Kingdom Hearts' voor pc is al lang geleden

Inhoudsopgave:

Kingdom Hearts' voor pc is al lang geleden
Kingdom Hearts' voor pc is al lang geleden
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Kingdom Hearts komt bijna 20 jaar na de release van de eerste game eindelijk naar de pc.
  • Alle hoofditems van de game zullen beschikbaar zijn in vier pakketten, waardoor het gemakkelijker wordt om te weten in welke volgorde de games moeten worden gespeeld.
  • Na jaren van succes op andere platforms, geeft de overstap naar pc nieuwe spelers de kans om Sora's verhaal te ontdekken.
Image
Image

Kingdom Hearts maakt eindelijk de sprong naar pc, waardoor een hele nieuwe reeks gamers de kans krijgt om Sora's spannende en hartverscheurende verhaal te ervaren.

In de loop der jaren zijn de consoles en platforms waarop Kingdom Hearts beschikbaar was veranderd, maar de serie is nooit overgezet naar pc, waardoor ik en vele anderen belangrijke items in de serie misliepen.

Omdat ik geen PlayStation 2 of PlayStation 3 bezat, heb ik de eerste paar inzendingen nooit echt tot me genomen, en mijn enige echte ervaring met de franchise was Kingdom Hearts: Chain of Memories, dat ik meerdere keren heb gespeeld keer als kind op mijn Gameboy Advanced SP.

Nu Square Enix Kingdom Hearts eindelijk naar de pc brengt, kunnen ik en anderen die Sora's verhaal door de jaren heen niet hebben gevolgd, het eindelijk van begin tot eind uit de eerste hand spelen.

Nu het allemaal naar de pc komt, heb ik het gevoel dat ik de beste kans heb die ik ooit heb gehad om te begrijpen waarom iedereen zo van deze serie hield.

Een hele nieuwe wereld

De Kingdom Hearts-serie, die oorspronkelijk verscheen als exclusief voor PlayStation bij de eerste release in 2002, is uitgegroeid tot meer dan 17 inzendingen op verschillende platforms.

In tegenstelling tot andere role-playing games in die tijd, bevat Kingdom Hearts iconische personages uit andere universums zoals Disney en Final Fantasy, en uiteindelijk zullen zowel Donald Duck als Goofy als de metgezellen van het hoofdpersonage in latere delen worden opgenomen.

Het was een unieke vermenging van werelden die hielp om iets te creëren dat onderscheidend en anders aanvoelde.

Image
Image

In de loop van de tijd is het Kingdom Hearts-verhaal gegroeid naarmate het nieuwe gebieden binnendrong en gaandeweg personages uit Disney en Pixar verwelkomde. In 2019 bevat Kingdom Hearts III, de grote conclusie van Sora's verhaal, zelfs werelden die zijn geïnspireerd op Frozen en andere nieuwere Disney- en Pixar-films.

Deze constante toevoeging van nieuwe universums aan het toch al verwarde web van een verhaal dat door Kingdom Hearts werd geweven, hielp het fris te houden, ondanks de bijna 20 jaar die waren verstreken sinds de release van de eerste game.

Dingen opruimen

Met zoveel verschillende releases binnen de serie - waaronder een paar remixes - is het Kingdom Hearts-verhaal nogal verwarrend geworden, waarbij sommigen het verhaal van Kingdom Hearts III zelfs een absolute puinhoop noemen.

Combineer dat met de rare naamgevingsconventies van sommige releases, en zo laat in het spel in Kingdom Hearts komen lijkt meer een karwei dan wat dan ook. Gelukkig lijkt de pc-release de boel een beetje op te helderen.

Terwijl de pc-releases alle hoofditems zullen bevatten in de serie-achtige Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts III Re Mind, Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue en Kingdom Hearts: Melody of Memory -the manier waarop het allemaal wordt verpakt, lijkt een stuk gemakkelijker te volgen.

Image
Image

In plaats van zes of zeven games aan te bieden voor spelers om te kopen, heeft Square Enix de titels opgedeeld in vier hoofdaanbiedingen, waardoor het een veel minder ontmoedigende taak is om vanaf het begin in te springen en Sora's verhaal te ontdekken.

Deze nieuwe verpakking maakt het voor spelers ook gemakkelijker om dieper te duiken zonder gedetailleerde handleidingen over de spelvolgorde te hoeven volgen. We kunnen meteen bij de kern van de gameplay en het verhaal komen, iets waar ik meer dan enthousiast over ben.

De manier waarop Square Enix de werelden van Disney en Pixar combineert met elementen van zijn andere RPG-series is altijd aantrekkelijk geweest.

Nu het allemaal naar de pc komt, heb ik het gevoel dat ik de beste kans heb die ik ooit heb gehad om te begrijpen waarom iedereen zo van deze serie hield, en misschien zelfs te begrijpen waarom Kingdom Hearts: Chain of Memories is blijven hangen al zo lang bij me.

Aanbevolen: