Hoe tv te kijken op je iPad

Inhoudsopgave:

Hoe tv te kijken op je iPad
Hoe tv te kijken op je iPad
Anonim

Wat te weten

  • De gemakkelijkste manier om tv te kijken op een iPad is met een kabel- of netwerk-tv-app.
  • De volgende makkelijkste is met een kabel via internet.

Dit artikel legt verschillende manieren uit om tv te kijken op een iPad.

Kabel TV / Netwerk Apps

Laten we beginnen met de gemakkelijkste manier om tv te kijken op de iPad: apps. Niet alleen bieden de meeste grote providers zoals Spectrum, Fios, Xfinity en DirectTV apps voor de iPad waarmee je kanalen naar je iPad kunt streamen, de meeste van de daadwerkelijke kanalen bieden apps. Dit omvat de grote zenders zoals ABC of NBC en kabelzenders zoals SyFy of FX.

Deze apps werken door u aan te melden bij uw kabelaanbieder om uw abonnement te verifiëren en DVR-achtige streamingopties te bieden voor de laatste paar afleveringen van hun populairste shows, en in sommige gevallen de live-uitzending. Je hebt ook toegang tot premium content via apps. HBO, Cinemax, Showtime en Starz hebben allemaal apps die met de meeste providers werken.

Nog beter, de iPad bevat een tv-app die dit alles samenbrengt in één enkele interface. Het zal zelfs Hulu TV samenstellen om naast de uitzending, kabel en premiumkanalen op te nemen. De iPad kan zelfs uw kabelgegevens opslaan, zodat u extra kanaal-apps kunt toevoegen zonder dat u telkens de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw kabelaanbieder hoeft in te voeren.

Image
Image

Kabel via internet

Traditionele kabel is dood; Het weet het alleen nog niet helemaal. De toekomst van televisie ligt via internet. En de toekomst is hier. De twee grootste voordelen van het streamen van kabel via internet zijn (1) geen extra kabels of dure kabelboxen nodig dan die nodig zijn voor internettoegang en (2) het gemak van het streamen van inhoud naar apparaten zoals de iPad. Veel van deze services bevatten ook een cloud-DVR waarmee u uw favoriete programma's kunt opslaan totdat u klaar bent om ze te bekijken.

Deze diensten zijn in principe hetzelfde als traditionele kabel. Toch zijn ze meestal iets goedkoper met dunnere bundels, en hebben ze niet de tweejarige verplichtingen die populair zijn bij traditionele kabel.

  • PlayStation Vue. Hoewel het PlayStation in de naam bevat, heb je eigenlijk geen PlayStation nodig om het te bekijken. Vue is onder andere beschikbaar op de iPad, Apple TV en Roku-apparaten.
  • DirecTV Now. DirectTV is de eerste grote provider die in de toekomst springt. Wat kun je van DirecTV Now verwachten? Het is eigenlijk net als DirecTV zonder de schotelantenne.
  • Sling TV. Als u geld wilt besparen, is Sling TV een van de goedkoopste alternatieven voor traditionele kabel, met pakketten vanaf $ 20 per maand.

TiVo Stream

Als je niet geïnteresseerd bent in het doorknippen van het snoer en volledige toegang wilt tot al je kanalen, inclusief je DVR, is TiVo misschien wel de beste algehele oplossing. TiVo biedt boxen zoals de Roamio Plus met streaming naar tablets of telefoons en TiVo Stream, die de streamingdienst toevoegt voor degenen die een TiVo-box hebben die streaming niet ondersteunt.

TiVo kan duur zijn om op te zetten omdat je de apparatuur koopt. Het vereist ook een abonnement om door te gaan. Maar als u $ 30 of meer per maand beta alt om HD- en DVR-boxen te huren bij uw kabelaanbieder, kan TiVo u op de lange termijn mogelijk geld besparen.

Slingbox Slingplayer

Niet te verwarren met Sling TV, Slingbox's SlingPlayer werkt door het televisiesignaal van je kabelbox te onderscheppen en het vervolgens over je thuisnetwerk te "slingeren". De SlingPlayer-software verandert uw systeem in een host waarmee u het televisiesignaal naar uw iPad kunt streamen via zowel Wi-Fi als de 4G-gegevensverbinding van uw iPad. Met de SlingPlayer-app kun je afstemmen, van zender wisselen en elk tv-programma bekijken dat je thuis ook zou kunnen kijken. U kunt zelfs toegang krijgen tot uw DVR en opgenomen programma's bekijken.

Behalve dat het een goede manier is om op afstand te kijken, is Slingplayer ook een goede oplossing voor diegenen die toegang willen tot de tv in elke kamer in huis zonder overal kabeluitgangen te hoeven bekabelen of voor meerdere televisies. Een nadeel is dat de iPad-app apart moet worden gekocht en bijdraagt aan de totale prijs van het apparaat.

…En meer apps

Naast de officiële apps van je kabelaanbieder of premiumkanalen, zijn er verschillende geweldige apps voor het streamen van films en tv. De twee populairste keuzes zijn Netflix, dat een mooie selectie films en tv biedt voor een relatief lage abonnementsprijs, en Hulu Plus, dat niet helemaal dezelfde filmcollectie heeft, maar de huidige seizoenen van sommige televisieprogramma's biedt.

Crackle is ook een geweldige optie voor het streamen van films en vereist geen abonnementskosten.

Aanbevolen: