Hoe verbinding te maken met Xfinity Wi-Fi

Inhoudsopgave:

Hoe verbinding te maken met Xfinity Wi-Fi
Hoe verbinding te maken met Xfinity Wi-Fi
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in de lijst met beschikbare Wi-Fi-netwerken xfinitywifi > Connect. Open een browser om de inlogportal weer te geven. Voer details in om verbinding te maken.
  • Als u geen Comcast/Xfinity-klant bent, selecteert u Aan de slag onder de sectie met de titel Geen Xfinity-klant? Geen probleem.
  • Niet-klanten kunnen een gratis proefversie van de Comcast Wi-Fi On Demand-service starten of een Wi-Fi-dagpas kopen.

Als een van de voordelen van een Xfinity Internet-klant, biedt Comcast klanten toegang tot internet buiten hun thuisnetwerk door verbinding te maken met de vele openbare Wi-Fi-hotspots van het kabelbedrijf. We laten u zien hoe u uw Xfinity-abonnement kunt gebruiken om elk mobiel apparaat of pc met draadloze mogelijkheden te verbinden met een Xfinity Wi-Fi-hotspot.

Hoe verbinding te maken met Xfinity Wi-Fi Hotspots

Hier leest u hoe u verbinding maakt met een Xfinity Wi-Fi-hotspot.

  1. Ga naar de Instellingen van uw apparaat en schakel de Wi-Fi-functie in als deze nog niet is ingeschakeld.
  2. Als de Wi-Ii van je apparaat is ingeschakeld, verschijnt er een lijst met beschikbare draadloze netwerken op het scherm. Selecteer in deze lijst het netwerk met het label xfinitywifi. Als u hierom wordt gevraagd, selecteert u Connect.

    Afhankelijk van uw apparaat kan de browser automatisch de Xfinity Wi-Fi-aanmeldingsportal weergeven. Als dit niet het geval is, kunt u het activeren door uw browser te openen en te proberen een website te laden.

    Image
    Image
  3. Voer uw Xfinity-gebruikersnaam (waarschijnlijk uw Comcast-e-mailadres) en wachtwoord in de tekstvakvelden in en kies vervolgens Aanmelden.

    Image
    Image
  4. Zodra je bent ingelogd, is de hotspot klaar voor gebruik. Test uw verbinding door de browser te openen om een webpagina te laden.

Opmerking:

Comcast raadt aan om de Xfinity Wi-Fi Hotspot-app (iOS/Android) te gebruiken wanneer je verbinding maakt met een Xfinity-hotspot. Het bevat meer beveiligingsfuncties en kan helpen bij het lokaliseren van hotspots in uw omgeving.

Wat is een Xfinity wifi-hotspot?

Xfinity Wi-Fi-hotspots zijn gratis te gebruiken openbare draadloze netwerken waartoe Xfinity Internet-klanten toegang hebben wanneer ze niet in hun draadloze thuisnetwerk zijn. Het belangrijkste voordeel is dat Xfinity Internet-klanten overal toegang moeten hebben tot internet waar een Xfinity Wi-Fi-hotspot in de buurt is, wat kan helpen het algehele smartphone-datagebruik van de klant te verminderen.

Zowel mobiele apparaten als computers kunnen deze hotspots gebruiken, op voorwaarde dat ze draadloze mogelijkheden hebben. Als uw draadloze thuisnetwerk niet meer werkt, kunt u ook een Xfinity-hotspot gebruiken om verbinding te maken met internet totdat uw netwerk weer actief is, op voorwaarde dat uw huis zich in de buurt van een Xfinity Wi-Fi-hotspot bevindt.

Kunnen niet-klanten Xfinity Wi-Fi gebruiken?

Comcast staat niet-Xfinity internetklanten toe om zijn hotspots te gebruiken. Als u dit probeert te doen, selecteert u de blauwe Aan de slag-knop onder de sectie met de titel als u naar de Wi-Fi-inlogportal gaat, in plaats van in te loggen zoals een klant zou doen. Geen Xfinity-klant? Geen probleem Volg vanaf daar de aanwijzingen op het scherm om een gratis proefversie van de Wi-Fi On Demand-service van Comcast te starten of om een Wi-Fi-dagpas te kopen om de hotspot te gebruiken.

Aanbevolen: