De 7 beste hoofdtelefoonstandaards van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste hoofdtelefoonstandaards van 2022
De 7 beste hoofdtelefoonstandaards van 2022
Anonim

De beste hoofdtelefoonstandaards maken niet alleen je bureau onoverzichtelijk en bieden een veilige plek om je hoofdtelefoon tussen gebruik in op te bergen, ze kunnen ook een beetje esthetische flair toevoegen aan je werkruimte. Van RGB-verlichting tot hoogwaardige natuurlijke materialen, een geweldige standaard hoeft niet puur functioneel te zijn. Functie is echter nog steeds de naam van het spel, en de beste opties moeten uw hoofdtelefoon beschermen tegen morsen of andere gevaren, en netjes opgeborgen wanneer u aan het werk of aan het gamen bent. Ze kunnen ook dienen als een uitstekende oplossing voor kabelbeheer voor USB- of 3.5-aangesloten hoofdtelefoons, een handige functie die zowel functioneel als esthetisch is.

Om een aantal geweldige blikken te vinden die bij je nieuwe standaard passen, verzamelt onze verzameling van de beste hoofdtelefoons voor muziekliefhebbers (en alle anderen) enkele van de beste opties op de markt, of lees verder voor het beste geld voor hoofdtelefoonstandaards kan kopen.

Beste algemeen: EletecPro hoofdtelefoonstandaardhouder

Image
Image

Als je functie, duurzaamheid en prijs in evenwicht houdt, is de hoofdtelefoonstandaardhouder van EletecPro de baas. Het is gemaakt van hoogwaardig luchtvaartaluminium dat nauwkeurig is gesneden en met de hand gepolijst. Vanwege het materiaal is het lichtgewicht, met een gewicht van slechts acht gram. De basis van het product bestaat uit stevig aluminium en heeft een siliconen pad aan de onderkant om te voorkomen dat het wegglijdt. Het bovenkussen is gemaakt van nepleer en zorgt voor demping en extra veiligheid voor je koptelefoon. Het profiel is ook handig slank, met een diameter van 10 centimeter en een hoogte van 27,5 centimeter. Naast de functionaliteit ziet het er best strak uit. De kleuropties zijn zwart, grijs en zilver.

Runner-Up, beste algemeen: Avantree aluminium hoofdtelefoonstandaard

Image
Image

Avantree's aluminium hoofdtelefoonstandaard is strak en eenvoudig en bevat alles wat je nodig hebt voor een eerlijke prijs. Het bestaat uit staal dat duurzaam en betrouwbaar is zoals je zou verwachten. De zwarte siliconen secties omvatten het bovenste kussentje dat je koptelefoon vrij houdt van krassen en een anti-slip basis zodat je je kabel in een cirkel kunt ordenen. Met een gewicht van iets meer dan 12 gram is het apparaat zwaar genoeg om ondanks het lichtere materiaal niet om te kantelen wanneer u uw hoofdtelefoon oppakt. Het is compatibel met producten van de meeste grote merken, waaronder Sennheiser, Sony, Audio-Technica, Bose, Beats & AKG. De montage is binnen enkele minuten eenvoudig uit te schakelen, omdat u alleen het metalen frame hoeft te verbinden met de siliconenbasis en ondersteuning. Als je in de war raakt, bevat de productpagina duidelijk geïllustreerde instructies. Als bonus wordt de standaard geleverd met een garantie van twee jaar en, volgens een paar geverifieerde aankooprecensies, een uitstekende klantenservice.

Op zoek naar een hoofdtelefoon die compatibel is met deze standaard?

Beste met USB-poort: Satechi aluminium USB-hoofdtelefoonstandaard

Image
Image

Deze Satechi-hoofdtelefoonstandaard wordt geleverd met een veelzijdige set functies waardoor het een genot is om te gebruiken. Het wordt geleverd met drie extra USB-poorten en een hoofdtelefoonaansluiting van 3,5 mm, zodat je extra capaciteit hebt om verbinding te maken met je computer zonder een wirwar van draden, omdat alles via de standaard is opgedeeld. De USB-poort zet bestanden over met een indrukwekkende snelheid van 5 Gbps. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het vinden van een connector. Het product wordt geleverd met een drie meter lange USB-kabel. Wat het materiaal betreft, de standaard heeft een aluminium profiel, dus hij is zowel duurzaam als licht. Bij het draagklemgedeelte zit een rubberen oppervlak om je koptelefoon krasvrij te houden. De achterkant heeft zelfs een handige kabelorganizer, waardoor het netjes houden van je koptelefoon een beheersbare taak is. De carrosseriekleuren zijn ook strak, inclusief opties zoals goud, roségoud en zilver.

Beste dubbele hoofdtelefoonstandaard: Neeto dubbele hoofdtelefoonstandaard

Image
Image

De meeste hoofdtelefoonstandaards hebben een ontwerp voor één apparaat, maar je kunt twee hoofdtelefoons op de dubbele hoofdtelefoonstandaards van Neeto passen. De standaard van Neeto bestaat uit een metalen frame van een aluminiumlegering met een lange hangertop met twee voorgevormde groeven om je koptelefoon vast te houden. Het apparaat heeft ook een stevige ABS-bodemcover (van hetzelfde materiaal als Legos) met een metalen binnenkant voor gewicht en een beschermend EVA-schuimoppervlak waar je verschillende snuisterijen op je bureau kunt plaatsen, zoals bindclips en kaarten.

Beste budget: nieuwe Bee-hoofdtelefoonstandaard

Image
Image

De New Bee-standaard heeft een I-vormig ontwerp, wordt geleverd met een stevige, maar lichtgewicht aluminium behuizing en een TPU-rubberen bovenkant om je koptelefoon veilig op te bergen. Het profiel is slank en neemt niet te veel ruimte in beslag - de afmetingen zijn 8,85 inch lang en 3,7 inch breed. Klanten die de standaard hebben gekocht, zijn dol op de waardeprijs, en enkelen hebben gezegd dat het zelfs omvangrijke headsets zoals de Corsair Void probleemloos kan gebruiken. Als je er niet van houdt, wordt het geleverd met een garantie van 24 maanden.

Beste onder het bureau: 6amLifestyle universele metalen gaming-koptelefoon hangerbevestiging

Image
Image

De markt voor hoofdtelefoonbevestigingen onder het bureau zit vol met lijm en lijm. Deze plakkerige functies zijn niet per se de ideale oplossing om ruimte te besparen in uw thuiskantoor, omdat het vaste armaturen betreft die uw meubels kunnen beschadigen of moeilijk te verwijderen zijn als u van gedachten verandert over waar u ze wilt bevestigen. 6amLifestyle creëerde een alternatief voor een metalen hanger die een klem gebruikt om een hoofdtelefoonbevestiging aan de zijkant van uw bureau te bevestigen, in plaats van deze permanent daar te houden.

Het eindproduct bestaat uit duurzaam metaal, geschikt voor zowel lichte als zware koptelefoons. Om het te installeren, past u de met nylon beklede schroef aan de bovenkant aan en vergrendelt u het volgens de breedte van de zijkant van uw bureau. De gedempte schroef en het schuim op de klem zijn geweldig om uw bureauoppervlak veilig en krasvrij te houden. Kleurkeuzes voor de hoofdtelefoonbevestiging zijn niet breed, maar er zijn opties, waaronder zwart en wit.

Beste voor gamers: Razer-hoofdtelefoonstandaard

Image
Image

De hoofdtelefoonstandaard van Razer bestaat uit stevig, lichtgewicht aluminium en wordt geleverd met antislip rubberen voetjes. De standaardversie heeft een minimalistisch ontwerp met een slanke, geheel zwarte body met het merklogo op de basis. Gamers kunnen hun headsets verticaal houden om hun bureauruimte te maximaliseren en overzichtelijker te maken. Velen zullen ook genieten van het feit dat Razer een Chroma RGB-versie heeft gemaakt, die slechts iets meer kost dan de standaardversie voor extra coole functies. Met de RGB-editie kunnen gebruikers er 16,8 miljoen verschillende kleurenschema's mee aanpassen en synchroniseren met andere Razer-apparaten. Het is iets anders dan de standaardversie en wordt geleverd met drie extra USB-poorten om uw apparaat rechtstreeks aan te sluiten. Het kleine nadeel dat u bij het kleurrijke product zult vinden, is dat, in tegenstelling tot de eenvoudigere optie, de behuizing uit plastic bestaat en niet uit metaal.

FAQ

    Heb ik een koptelefoonstandaard nodig?

    Naast enkele van de bovengenoemde voordelen, zoals het beschermen van je koptelefoon tegen morsen, kabelbeheer en het opruimen van je bureau, kunnen standaards een geweldige manier zijn om een nieuwe koptelefoon in te werken. Velen van hen zijn gevormd op een manier die een menselijk hoofd nabootst, zodat ze kunnen helpen een gloednieuwe set blikjes uit te rekken, zelfs voordat je ze voor de eerste keer opdoet.

    Kunnen hoofdtelefoonstandaards de hoofdtelefoon beschadigen?

    Hoewel het vrij zeldzaam is, kunnen hoofdtelefoonstandaards met hangers na verloop van tijd de hoofdtelefoonbanden beschadigen, vooral als ze gedurende lange tijd niet worden afgesteld. Om dit te voorkomen, kunt u een standaard overwegen met een natuurlijker gebogen ontwerp, of af en toe hun positie op de standaard verplaatsen/aanpassen om verslechtering te voorkomen.

    Welke hoofdtelefoon past op mijn standaard?

    Hangerstandaards zijn geschikt voor bijna elk paar blikken dat je kunt kopen, maar er zijn enkele belangrijke overwegingen bij het kiezen van een gebogen model. Hoewel ze op verschillende manieren superieur zijn aan de hangervariant, wil je ervoor zorgen dat je een standaard krijgt waarvan de kromming zo goed mogelijk overeenkomt met de rustcurve van de koptelefoonband, zodat je de band niet uitrekt / buigt en deze na verloop van tijd erodeert.

Aanbevolen: