Hoe maak je een Snapchat Geotag

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een Snapchat Geotag
Hoe maak je een Snapchat Geotag
Anonim

Wat te weten

  • Geotags inschakelen: Ga naar de cameraviewer, tik op het ghost-pictogram, tik op het gear-pictogram, tik op Beheer en schakel Filters. in
  • Maak een geotag: upload een afbeelding op https://www.snapchat.com/create en kies het type geofilter.
  • Upload vervolgens uw filter, selecteer Doorgaan en kies een locatie. Selecteer Doorgaan, vul uw gegevens in en selecteer Verzenden.

Hier laten we je zien hoe je je eigen Snapchat-geotag kunt maken en deze ter goedkeuring kunt indienen.

Snapchat-geotags inschakelen

Als je geen geotag-filters ziet verschijnen op je foto's of video's wanneer je er doorheen veegt, ga dan naar de cameraviewer, tik op het ghost-pictogram op de top, en vervolgens het gear pictogram in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot uw instellingen. Tik vervolgens op Beheren en zorg ervoor dat de knop Filters is ingeschakeld.

Een Snapchat-geotag maken

Het maken van de afbeelding voor een Snapchat-geotag is waarschijnlijk het moeilijkste deel, vooral omdat je basisvaardigheden voor grafisch ontwerp en een ontwerpprogramma nodig hebt. Gebruik voor de beste resultaten een professioneel ontwerpprogramma zoals Adobe Illustrator of Photoshop.

  1. Maak je geofilter met een fotobewerkingsprogramma of de tools van Snapchat. Zie hieronder voor de inzendingsrichtlijnen van Snapchat.

    Hulp nodig bij het maken van een afbeelding? Bekijk de Photoshop-handleidingen van Lifewire.

  2. Ga naar https://www.snapchat.com/create en kies het type geofilter dat je wilt indienen. Als u bijvoorbeeld iets voor een openbare plaats wilt maken, kiest u Community Filters > Geofilter.

    Communityfilters zijn gratis in te dienen, maar andere kosten geld.

  3. Upload je aangepaste filter. In dit voorbeeld wordt een eenvoudige tekst gebruikt die luidt: "Las Vegas Bound!"
  4. Selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  5. Kies een locatie voor je filter. Teken een vak op de kaart rond het gebied, dat met groen wordt ingevuld. Kies een locatie waar mensen waarschijnlijk samenkomen en foto's maken. Zorg ervoor dat uw omheining alleen het relevante gebied bedekt.

    Image
    Image
  6. Selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  7. Bekijk je inzending. U moet een e-mailadres, uw naam en een beschrijving van de geotag invoeren. Als er een probleem is met je afbeelding, zie je aan de rechterkant rode tekst waarin wordt uitgelegd wat er moet worden opgelost. Breng de nodige wijzigingen aan.
  8. Als je klaar bent, selecteer je Submit. Nadat u uw geotag-afbeelding met succes heeft ingediend, ontvangt u een bevestigingsmail waarin staat dat deze wordt beoordeeld in de volgorde waarin deze is ontvangen. Als Snapchat het goedkeurt, krijg je een melding.

    Image
    Image

Aangepaste Snapchat Geotag-richtlijnen

Om een geofilter bij Snapchat in te dienen, moet je een aantal regels volgen. Uw afbeelding:

  • Moet 100% origineel zijn. (Je kunt geen clipart gebruiken, ook al is het gratis.)
  • Moet 1080px breed en 2340px hoog zijn.
  • Moet een PNG-afbeelding zijn met transparantie ingeschakeld.
  • Moet kleiner zijn dan 300KB.
  • Kan geen logo's of handelsmerken hebben.
  • Kan niet te veel van het scherm bedekken.
  • Kan geen hashtags hebben.

Deze regels zijn eenvoudig genoeg om te volgen als je Illustrator of Photoshop hebt en weet hoe je ze moet gebruiken. Maar andere programma's kunnen de afbeelding in een groter formaat downloaden en zonder enige transparantie. Je moet eventuele fouten herstellen voordat Snapchat je aangepaste tag accepteert.

Over Snapchat-geotags

Telkens wanneer je een foto maakt of een korte video filmt via Snapchat, kun je naar rechts op het voorbeeld vegen om er bepaalde filtereffecten op toe te passen, waaronder het geotag-filter, dat verandert afhankelijk van je locatie.

Snapchat-geotags (of geofilters) zijn leuke afbeeldingen en tekstoverlays die bovenop een gedeelte van je foto's of video's verschijnen, een beetje zoals een sticker. Niet alle locaties hebben ze echter, dus als je een plek tegenkomt die er wel een kan gebruiken, kun je die zelf maken.

Aanbevolen: