Wat te doen als LinkedIn niet werkt

Inhoudsopgave:

Wat te doen als LinkedIn niet werkt
Wat te doen als LinkedIn niet werkt
Anonim

Als LinkedIn niet goed werkt, vraag je je misschien af of het LinkedIn is of dat jij het bent. Het antwoord is niet altijd duidelijk, daarom moet je misschien wat speurwerk doen en verschillende oplossingen proberen.

Als het probleem bij LinkedIn zit, kun je alleen maar achterover leunen en wachten tot het is opgelost. Maar als het probleem iets te maken heeft met uw account, uw app, uw machine of uw apparaat, zijn er een paar dingen die u kunt doen om te proberen het weer werkend te krijgen.

Controleer betrouwbare bronnen om erachter te komen of LinkedIn problemen ondervindt

Alvorens aan te nemen dat het probleem bij u ligt, moet u bevestigen dat het zich niet voordoet aan de kant van LinkedIn en daarom een groot aantal gebruikers treft. Er zijn twee manieren om dit te bevestigen:

Controleer op updates van @LinkedInHelp op Twitter

LinkedIn heeft een officieel (geverifieerd) klantenondersteuningsaccount @LinkedInHelp op Twitter dat als doel heeft om zoveel mogelijk gebruikers te beantwoorden die ernaar twitteren over hun ervaringen met LinkedIn. Als er een hoger aantal tweets is dan gebruikelijk over het feit dat LinkedIn niet werkt of niet werkt, kan een tweet worden geplaatst om gebruikers te informeren dat het probleem wordt aangepakt.

Image
Image

Zie je geen update van @LinkedInHelp over gemelde problemen met de service? Probeer te tweeten naar het account met uw probleem. Mogelijk krijgt u direct antwoord.

Controleer de servicestatus van LinkedIn op de neerwaartse detector

Down Detector is een populaire statusoverzichtssite voor populaire webservices en sociale netwerken. Het verzamelt statusrapporten van verschillende bronnen om re altime updates te geven over storingen en serviceonderbrekingen.

Navigeer eenvoudig naar DownDetector.com/Status/LinkedIn om de huidige status te zien. Als er niets aan de hand is, ziet u een groene balk met het label Geen problemen op LinkedIn. Als er een storing of onderbreking is, ziet u een rode balk met het label Problemen op LinkedIn.

Image
Image

Zoeken in het Helpcentrum van LinkedIn

Als je de mogelijkheid van een wijdverbreide uitval of onderbreking van LinkedIn hebt uitgesloten met behulp van de hierboven voorgestelde technieken, dan is het misschien veilig om aan te nemen dat het probleem zich alleen aan jouw kant zou kunnen voordoen. Om een mogelijke oplossing te vinden, kunt u gebruikmaken van de bronnen voor probleemoplossing in het LinkedIn Helpcentrum.

Image
Image

Voer een trefwoord of woordgroep in het zoekveld in en selecteer het vergrootglas pictogram om te zoeken naar artikelen over probleemoplossing die relevant zijn voor het probleem dat u ondervindt. Hier zijn slechts een paar Helpcentrum-artikelen die betrekking hebben op specifieke problemen die vaak aan de kant van de gebruiker worden ervaren:

  • LinkedIn-e-mails linken niet rechtstreeks naar mobiele app
  • Kan niet inloggen op LinkedIn Mobile
  • Bestand met contacten uploaden werkte niet

Bottom Line

Als u niets kunt vinden in het Helpcentrum, raadt LinkedIn enkele algemene tips voor probleemoplossing aan. Probeer het volgende voor problemen met LinkedIn.com:

Uitloggen en terug naar uw account

Selecteer Me in het hoofdmenu en selecteer vervolgens Afmelden onderaan de vervolgkeuzelijst. Nadat u bent uitgelogd, logt u opnieuw in op uw account om te zien of het probleem zich nog steeds voordoet.

Bottom Line

Log uit bij je account, wis vervolgens het cachegeheugen en de cookies van je webbrowser om de gegevens ervan te wissen en bereid je voor om alles helemaal opnieuw te laden. Hier leest u hoe u de cache van elke grote browser wist, voor het geval u dit nog nooit eerder heeft gedaan. Zodra je dat hebt gedaan, log je weer in op je LinkedIn-account en controleer je of het probleem aanhoudt.

Doe een test in een andere webbrowser

Open of download een andere belangrijke webbrowser die u momenteel niet gebruikt en navigeer naar LinkedIn.com om in te loggen op uw account. Als u bijvoorbeeld Chrome gebruikt, probeer het dan in Safari of Firefox. Controleer of het probleem dat u in uw primaire browser ondervindt, zich ook in uw secundaire browser voordoet.

Als het probleem zich niet voordoet in uw secundaire browser, overweeg dan om uw primaire browser bij te werken. Als u al de nieuwste versie van uw browser gebruikt, kunt u proberen de pop-upblokkering ervan te controleren en uit te schakelen, die bepaalde functies op LinkedIn mogelijk verstoort.

Probeer problemen met de LinkedIn-app of uw mobiele apparaat op te lossen

Als u problemen ondervindt met de mobiele LinkedIn-app (in tegenstelling tot LinkedIn.com) en u er niets over kunt vinden in het Helpcentrum, kunt u deze eenvoudige probleemoplossing voor mobiele apparaten proberen tips:

  • Sluit de LinkedIn-app op uw Android- of iOS-apparaat en open deze opnieuw
  • Update de LinkedIn-app op uw Android- of iOS-apparaat
  • Zet je apparaat uit en weer aan
  • Update uw Android OS- of iOS-versie
  • Verwijder de LinkedIn-app van je iOS-apparaat of van je Android, zoek er vervolgens opnieuw naar in de App Store/Google Play om hem opnieuw te downloaden en opnieuw te installeren

Zoek naar discussies op het LinkedIn-helpforum of start een nieuwe discussie

LinkedIn heeft een Help Forum voor gebruikers die hulp of advies nodig hebben bij het gebruik van LinkedIn. Gebruikers die onderwerpen plaatsen, kunnen direct worden beantwoord door een ondersteunend lid (moderator).

Image
Image

U kunt het zoekveld bovenaan gebruiken om te zoeken naar een trefwoord of zin om te zien of er al een discussieonderwerp over uw probleem op de forums is geplaatst. Als u geen bestaande discussies over uw probleem kunt vinden, kunt u Start een nieuwe forumdiscussie selecteren om zelf een nieuwe te plaatsen. Als je geluk hebt, kun je binnen een uur een antwoord krijgen van de ondersteuning of een andere gebruiker.

Contact opnemen met LinkedIn over uw probleem

Als u alle relevante tips voor het oplossen van problemen die hierboven zijn uitgelegd voor uw specifieke probleem met LinkedIn hebt geprobeerd en het nog steeds niet kunt oplossen, kunt u als laatste redmiddel het contactformulier van LinkedIn gebruiken om rechtstreeks contact op te nemen met een LinkedIn vertegenwoordiger. Houd er rekening mee dat ze mogelijk toegang tot uw account nodig hebben om het probleem op te lossen.

Het is niet duidelijk wanneer u iets van een vertegenwoordiger hoort, maar u kunt LinkedIn.com/Help/LinkedIn/Cases bezoeken om uw openstaande zaken en hun status te bekijken.

Aanbevolen: