Hoe maak je een Geofence in Snapchat

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een Geofence in Snapchat
Hoe maak je een Geofence in Snapchat
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Snapchat.com/Create en upload je filter. Wanneer u uw locatie instelt, voert u een adres in en selecteert u vervolgens Draw Fence.
  • Upload een filter in de Snapchat-app. Wanneer u uw locatie instelt, tikt u op de hoeken van de standaard geofence en houdt u deze vast om deze op zijn plaats te slepen.
  • Het filter moet minimaal 20.000 vierkante voet en maximaal 50.000 vierkante voet zijn.

Dit artikel legt uit hoe je een geofence kunt maken in Snapchat op het web of met behulp van de mobiele app voor Android en iOS.

Een geofence maken op het web

De volgende stappen leiden u door het proces van het maken van uw filter en bijbehorende geofence via Snapchat.com in een webbrowser.

  1. Ga naar Snapchat.com/Create in een webbrowser en selecteer Aan de slag > Filters.

    Image
    Image
  2. Upload of ontwerp je filter.
  3. Selecteer Next om uw datums te kiezen en selecteer vervolgens Next om uw locatie in te stellen.
  4. Om uw geofence te maken, gebruikt u het veld bovenaan om een adres in te voeren en selecteert u het juiste adres in de vervolgkeuzelijst.

    Image
    Image

    Als uw locatie geen specifiek adres heeft, voert u een adres in dat er dichtbij ligt en gebruikt u vervolgens de cursor om de kaart naar de juiste locatie te slepen.

  5. Selecteer Draw Fence rechts van het locatieveld.
  6. Klik op een plek op de kaart om je eerste punt neer te zetten en klik dan ergens anders om nog een punt neer te zetten. Elk cirkelvormig punt zal aansluiten op het laatste (zoals een "verbind de punten"-spel). Je kunt doorgaan met zoveel cirkelvormige punten als je wilt totdat je weer bij de eerste bent die de geofence omsluit.

    Image
    Image

    Als u uw geofence nog verder wilt aanpassen, selecteert u een van de acht witte ronde punten op de hoeken en langs de zijkanten van de standaard vierkante geofence om deze uit te breiden, in te krimpen of een nieuwe vorm te geven door ze op hun plaats te slepen. U kunt ook Reset Fence selecteren in het locatieveld om opnieuw te beginnen.

  7. Selecteer Checkout in de rechterbenedenhoek om uw nieuwe filter en geofence te kopen.

Hoe maak je een Geofence in de App

Omdat je filters kunt maken in de Snapchat-app, kun je dat platform ook gebruiken om de bijbehorende geofences in te stellen.

  1. Open de Snapchat-app en tik op je profile/Bitmoji-pictogram in de linkerbovenhoek.
  2. Selecteer het gear pictogram in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Filters & Lenzen > Aan de slag! > Filter en maak het filter op door de gegeven stappen te volgen.

    Image
    Image
  4. Als u tevreden bent met uw filterontwerp, selecteert u het groene vinkje in de rechterbenedenhoek.
  5. Selecteer de datums waarop uw filter live gaat en selecteer vervolgens de groene Doorgaan-knop om naar uw geofence te gaan.
  6. Zodra je op het tabblad locatie-instellingen bent aangekomen, zou je de standaard vierkante geofence rond je huidige locatie op een kaart moeten zien.

    Als de locatie voor uw filter afwijkt van uw huidige, gebruik dan het veld bovenaan om een locatie in te voeren en selecteer deze in de vervolgkeuzelijst.

  7. Tik op een van de witte ronde punten op de standaard geofence en houd deze vast om deze op zijn plaats te slepen.

    Image
    Image

    In tegenstelling tot het maken van geofences op internet, heb je maar vier hoeken om mee te werken en kun je je geofence niet helemaal opnieuw tekenen.

  8. Als u tevreden bent met uw geofence, selecteert u de groene Doorgaan-knop om uw aankoop te doen.

Hoe Snapchat Geofences werken

Een geofence is een virtuele omhulling op Snapchat's Snap Map. Het doel is om Snapchat precies te vertellen waar, geografisch gezien, een filter kan worden gebruikt.

Wanneer je je eigen Snapchat-filter op internet of in de app maakt, ontvang je een standaard geofence op de door jou gekozen locatie nadat je een specifiek adres hebt ingevoerd in het locatieveld. U kunt uw bestaande standaardgeofence aanpassen of helemaal opnieuw tekenen, zodat het andere omliggende gebieden die u bepa alt, omvat (of uitsluit). U doet dit wanneer u bij de stap voor het instellen van de locatie van het proces voor het maken van filters komt.

Waarom een Geofence gebruiken voor je Snapchat-filter?

Een correct getekende geofence kan meer van de juiste mensen helpen toegang te krijgen tot uw filter. Als je een bedrijf of organisatie runt en een filter gebruikt om een van je evenementen te promoten, hangt de zichtbaarheid ervan af van je geofence.

Snapchat-gebruikers die binnen de grenzen van je geofence snappen, kunnen je filter op hun snaps gebruiken en deze mogelijk als verhalen posten, wat betekent dat je meer bekendheid krijgt van hun kijkers. En als iemand besluit om een Geostory (dat is een openbare verzameling van verhalen op een specifieke locatie) te maken vanaf jouw geofenced locatie, zal dit anderen aanmoedigen om ook hun eigen verhalen toe te voegen – misschien met jouw filter!

Dingen om in gedachten te houden bij het maken van uw geofence

  • Uw filter moet minimaal 20.000 vierkante meter groot zijn en mag maximaal 50.000 vierkante meter groot zijn. Als je onder of boven bent, wordt je geofence rood en verschijnt er een waarschuwing onder of boven aan het scherm.
  • Vermijd het gebruik van te veel ronde punten of het creëren van een vorm met dunne gebieden om een goede dekking te garanderen.
  • De kosten van uw filter kunnen veranderen, afhankelijk van hoe u uw geofence tekent. Geofences die populaire gebieden bestrijken, zijn meestal duurder.
  • Snapchat biedt geen beoordelingstijdlijn voor gekochte filters, maar je ontvangt een e-mail zodra je goedkeuring hebt gekregen.

Aanbevolen: