De 4 beste videocamera's voor minder dan $ 100 in 2022

Inhoudsopgave:

De 4 beste videocamera's voor minder dan $ 100 in 2022
De 4 beste videocamera's voor minder dan $ 100 in 2022
Anonim

The Rundown Meest populair: Beste algemeen: Beste Waterdicht: Meest compact:

Meest populair: Ourlife Kids waterdichte camera

Image
Image

De Ourlife Kids waterdichte camera is gebouwd voor maximale duurzaamheid en is bestand tegen zelfs het meest ongevalgevoelige kind. Het product weegt 9,6 gram, heeft afmetingen van 2,3 x 2,3 x 1-inch en is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De camera maakt 2592 x 1944 foto's met hoge resolutie en 1280 x 720 HD-video's met 30 frames per seconde. De Ourlife biedt ook een groot aantal leuke filters en kaders om wat persoonlijkheid aan uw foto's toe te voegen.

De bedieningselementen zijn zeer gebruiksvriendelijk, met grote knoppen voor de vingers van uw kind. Het LED-scherm is 1,77 inch breed, zeer helder en gemakkelijk te lezen. De Ourlife-camera wordt geleverd met een geheugenkaart van 8 GB, maar kan tot 32 GB ondersteunen, zodat uw kind zijn innerlijke fotograaf kan ontketenen. Eerlijk gezegd ligt de grootste aantrekkingskracht van het product in de accessoires: naast de SD-kaart ontvang je ook twee soorten bevestigingen, om de camera op een fiets of helm te installeren, en een waterdichte behuizing met een IP68-classificatie, wat betekent het is bestand tegen onderdompeling in diepten tot 33 voet.

De Ourlife-camera bevat een oplaadbare batterij van 3,7 V die 1,5 uur opnametijd levert. Hoewel de levensduur van de batterij vrij laag is, compenseert de camera dit met de energiebesparende functie, die automatisch uitschakelt na 1 tot 5 minuten inactiviteit. Zodra uw kinderen klaar zijn met spelen, kunnen ze hun foto's uploaden naar uw pc en hun werk op een groter scherm bekijken.

Beste algemeen: Baize-camcorder met nachtzicht

Image
Image

De Baize digitale camcorder biedt zowel een hoge visuele kwaliteit als een scala aan functies, allemaal tegen een budgetvriendelijke prijs. Video's worden opgenomen in full HD met 24 megapixels en kunnen ook tot 18x inzoomen. Bovendien is de camera uitgerust met acht scènemodi voor een breed scala aan binnen- en buiteninstellingen, evenals IR-nachtzicht, dat zwart-witfoto's maakt bij weinig licht. De Baize heeft ook AVI- en USB-poorten, zodat u bestanden naar uw computer of tv kunt overbrengen en afspelen.

Met afmetingen van 6,8 x 5,5 x 3,1 inch en een gewicht van slechts 3,2 gram, is de Baize zeer draagbaar, wat hem een ideale vakantiegenoot maakt. Voor zijn formaat is het LCD-scherm vrij groot (3 inch) en gemakkelijk af te lezen. De Baize heeft ook een sterke 3,7 V-batterij en 32 GB geheugen, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat u weinig opnametijd of opslagruimte heeft. De Baize-camcorder is gewoon een mix van alle beste functies van een videocamera en v alt op die goede plek tussen 'hoge kwaliteit' en 'budgetvriendelijk'.”

Beste waterdichte: Veho MUVI HD10

Image
Image

Aangedreven door Full HD 1080p video-opname bij 30 fps, is de Veho MUVI HD10 mini handsfree action cam een geweldige optie om beelden vast te leggen terwijl je nat wordt. Met een batterijduur van vier uur op een enkele lading en 4 GB aan opslagruimte, maakt de Veho ook foto's van 8 megapixels met continue fotomodus om time-lapse-video's te maken.

De waterdichte behuizing zorgt voor meer dan 60 minuten aan opgenomen beelden op 180 voet onder het oppervlak, wat ruimschoots de tijd is om een duik vast te leggen voor begraven schatten. Het 1,5-inch scherm is niet zo groot als duurdere opties van concurrenten, maar met een totale grootte van 3,2 x 1,9 x 1 inch past de Veho gemakkelijk in een zak of past hij in een helmbevestigingsbeugel voor opnames die op de paden zijn vastgelegd. Met een gewicht van 0,5 pond is de Veho nauwelijks merkbaar wanneer hij actief is en met de meegeleverde afstandsbediening is het gemakkelijk om video en foto's vast te leggen zonder deze van de beugel of houder te verwijderen.

Meest compact: YI-actiecamera

Image
Image

Met slechts 3,7 x 2,05 x 4,09 inch is de YI-actiecamera een opvallende compacte videocamera die eenvoudig te bedienen en even duurzaam is voor elk type omgeving. De 1080p-beelden bij 60 fps kunnen tot 30 meter onder water weerstaan met de meegeleverde waterdichte behuizing en worden aangevuld met 720p-opnamen met 120 fps op de 16-megapixel CMOS-beeldsensor met Exmor R-mogelijkheid.

Het best te omschrijven als een budgetvriendelijke GoPro, biedt de YI een beeldhoek van 155 graden, ingebouwde Wi-Fi en uitbreidbare opslag via de microSD-sleuf. Een kwart-inch schroefdraad aan de onderkant kan worden aangesloten op een standaard statief of basisplaat. De enige bedieningselementen op de behuizing zijn de ontspanknop om de opname te starten en te stoppen, een modusknop om te schakelen tussen foto's en video en een kleine knop om wifi te activeren. Alle andere bedieningselementen (zoals timer, time-lapses en burst-modus) worden gebruikt via de downloadbare Android- en iOS-app.

Waar u op moet letten bij een videocamera voor minder dan $ 100

Videokwaliteit: Is 4K-ondersteuning cruciaal voor u? De technologie was vroeger erg duur, maar wordt geleidelijk in prijs verlaagd, wat betekent dat er meer 4K-camcorders dan ooit op de markt zijn. Hoewel de videokwaliteit niet geweldig is, is de resolutie van 1080p een solide alternatief voor het vastleggen van je favoriete momenten. Alles minder dan dat ziet er waarschijnlijk korrelig uit op een groter scherm.

Batterijlevensduur: Hoe goed een videocamera ook is, het heeft absoluut geen zin als de batterij leeg is. Zoek naar een camcorder met een behoorlijke levensduur van de batterij, meestal twee tot drie uur. Als dat niet genoeg is, zorg er dan voor dat u een extra batterij in uw tas meeneemt.

Duurzaamheid: Adrenalinejunkies hebben een camcorder nodig die hun gekke capriolen kan bijhouden, of het nu gaat om skiën, parachutespringen of wildwaterraften. Sommige action cams hebben een waterdichte behuizing en zijn voorzien van bevestigingen die aan helmen of fietsen kunnen worden bevestigd.

Aanbevolen: