De 8 beste Bluetooth-luidsprekers voor minder dan $ 50 in 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste Bluetooth-luidsprekers voor minder dan $ 50 in 2022
De 8 beste Bluetooth-luidsprekers voor minder dan $ 50 in 2022
Anonim

Zonder stekkers en aux-kabels, kan een Bluetooth-luidspreker het luisteren onderweg gemakkelijker dan ooit maken. Deze luidsprekers zijn oplaadbaar (hoe langer de batterij, hoe beter) en gebruiken Bluetooth-technologie om draadloos verbinding te maken met uw computer of mobiele apparaat. Je kunt deze apparaten mee naar buiten nemen, ze van kamer naar kamer dragen of gewoon overal van je muziek genieten, ongeacht of er een stopcontact is of niet.

Deze luidsprekers kunnen duur worden, maar er zijn genoeg opties voor minder dan $ 50 die een solide geluidskwaliteit, een goede batterijduur en een duurzame constructie bieden. Dit zijn allemaal dingen waar je op moet letten als je op zoek bent naar een luidspreker: een apparaat dat constant moet worden opgeladen of verschrikkelijk klinkt, ha alt al het plezier uit je nieuwe luidspreker. We hebben het onderzoek gedaan om de beste luidsprekers in deze prijsklasse te vinden voor alle verschillende behoeften. Of je nu op zoek bent naar iets stoers, basversterkt, zwembadvriendelijk of 'slim', er staat iets op deze lijst voor jou.

Bekijk ook zeker onze overzichten van de beste Bluetooth-luidsprekers onder de $ 100, en de beste Bluetooth-luidsprekers in het algemeen.

Beste algemeen: Anker Soundcore 2

Image
Image

Anker staat bekend als de maker van kwaliteitskabels en draagbare batterijen, en het bedrijf breidt zich nu ook sterk uit op de luidsprekermarkt. De Soundcore 2 biedt indrukwekkend geluid voor een geweldige prijs, en het is onze beste keuze in de categorie Bluetooth-luidsprekers onder de $ 50.

Verkrijgbaar in een klein aantal kleuren, het vinkt alle juiste vakjes aan op het gebied van functies: 12 W stereogeluid met gebalanceerde hoge tonen, een basversterking die echt werkt, en een Bluetooth-bereik van meer dan 18 meter. Je krijgt een opmerkelijke batterijduur van 24 uur tussen oplaadbeurten, en er is een aux-poort als je muziek wilt afspelen vanaf een Bluetooth-incompatibel apparaat.

De steenvormige luidspreker heeft een IPX5-classificatie, dus hij kan gemakkelijk een spatje water aan (maar niet volledige onderdompeling). Met een gewicht van 12,6 gram voelt de Soundcore 2 solide en stevig aan, maar is nog steeds licht genoeg om in je tas te gooien.

Beste waterdichte: iFox Creations iF012 Bluetooth-doucheluidspreker

Image
Image

Hoewel je vrijwel elke waterdichte luidspreker onder de douche kunt gebruiken, maken een paar bedrijven modellen die speciaal voor dit doel zijn ontworpen. De iFox iF012 is een solide, goed geprijsd exemplaar, met alle functies die u waarschijnlijk nodig zult hebben. Ondanks zijn lage prijs is hij nog steeds volledig waterdicht, zelfs volledig ondergedompeld. Dat betekent dat hij het aankan om dertig minuten in water tot een meter of dertig te zitten, en niet alleen hier en daar een paar spatten te krijgen. Dat betekent dat u hem gemakkelijk bij u onder de douche kunt hebben, in plaats van hem ergens anders in de badkamer te moeten bewaren. Het grootste deel van de voorkant van de luidspreker bestaat uit een reeks grote knoppen, gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je zeep op je handen hebt. U kunt nummers pauzeren, afspelen en overslaan, of (als u dat echt wilt) een oproep beantwoorden en beëindigen rechtstreeks via de luidspreker, zodat u uw telefoon helemaal niet hoeft aan te raken.

Met een sterke zuignap kun je de iF012 vrijwel overal veilig bevestigen waar je hem wilt plakken. Gecombineerd met een batterijduur tot tien uur en meer dan genoeg volume om boven stromend water te horen, is dit de ideale manier om onder de douche van je favoriete muziek te genieten. Onze recensent Danny hield van de indrukwekkende audiohelderheid en de lange batterijduur van de Fox.

"Als u een eenvoudige, betaalbare doucheluidspreker wilt die betrouwbaar aan de muur kleeft en een helder geluid levert, dan is de iFox iF012 het model om te kopen. " - Danny Chadwick, producttester

Beste robuuste: AOMAIS Sport II+ Bluetooth-luidsprekers

Image
Image

Hoewel het stevige ontwerp van de AOMAIS Sport II+ waarschijnlijk geen stijlprijzen zal winnen, geeft het deze goed geprijsde Bluetooth-luidspreker veel duurzaamheid. De IPX7-classificatie is in staat om vuil, modder en de meeste druppels aan te kunnen, wat betekent dat hij ook kan overleven als hij tot een half uur in water wordt ondergedompeld.

De 20W-uitgang is indrukwekkend van een goedkope luidspreker als deze, luid genoeg om buitenshuis gemakkelijk te worden gehoord. Als je nog meer volume of stereo-uitvoer nodig hebt, kun je ook twee van deze luidsprekers aan elkaar koppelen.

De levensduur van de batterij is tot 20 uur, afhankelijk van hoe hard je de muziek aanzet. Er is ook een ruisonderdrukkende microfoon aan boord, zodat je hem als luidspreker kunt gebruiken als je hem nodig hebt. Met de basisbediening aan de bovenkant van de luidspreker kun je het volume regelen, nummers afspelen, pauzeren en overslaan, en gesprekken voeren of beëindigen. Er wordt ook een aux-aansluiting en kabel meegeleverd voor een bekabelde verbinding.

Beste draagbare: JBL Clip 3 Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Wil je onderweg naar muziek luisteren? De JBL Clip 3 helpt je daarbij, met een bijgevoegde karabijnhaak waarmee je hem veilig aan bijna elke klittenband kunt vastmaken die je kunt vinden. Het is ideaal om bijvoorbeeld tijdens het wandelen aan de riem van een rugzak te hangen, of om het handvat van je koelbox op het strand om de speaker uit het zand te houden.

Met een afmeting van 2,4 x 5,7 x 7,8 inch en een gewicht van minder dan acht ons, krijg je tot 12 uur muziek uit de Clip 3 op een enkele lading. De bediening is heel eenvoudig, met drie knoppen bovenaan om het volume en het afspelen te regelen.

Verkrijgbaar in bijna een dozijn kleuren, heeft de luidspreker een IPX7-classificatie waardoor hij een half uur ondergedompeld kan blijven in maximaal één meter water. Dat zou je zeker wat gemoedsrust moeten geven als je deuntjes naast het zwembad blaast.

Beste stijl: DOSS SoundBox Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Omdat goedkope Bluetooth-luidsprekers vaak buitenshuis of tijdens het reizen worden gebruikt, zijn de meeste ontworpen om relatief robuust te zijn en zien ze er ook zo uit.

De DOSS Soundbox heeft een andere benadering, en hoewel hij zeker nog klein genoeg is om in je tas te stoppen en mee te nemen op reis, is hij aantrekkelijk genoeg om de rest van de tijd op een bureau of boekenplank te laten staan. Er is standaard IPX4-weerbestendigheid, die kleine spatten en gemorste vloeistoffen aankan, maar niet veel meer.

De Soundbox is verkrijgbaar in verschillende kleuren en de dubbele stereoluidsprekers van 6 W zijn luid genoeg om een kamer te vullen. Capacitieve knoppen aan de bovenkant hebben slechts een lichte aanraking nodig om van modus te wisselen of het afspelen te regelen, inclusief een ring die je met je vinger omcirkelt om het volume hoger of lager te zetten.

Je ha alt tot 12 uur uit de ingebouwde batterij en je kunt ook muziek afspelen door een micro-SD-kaart te plaatsen of de meegeleverde aux-kabel aan te sluiten.

Beste bereik: Cambridge Soundworks OontZ Angle 3 Ultra Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Een van de problemen met veel Bluetooth-luidsprekers is het korte bereik tussen de luidspreker en het streamingapparaat. Oudere versies van Bluetooth bereikten een theoretisch maximum van ongeveer 30 voet, en je zou vaak veel minder krijgen voordat het overslaan en de interferentie begonnen.

Zo'n probleem is er niet met de OontZ Angle 3 Ultra, die Bluetooth 4.2 gebruikt om je tot 30 meter bereik te geven. Het driehoekige ontwerp van deze stevige luidspreker maakt het gemakkelijk om in je tas te passen, en er is een verrassende hoeveelheid basweergave van zo'n klein apparaat.

De IPX6-classificatie betekent dat u niets hoeft te vrezen van regen of spatten, en u krijgt een indrukwekkende batterijduur van 20 uur tussen oplaadbeurten. Er is een aux-poort aan de zijkant en de juiste kabel in de doos, zodat je desgewenst een bekabelde verbinding kunt gebruiken.

Verkrijgbaar in zwart of wit, het is ook mogelijk om twee van deze speakers draadloos met elkaar te verbinden voor extra volume en stereogeluid.

Niet gevonden wat je zoekt? Bekijk onze keuzes voor de beste bluetooth-luidsprekers bij Walmart.

Beste budget: Anker Soundcore Mini 2

Image
Image

Gemaakt door hetzelfde merk als onze algehele topkeuze, de Anker Soundcore Mini 2 is een goedkopere en compactere Bluetooth-luidspreker die nog steeds profiteert van de geluidskwaliteit van Anker. Met ongeveer 3 x 3 inch is het een echt klein apparaat. Dit maakt het zeer reisvriendelijk, maar beperkt natuurlijk hoe goed het kan klinken. Het kan worden gekoppeld aan een tweede Soundcore Mini 2 voor stereogeluid, wat de algehele geluidskwaliteit verbetert. Maar ondanks het iets dunnere geluid, heeft elke Mini 2 een driver van 6 W die het nog steeds goed doet als een op zichzelf staande luidspreker als je geld wilt besparen. Een Bluetooth-bereik van 20 meter houdt uw apparaat - of een gekoppelde luidspreker - veilig verbonden.

De Anker Soundcore Mini 2 heeft een aantal geweldige functies voor zijn budgetprijs. Een van de meest aansprekende is de IPX7-classificatie, wat betekent dat hij stofdicht en waterdicht is tot 3,3 meter water. Dit maakt het een uitstekende keuze voor het zwembad, het strand en overal waar het aan de elementen kan worden blootgesteld. De levensduur van de batterij is ook verrassend lang met tot 15 uur continu afspelen per oplaadbeurt.

Beste bas: Sony SRS-XB12 Mini Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Als je een draagbare luidspreker wilt die recht doet aan je bas-zware muziek, kijk dan eens naar de Sony SRS-XB12. Dit model is onlangs in prijs gedaald en is nu van grote waarde voor geluid van Sony-kwaliteit. Er is ook veel om van te houden over het ontwerp. Deze kleine maar krachtige luidspreker is verkrijgbaar in vijf kleuren, waaronder felrood, blauw en violet, en wordt geleverd met een afneembare draagriem die kan worden gebruikt om hem op te hangen of aan je tas te bevestigen. En het is absoluut buitenvriendelijk met een IP67 waterdicht en stofdicht ontwerp en een batterijduur van 16 uur per oplaadbeurt.

De SRS-XB12 heeft ook een ingebouwde microfoon, zodat je gesprekken rechtstreeks vanaf de luidspreker kunt beantwoorden en voeren wanneer deze is aangesloten op je telefoon. En, net als sommige van de andere luidsprekers op deze lijst, kan de STS-XB12 worden gekoppeld aan een andere van hetzelfde model voor stereogeluid.

Beste slimme luidspreker: Amazon Echo Dot (3e generatie)

Image
Image

Amazon's Echo Dot-luidspreker is veel meer dan een typische Bluetooth-luidspreker. En het heeft een paar fundamentele verschillen met de andere opties op deze lijst. Een verschil is dat deze luidspreker niet draagbaar is: hij heeft een wisselstroomaansluiting en wifi nodig om te werken. Het is ook een virtuele assistent, dus het heeft een breed scala aan functies die verder gaan dan muziek afspelen of bellen (hoewel het beide dingen doet). Dit is wat het een "slimme" luidspreker maakt - je kunt het bedienen of vragen stellen met spraakopdrachten, en de met internet verbonden Alexa-functie geeft je direct toegang tot al je favoriete muziekstreamingservices. Vraag het gewoon om een nummer of afspeellijst af te spelen en de Echo Dot zal het streamen. Alexa kan je ook het nieuws voorlezen, het weer vertellen, verbonden smarthome-apparaten bedienen en nog veel meer in Alexa's groeiende bibliotheek met vaardigheden.

Als je vooral geïnteresseerd bent in het afspelen van muziek, heeft de 3e generatie Echo Dot een verbeterde luidspreker met een rijkere geluidskwaliteit die zijn kleine vormfactor tart. Het kan ook worden gekoppeld aan een tweede Dot om stereogeluid te krijgen.

“In vergelijking met andere apparaten van dit formaat, doet het geweldig werk met het balanceren van lage tonen met middentonen en hoge tonen zonder te blikkerig te klinken. De bas is niet erg sterk omdat de Echo Dot geen subwoofer heeft, maar de lage frequenties klinken hoe dan ook best goed.” - Benjamin Zeman, producttester

De Anker Soundcore 2 komt als beste uit de bus omdat hij het beste en meest gebalanceerde geluid biedt, een echte maatstaf voor luidsprekerkwaliteit. Het is ook spatwaterdicht en klein genoeg om draagbaar te zijn. Als je op zoek bent naar iets goedkopers, raden we de Anker Soundcore Mini 2 aan, een pint-sized model van hetzelfde merk dat vergelijkbare geluidskwaliteit biedt in een kleiner, waterdicht ontwerp.

Hoe we hebben getest

Onze deskundige recensenten en testers beoordelen Bluetooth-luidsprekers onder de $ 50 op dezelfde manier als hoe we de meeste luidsprekers testen, behalve met meer aandacht voor ontwerpkwaliteit en draadloze connectiviteit. Eerst kijken we naar het ontwerp en de draagbaarheid, welke waterdichtheid het heeft, hoeveel ruimte de luidspreker in beslag neemt en hoe gemakkelijk het is om apparaten via Bluetooth te verbinden. Aangezien een grote compromis voor goedkopere luidsprekers meestal testwaterdichtheid is, dompelen we de luidspreker onder in een emmer of dompelen we hem onder in een emmer en wassen hem onder stromend water, op voorwaarde dat hij daarvoor geschikt is.

Vervolgens spelen we verschillende media-inhoud af, waaronder muziek, films en games, zodat we een goed idee krijgen van het geluidsprofiel, de frequentierespons en de bas. Hier houden we ook rekening met speciale functies, zoals softwareaanpassing waarmee de frequentierespons, directionele audio, basverbeteringen of extra's zoals RGB-verlichting kunnen worden aangepast. Ten slotte vergelijken we het met concurrenten in een vergelijkbare prijsklasse om een definitief oordeel te vellen. Alle Bluetooth-luidsprekers die we testen, zijn gekocht door Lifewire; geen enkele wordt geleverd door de fabrikant.

Over onze vertrouwde experts

Emmeline Kaser, voormalig redacteur van Lifewire's productoverzichten, heeft meer dan vier jaar ervaring met het onderzoeken van en schrijven over de beste consumentenproducten die er zijn. Ze is gespecialiseerd in consumententechnologie.

David Dean werkte 15 jaar in de bedrijfs-IT voordat hij overstapte naar technische journalistiek, en is een expert in consumenten-, reis- en fotografie-elektronica en accessoires. Hij heeft zijn eigen technologiesite opgericht en heeft geschreven voor een aantal toonaangevende publicaties.

Danny Chadwick is een technisch schrijver met meer dan 12 jaar ervaring in alles, van dashcams tot fotografie-randapparatuur, met een specialiteit in mobiele audioapparatuur. Hij schreef en produceerde ook drie jaar lang een dagelijkse tech-nieuwsshow.

Waar u op moet letten bij een Bluetooth-luidspreker

Geluidskwaliteit - De beste manier om de geluidskwaliteit te testen is natuurlijk door persoonlijk te luisteren, maar in het tijdperk van online winkelen is dat niet altijd mogelijk. Misschien wel de belangrijkste specificatie om te overwegen is gevoeligheid, gemeten in decibel (dB). Dit geeft aan hoe hard de luidspreker zal gaan klinken; hoe hoger de gevoeligheidsclassificatie, hoe luider de luidspreker zal zijn. Een gemiddelde luidspreker is ongeveer 87 dB tot 88 dB, maar 90 dB zou uitstekend zijn.

Batterijlevensduur - Het is handig om je luidspreker mee te nemen voor onderweg, maar je kunt net zo goed een steen meenemen als de batterij leeg is. De meeste Bluetooth-luidsprekers gaan gemiddeld ongeveer 8 tot 24 uur per oplaadbeurt mee, afhankelijk van hoe hard je je muziek afspeelt. Een ander ding om te overwegen is hoe lang het duurt voordat een luidspreker zijn batterij oplaadt - in sommige gevallen kan een herlading van 10 minuten de levensduur van de batterij uren verlengen.

Waterproof - Als je je draagbare speaker meeneemt naar het strand, wil je er zeker van zijn dat hij niet verdrinkt in een onverwachte golf. Veel modellen hebben waterdichtheidsclassificaties variërend van spatwaterdicht tot IPX7, wat betekent dat het tot 30 minuten kan worden ondergedompeld en nog steeds werkt.

Aanbevolen: