Microsoft's nieuwe iOS Office-app kan je ordenen

Inhoudsopgave:

Microsoft's nieuwe iOS Office-app kan je ordenen
Microsoft's nieuwe iOS Office-app kan je ordenen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De bijgewerkte Microsoft Office alles-in-één iOS-app zet een nieuwe standaard voor organisatie en bruikbaarheid.
  • De enkele app heeft minder ruimte nodig dan wanneer je de drie apps afzonderlijk zou downloaden.
  • Voor grote multitaskers kan de mogelijkheid om toegang te krijgen tot Office-applicaties in één overzichtelijk pakket een game-changer zijn.
Image
Image

Microsoft Office was vroeger een verwarrende warboel van opties en verschillende programma's, maar dankzij de alles-in-één iOS-app die nu beschikbaar is op de iPad, zet het een nieuwe standaard voor organisatie en bruikbaarheid.

De mobiele versie van Office combineert Office, Excel en PowerPoint in één gelikt pakket, en Microsoft heeft er een aantal extra functies aan toegevoegd die erg handig zijn voor mensen die onderweg zijn. Het beste van alles is dat de enkele app minder ruimte nodig heeft dan wanneer u de drie afzonderlijke apps zou downloaden, hoewel deze nog steeds beschikbaar zijn als u dat wilt.

Het gebruik van de nieuwe alles-in-één Office deed me huilen om al die tijd die ik heb verspild aan het rommelen met de vorige stand-alone versies van deze apps. Het is gewoon zoveel logischer om één centrale locatie te hebben om een spreadsheet of een Word-document te maken en te lokaliseren.

Naadloze overgangen

Ik begon door me aan te melden bij mijn Microsoft-account en kon snel alle documenten bekijken die ik op OneDrive had opgeslagen. Vanaf daar was het slechts een tik om een Microsoft Word-document te maken en te beginnen met schrijven. Teruggaan naar de app en een Excel-spreadsheet starten ging ook snel en intuïtief.

Zoals veel mensen heb ik veel te veel apps op mijn iPad, en het kan een hele klus zijn om ze te doorzoeken om te schakelen tussen Word en Excel. Er is iets aan het hebben van alles op één plek waardoor ik beter kan functioneren.

De app was razendsnel op het nieuwste model iPad Air. Ik kon zonder enige aarzeling documenten maken en er doorheen bladeren, en de snelheid verhoogde mijn productiviteit enorm.

Het deelvenster Acties in de applicatie is doordacht ontworpen en een handige toevoeging aan de app. U kunt op het paneel tikken om bestanden te delen tussen uw telefoon en computer, tekst uit een afbeelding te extraheren of PDF-documenten te ondertekenen, scannen, maken en converteren.

Een leuk ding over de app is dat je kunt bewerken, creëren. en sla bestanden op mobiele apparaten op zonder u aan te melden bij een Microsoft-account. Het is echter de moeite waard om een account aan te maken, zodat u documenten kunt opslaan in OneDrive of andere ondersteunde cloudservices. Documenten opslaan op meerdere locaties met een simpele tik is best handig.

Maak foto's van uw documenten

Een andere handige functie is de integratie van Microsoft Lens. Ik knip voortdurend stukjes papier om op te bergen en in een e-mail te verzenden, en met Lens kun je afbeeldingen converteren naar bewerkbare Word- en Excel-documenten en PDF's scannen. U kunt ook foto's maken van digitale whiteboards met automatische verbeteringen om de inhoud beter leesbaar te maken.

De nieuwe Office-app doet me nadenken over mijn iPad als een hulpmiddel om echt werk te doen. Ik had het meestal gebruikt om inhoud te bekijken, op internet te surfen en films te kijken, maar ik wendde me tot mijn MacBook voor werk omdat schakelen tussen apps natuurlijker aanvoelt.

Ik ben een grote multitasker en de mogelijkheid om alle Office-applicaties in één netjes pakket te gebruiken, zou een game-changer kunnen zijn. Nu je een muis en toetsenbord, of zelfs een toetsenbordbehuizing, eenvoudig genoeg op een iPad kunt aansluiten, is er misschien weinig reden om een laptop te gebruiken.

Ik ben al meer dan tien jaar een trouwe gebruiker van Google Documenten en Spreadsheets nadat ik Microsoft Office met plezier heb losgelaten. De nieuwe uniforme app geeft me echter een pauze over mijn beslissing. Het is een kleinigheidje, maar het schakelen tussen de mobiele Documenten-app en de Spreadsheets-app ha alt me uit mijn zone.

Ik zal meer tijd besteden aan de nieuwste Microsoft-app, maar voorlopig zal dit de plek zijn waar ik met mijn werk begin.

Aanbevolen: