 90 graden maken. Dit zijn gevlochten kabels die gegevensoverdracht ondersteunen, en een recensent heeft gezegd dat ze QuickCharge 2.0 ondersteunen voor snel opladen. Deze zijn extra voordelig in verpakkingen van twee, en ze zijn er in meerdere maten.

Beste voor meerdere apparaten: Belkin-kabel met adapter

Image
Image

Belkin heeft een handige kabel om je leven gemakkelijk te maken en dat van je vrienden ook. Hoewel de meeste micro-USB-kabels aan het einde alleen de micro-USB-aansluiting hebben, heeft deze ook een adapter aan het uiteinde die de micro-USB naar een Lightning-connector kan converteren. Met andere woorden, je laadt je toestel of een iPhone op met deze kabel. Dus als je meerdere apparaten hebt of omringd bent door vrienden die altijd bijna zonder batterij zitten, dan zit je goed met deze kabel. Het kan ook gegevens overdragen met beide connectoren.

Beste levensduur: Belkin Mixit Duratek

Image
Image

Als je vaak ruw bent met je USB-kabels en veel kapotte connectoren of gescheurde kabels bent tegengekomen, dan is deze misschien iets voor jou. De Mixit DuraTek Micro USB-kabel van Belkin is extra sterk gemaakt. De connectoren aan elk uiteinde zijn ingesloten in harde aluminium behuizingen. De uiteinden van de kabels zijn ook versterkt om veel meer buiging aan te kunnen dan een basiskabel, dus hij kan meer vallen en gebruiken. Van binnen is het zelfs versterkt met Kevlar. Deze kabel ondersteunt gegevensoverdracht en snel opladen, en Belkin ondersteunt het met een garantie van vijf jaar.

Beste 2-in-1: CableCreation-kabel met adapter

Image
Image

Er is niet één bedrijf dat een kabel klaar maakt voor zowel Micro USB- als Lightning-verbindingen. CableCreation heeft een betaalbare en handige 2-in-1 kabel met een Micro USB-uiteinde. Maar aan dat doel is een Micro UBS-naar-Lightning-adapter bevestigd, waarmee u gemakkelijk één kabel kunt meenemen, terwijl u de mogelijkheid heeft om gegevens op te laden en over te dragen op zowel Android-smartphones als iPhones, naast andere apparaten. Deze kabel wordt geleverd in een maat van 1,20 meter of een gemakkelijk draagbare 0.8-voet maat, die beide betaalbaar zijn.

Best Three Pack: NetDot Magnetic Cable Pack

Image
Image

NetDot heeft een betaalbare, hoogwaardige optie voor iedereen die meerdere kabels nodig heeft en meerdere apparaten heeft, maar het gemak van magnetische verbindingen wil. Voor de prijs van enkele enkele micro-USB-kabels biedt NetDot een drie-pack van 3,3-voet kabels met micro-USB-nippels die permanent op uw apparaten aangesloten kunnen blijven. Wanneer u de apparaten vervolgens moet aansluiten, hoeft u alleen maar het magnetische uiteinde van de kabel dicht bij de punt te plaatsen en deze klikt er meteen op. Deze kabels ondersteunen snel opladen en gegevensoverdracht, hoewel gegevensoverdracht alleen wordt ondersteund als de kabel in één richting is gericht. Opladen werkt ondertussen in beide richtingen van de kabels.

Beste 15-voet: Monoprice lange kabel

Image
Image

Monoprice heeft de kabel die je nodig hebt voor extra lange verbindingen die je misschien moet maken. Dit is een kabel van 15 voet met een eenvoudig ontwerp en een betaalbare prijs. Het is verkrijgbaar in zwart of wit. Hoewel er weinig is om echt enthousiast over te worden, zou het handig moeten zijn. Beide uiteinden van de kabel hebben een eenvoudige versteviging en er is een ferriet-smoorspoel die problemen met gegevensoverdracht en interferentie kan helpen voorkomen. Als je iets eenvoudigs, betrouwbaars en lang nodig hebt dat je over het algemeen aangesloten houdt (in plaats van regelmatig aan te sluiten en los te koppelen), is dit een goede optie.

Beste 6-voet: Anker PowerLine 6ft micro-USB-oplaadkabel

Image
Image

Anker is een van de bekendere merken voor kabels en oplaadaccessoires. Het bedrijf biedt hoogwaardige componenten voor een redelijke prijs, en de Anker PowerLine 6ft. is geen uitzondering. Het bestaat uit een zes voet lange micro-USB-kabel die is versterkt met "kogelvrije aramidevezel" om hem sterker te maken dan de gemiddelde kabel. Volgens Anker kan hij meer dan 5.000 bochten aan, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij gaat rafelen of in je zak verstrikt raakt. Snel opladen en gegevensoverdracht worden beide ondersteund, samen met een garantie van 18 maanden.

De beste micro-USB-kabel die je kunt krijgen, is de Fuse Chicken Titan Loop M (bekijk bij Amazon) vanwege zijn indrukwekkende duurzaamheid, mogelijkheid om aan sleutelhangers te bevestigen en ondersteuning voor snel opladen en gegevensoverdracht. Voor een optie boordevol functies, houden we van de Smart & Cool GenX Nylon Braided 3-in-1 (bekijk bij Amazon). Hij wordt geleverd met verschillende adapters zodat je hem kunt gebruiken met micro-USB-, USB-C- en Lightning-kabels, en ondersteunt snel opladen.

Aanbevolen: