De 8 beste Xbox One-games in de open wereld

Inhoudsopgave:

De 8 beste Xbox One-games in de open wereld
De 8 beste Xbox One-games in de open wereld
Anonim

The Rundown Beste first-person shooter: beste voor racen: beste voor westerse avonturen: beste voor moordenaars: beste voor overleving: meest uitdagende: beste voor grootte: beste aankomende release:

Beste first-person shooter: Ubisoft Montreal Far Cry 5 (Xbox One)

Image
Image

In Far Cry 5 speel je als een junior hulpsheriff die een federale arrestatie probeert uit te voeren op een sekteleider op het platteland van Montana. Dingen worden snel zuur en het wordt een gevecht voor je leven in de wildernis. In deze first-person shooter boordevol actie word je in elk denkbaar scenario geplaatst, zoals hongerige beren afweren met een schop om vervolgens naar een helikopter te rennen en te ontsnappen.

De game legt de nadruk op verkenning, waardoor je een ervaring krijgt waarbij je overal naartoe kunt lopen, rijden en vliegen terwijl de volgende uitdaging altijd om de hoek wacht. Je sluipt tussen de varens over een heuvel en bespioneert een vijandige buurt, parachute vanaf een klif terwijl je je machinegeweer afvuurt, en dan land je in een boot en reis je door moerassen terwijl je gijzelaars redt in een nabijgelegen pakhuis. Far Cry 5 heeft zelfs een vaardigheidsvoortgangssysteem dat je nog meer manieren geeft om controle over je omgeving te krijgen.

Beste voor racen: Turn 10 Studios Forza Horizon 4

Image
Image

Met een open wereld die voortdurend evolueert, is Forza Horizon 4 geen gewoon racespel. Gebeurtenissen vinden willekeurig plaats, waar je ook gaat. Je kunt een uitdaging aangaan voor een straatrace in een dorp of off-road gaan met motorrijders op de achterpaden van een bos.

Forza Horizon 4 speelt zich af op het Engelse platteland en biedt een steeds veranderend landschap. Dynamische seizoenen veranderen de look en feel van de wereld met een verscheidenheid aan weersomstandigheden. De game bevat 450 levensechte auto's van 100 gelicentieerde fabrikanten, waaronder Ferrari's en Lamborghini's, elk met hun eigen attributen. Kies de auto die het beste bij uw rijstijl past, inclusief voertuigen uit de James Bond-films. Je kunt het spel alleen spelen of online racen met maximaal 72 coureurs.

Beste voor Western Adventures: Rockstar Red Dead Redemption 2 (Xbox One)

Image
Image

Beleef je cowboydromen met Red Dead Redemption 2. Ga op pad in een open wereld die zich voortdurend om je heen ontwikkelt en speel klassieke westerse scenario's: beroof treinen, houd wagons tegen, red een stad of word opgejaagd in het tijdperk van bandieten en scherpschutters.

De wereld van Red Dead Redemption bruist van het leven, omdat elke persoon die je tegenkomt zijn eigen verhaal en dagelijkse routine heeft. Op elk moment kan een saloon-kaartspel veranderen in een schietpartij. Je zult merken dat elke beslissing die je neemt, vijandig of vriendelijk, blijvende gevolgen heeft als je blijft spelen. Mensen zullen je herinneren en de keuzes die je maakt in een van de vele, spannende missies. Als de rumoerige steden te veel zijn, rijd dan te paard door de wildernis van de onbekende gebieden. Kom dicht bij kampvuren en ga zitten met anderen om een dialoog aan te gaan waarin je ontluikende relaties en levenslange wrok zult ontwikkelen.

Beste voor Assassins: Square Enix Hitman: The Complete First Season

Image
Image

Reis de wereld rond en neem huurmoordenaarscontracten aan van Parijs tot Bangkok in Hitman: The Complete First Season. Om je doelwit uit te schakelen, moet je een bruisende atmosfeer vol mensen verkennen en opgaan in je omgeving.

In Hitman zijn er meerdere manieren en benaderingen om 'de klus' te klaren: duw je de rockster met een duister verleden van een gebouw af waardoor het op een ongeluk lijkt? Of zijn je technieken subtieler? Hoe dan ook, je doelstellingen met een open einde plaatsen je op prachtige schilderachtige locaties. Onderweg kom je in aanraking met verschillende personages en kies je ervoor om ze knock-out te slaan en hun kleding mee te nemen om op te gaan of gewoon een informeel gesprek te hebben. Onconventionele en zelfontdekte methoden zijn lonend, en bij elke playthrough zul je onderweg altijd iets nieuws ontdekken.

Beste om te overleven: Hinterland Studio The Long Dark

Image
Image

In The Long Dark stort je neer in de koude Canadese wildernis en moet je op een schrijnend open-wereldavontuur beginnen om zo lang mogelijk te overleven. De overlevingssimulator is goed voor alles: calorie-inname, verwondingen, honger, dorst, vermoeidheid, aanvallen van dieren in het wild en alle andere omgevingsfactoren die je kunnen doden.

The Long Dark is een prachtige, minimalistische first-person game die elk aspect van overleven in je eigen handen legt. Verzamel hout om een kampvuur te maken en houd het gaande om alles te koken wat je jaagt, kook gesmolten sneeuw voor drinkwater, houd je kleren droog en meer. Verkenning is de sleutel, want je zult grotten en oude steden doorzoeken om hulpbronnen te verzamelen en roedels wolven te ontwijken. The Long Dark heeft zowel een "Survival-modus" met meerdere moeilijkheidsgraden als een episodische "Story-modus" die 11 uur boeiende gameplay biedt.

Meest uitdagende: van software Dark Souls Remastered

Image
Image

Elke beurt in Dark Souls Remastered wordt geconfronteerd met een dreigende vijand of een ontmoedigend obstakel. De third-person actie-RPG zal je geduld opdringen met zijn hoge moeilijkheidsgraad, maar als je de aanvalspatronen van vijanden kunt leren kennen en ze kunt omzeilen, word je getrakteerd op een zeer lonend avontuur in de open wereld.

Je begint Dark Souls Remastered door een personage te maken en een klasse te kiezen die past bij je speelstijl. Kies de ridder als je graag ten strijde trekt of Pyromancer als je vuurballen van een afstand wilt gooien; je kunt ook een van de andere acht lessen uitproberen. Je doorkruist verlaten kerkers en giftige moerassen, klettert zwaarden met ondoden en klimt naar de top van torenhoge kasteelmuren om het op te nemen tegen een gigantische Taurus-demon. Verkenning wordt aangemoedigd en je zult veel geheimen en verborgen paden ontdekken die je de kans geven om schatten te vinden, nieuwe uitrusting te verwerven, nieuwe spreuken te leren en je vaardigheden te upgraden om je voor te bereiden op wat komen gaat.

Beste qua grootte: Hello Games No Man's Sky

Image
Image

No Man's Sky is de grootste open-wereldgame ooit gemaakt met een procedureel gegenereerd sterrenstelsel gevuld met 18 triljoen planeten. Polariserend bij de lancering, heeft de bijgewerkte versie van de game meer gamers gewonnen. Gebouwd op verkenning, werpt het sciencefiction-actie-avonturenspel je in spannende ontmoetingen in vreemde nieuwe werelden vol buitenaardse wezens, prachtige omgevingen en ruimtegevechten.

In No Man's Sky speel je als een mensachtige planetaire ontdekkingsreiziger die door de melkweg reist op zoek naar middelen om te overleven. De planeten die je verkent zijn allemaal verschillend, variërend van een tropisch landschap vol weelderige flora en fauna tot een stormachtige kale woestenij bewoond door vijandige vierpotige robots die lasers op je schieten. Er staat altijd een verrassing te wachten om je scherp te houden - inclusief ontmoetingen met andere ontdekkingsreizigers - die de toon verschuift van verwondering en gemak naar angst en vrees.

Beste aankomende release: Bethesda Fallout 76

Image
Image

De aankomende Fallout 76 is een massaal multiplayer online actie-rollenspel dat zich afspeelt in een enorme post-apocalyptische open wereld vol met andere spelers. Met een uitgestrekte kaart van 15 vierkante mijl moet je middelen verzamelen en bases bouwen om te vechten om te overleven en de beschaving opnieuw te creëren.

Het is het jaar 2102 en jij en een paar anderen zijn uit een nucleaire kluis tevoorschijn gekomen in de buitenwijken van West Virginia, waar je je eigen weg zult banen met honderden locaties vol met mensen en monsterlijke mutaties. Je kunt het alleen doen of met vrienden terwijl je zes verschillende regio's verkent, zoals de bossen van Appalachia om verschillende speurtochten aan te gaan, hun eigen veilige bevoorradingsschuilplaatsen te bouwen en te maken en handelsposten op te zetten met andere overlevenden - hoop maar dat ze dat niet zullen doen je beroven. Verbeter je karakter en verbeter eigenschappen zoals geluk, kracht en charisma om elke uitdaging aan te gaan. Vind en ontgrendel kernwapens die je kunt gebruiken tegen rivaliserende facties of die je kunt beschermen tegen ooit ontploffing.

Aanbevolen: