Hoe iTunes-nummers met uw iPad te synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe iTunes-nummers met uw iPad te synchroniseren
Hoe iTunes-nummers met uw iPad te synchroniseren
Anonim

De iPad is een hulpmiddel om op internet te surfen, apps uit te voeren en films te kijken, maar dit multimedia-apparaat is ook geweldig als digitale muziekspeler. De Apple tablet wordt geleverd met een vooraf geïnstalleerde muziek-app die je muziekcollectie afspeelt en je toegang geeft tot apps voor het streamen van muziek, maar hoe kopieer je muziek van je computer naar je iPad?

Als je je iPad nog nooit hebt gebruikt om muziek af te spelen of als je een opfriscursus nodig hebt, gebruik dan deze stapsgewijze zelfstudie om te leren hoe.

Deze aanwijzingen zijn relevant voor alle iPad-modellen met elke iOS-versie. Als u echter niet de meest recente versie van iTunes gebruikt, kunnen de menunamen en schermafbeeldingen er anders uitzien dan op uw apparaat.

iTunes wordt niet langer gebruikt in macOS, te beginnen met Catalina. Synchronisatie op Mac-computers wordt nu beheerd door Finder.

Voordat u uw iPad aansluit

Om ervoor te zorgen dat het proces van het overzetten van iTunes-nummers naar je iPad zo soepel mogelijk verloopt, moet je ervoor zorgen dat je de nieuwste versie van iTunes hebt. Het bijwerken van iTunes is normaal gesproken een automatisch proces wanneer uw systeem opstart of wanneer u iTunes start, maar u kunt ook handmatig op updates controleren.

Controleer in Windows op een iTunes-update via het Help-menu. Kies Controleren op updates.

Image
Image

Sluit uw iPad aan op uw computer

Wanneer de iPad synchroniseert met iTunes, is het proces slechts in één richting. Dit type bestandssynchronisatie betekent dat iTunes je iPad bijwerkt om te spiegelen wat er in je iTunes-bibliotheek staat.

Nummers die u uit de muziekbibliotheek van uw computer verwijdert, verdwijnen ook van uw iPad. Dus als je wilt dat nummers op je iPad blijven staan die niet op je computer staan, gebruik dan de handmatige synchronisatiemethode.

Zo sluit je je iPad aan op je computer en bekijk je hem in iTunes.

  1. Sluit uw iPad aan op uw computer met behulp van de oplaadkabel.
  2. Open iTunes als het niet automatisch start.
  3. Selecteer het pictogram van het mobiele apparaat bovenaan iTunes om de instellingen voor je iPad te openen.

    Image
    Image

Synchroniseer nummers automatisch met iPad

Dit is de standaard en gemakkelijkste methode om nummers over te zetten naar je iPad.

  1. Selecteer Music in de linkerzijbalk.

    Image
    Image
  2. Selecteer de Muziek synchroniseren selectievakje.

    Image
    Image
  3. Bepaal welke nummers van je computer je op je iPad wilt laden:

    • Selecteer Volledige muziekbibliotheek om de overdracht van al uw muziek te automatiseren.
    • Selecteer Geselecteerde afspeellijsten, artiesten, albums en genres om bepaalde delen van je iTunes-bibliotheek te kiezen om te synchroniseren met je iPad. Jij kiest welke items je wilt synchroniseren.

    Je kunt ook Inclusief video's of Inclusief spraakmemo's selecteren om die dingen ook te synchroniseren.

    Image
    Image
  4. Selecteer Apply of Sync onderaan iTunes om die nummers te synchroniseren.

    Image
    Image

Muziek handmatig naar iPad overbrengen

Als u wilt bepalen welke nummers vanuit iTunes met uw iPad worden gesynchroniseerd, wijzigt u de standaardmodus in handmatig. Dit voorkomt dat iTunes automatisch muziek synchroniseert zodra uw iPad is aangesloten.

  1. Selecteer Samenvatting in de linkerzijbalk van iTunes.

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden in het rechterdeelvenster en selecteer het Manually manage music and videos checkbox, en kies vervolgens Apply onderaan.

    Image
    Image
  3. Selecteer Klaar om terug te keren naar je iTunes-bibliotheek en selecteer vervolgens de nummers die je wilt synchroniseren met je iPad. Je kunt items kopiëren van Albums als je hele albums wilt synchroniseren met je iPad of Songs gebruiken om individuele nummers te kiezen om te kopiëren.

    Selecteer meer dan één nummer of andere items tegelijk met de Ctrl of Command toets.

    Image
    Image
  4. Kopieer de nummers naar je iPad door nummers te slepen en neer te zetten in het Apparaten gebied aan de linkerkant van iTunes.

    Image
    Image

Tips

  • Je kunt je muziek ordenen in iTunes-afspeellijsten om het kopiëren van groepen nummers gemakkelijker te maken.
  • Leer hoe je opslagruimte op je iPad kunt besparen als je niet genoeg ruimte hebt om nummers te kopiëren.
  • Streaming is een manier om naar muziek te luisteren op je iPad zonder iTunes te gebruiken en zonder je al te veel zorgen te maken over schijfruimte. Er zijn veel apps voor het streamen van muziek die werken met de iPad.
  • iTunes is niet de enige manier om nummers over te zetten naar de iPad. Synchronisatietools van derden, zoals Syncios, werken ook.
  • Je kunt afspeellijsten maken op je iPad met elk van de nummers op je iPad.

Aanbevolen: