Stephanie Cummings: u helpen het onderhoud van het huishouden te beheren

Inhoudsopgave:

Stephanie Cummings: u helpen het onderhoud van het huishouden te beheren
Stephanie Cummings: u helpen het onderhoud van het huishouden te beheren
Anonim

Toen Stephanie Cummings vier jaar geleden vreemde taken begon te doen in de huizen van mensen om wat extra geld te verdienen, had ze geen idee dat dit concept het hart zou zijn van het technologiebedrijf dat ze vandaag leidt.

Image
Image

Cummings richtte Please Assist Me op in 2018 samen met haar man, Rashad Cummings, nadat ze het gevoel had dat er geen oplossing was om het onderhoud in huis te regelen. Please Assist Me is een technisch platform dat mensen in contact brengt met betrouwbare assistenten om hen te helpen bij het beheren van dagelijkse klusjes en taken.

"Ik wist dat technologie een oplossing zou kunnen zijn voor veel van de problemen waarmee mensen thuis worden geconfronteerd", vertelde Cummings aan Lifewire in een video-interview."Dat was een beetje wat me ertoe bracht, zoals wauw, veel mensen zeggen dat er veel spelers in de thuisruimte zijn, maar er is echt niemand die een oplossing biedt waarmee je alles op een efficiënte manier kunt beheren." manier."

Getrainde assistenten op het Please Assist Me-platform maken contact met gebruikers om taken uit te voeren zoals boodschappen doen, schoonmaken, wassen of alles wat ze in huis nodig hebben. Please Assist Me is momenteel operationeel in Washington, DC, bij geselecteerde appartementencomplexen.

Snelle feiten

  • Name: Stephanie Cummings
  • Leeftijd: 29
  • Van: North Carolina
  • Wat ze voor de lol doet: Lezen, coderen, buiten zijn en historische gebieden rond DC verkennen.
  • Belangrijk citaat of motto waar ze naar leeft: "Ik probeer mezelf voor te houden om uit de achtbaan te komen. In het leven van een startup kun je je grootste high en grootste low hebben dezelfde dag."

Hoe een tech-oprichter worden natuurlijk kwam

Cummings' moeder was haar calculusleraar op de middelbare school en ze inspireerde Stephanie's liefde voor STEM. Met haar vader als software-engineer, haar moeder als industrieel ingenieur en opvoeder, en haar neven en nichten programmeurs, had Cummings veel mentoren om haar op deze reis te begeleiden. Ze zei dat ze geluk had dat ze werd omringd door technologen die opgroeiden, omdat het haar hielp om haar rol van vandaag gemakkelijker te maken.

"Het is een beetje natuurlijk in onze familie, wat volgens mij heel ongebruikelijk is voor Afro-Amerikaanse gezinnen", zei ze over haar technologisch geavanceerde familie, die ze niet gewend is te zien in haar gemeenschap. "Ik heb veel geluk dat ik geboren ben in het gezin waarin ik geboren ben."

De missie is om mensen te helpen balans te vinden in dit gekke ding dat leven heet en we proberen echt het probleem van de balans tussen werk en privé op te lossen.

Alle technologie van Please Assist Me is door Cummings zelf gebouwd. Nu het bedrijf bezig is met het aantrekken van een risicokapitaalronde, is ze nu op zoek naar hulp van buitenaf. Cummings zei dat ze zichzelf leerde en bekwaam werd in sommige frameworks voor het bouwen van applicaties zoals React en React Native, aan de voor- en achterkant.

Tegenspoed onder ogen zien

Cummings zei dat ze vaak wordt getwijfeld vanwege haar technologische vaardigheden, alsof mensen niet zouden geloven dat ze de applicatie van het bedrijf zelf heeft gebouwd.

"Dus ik ben een vrouwelijke tech-ondernemer en Afro-Amerikaan. [Je zou] verbaasd zijn als ik gesprekken met investeerders heb en de belangrijkste vraag die we krijgen is: 'Wel, wie heeft je app gecodeerd?'" Cummings gedeeld.

Image
Image

Cummings zei dat ze talloze verhalen heeft over het flagrante racisme en seksisme dat ze in haar werk is tegengekomen. Maar om te voorkomen dat ze wordt bestempeld als een 'boze zwarte vrouw', schuift ze deze gevallen vaak opzij en blijft ze standvastig in wat ze probeert te bereiken met Please Assist Me. Ondanks deze incidenten zei Cummings dat de verhuizing van haar bedrijf naar Washington, DC vanuit haar oorspronkelijke huis in Nashville, succesvol was, aangezien het een meer progressieve markt is.

"We zijn meerdere keren op netwerkevenementen geweest, met name high-end netwerkevenementen, waar mensen automatisch aannemen dat we er zijn om hun glas op te halen of ze een hors d'oeuvre te geven," deelde Cummings. "Het is iets dat we elke dag ervaren, maar het is een soort van water op onze rug op dit moment."

Vooruit duwen

Please Assist Me heeft $ 415.000 aan durfkapitaal opgehaald bij een paar investeerders, vrienden en familie. Sinds twee weken geleden verhoogt het bedrijf officieel de startkapitaalronde. Cummings zei dat deze financiering de missie van haar bedrijf zal helpen bevorderen en haar in staat zal stellen marketing- en verkoophulp te bieden.

Hoewel Cummings en haar man het bedrijf fulltime runnen, samen met een marketingcoördinator, is een van de unieke aspecten van Please Assist Me het feit dat alle assistenten die het platform gebruiken W-2 parttime zijn werknemers, wat een extra laag werkzekerheid voor hen toevoegt. Een meerderheid van de assistenten op het platform zijn minderheidsvrouwen, en aangezien het bedrijf momenteel een grote wervingscampagne heeft, wil Cummings meer mensen aantrekken.

Ik wist dat technologie een oplossing zou kunnen zijn voor veel van de problemen waarmee mensen thuis worden geconfronteerd.

"Veel mensen zeggen dat de ruimte voor thuisdiensten een kerkhof is, omdat er bedrijven zijn die het Uber-model proberen en het voor een huis gebruiken", zei ze. "Het werkt niet op die manier, je kunt niet een willekeurig persoon sturen die je niet hebt getraind, niet bij iemand thuis hebt doorgelicht en verwacht dat het goed zal aflopen."

Die extra stap zetten om medewerkers op te leiden en te investeren in medewerkers lijkt zijn vruchten af te werpen. Cummings zei dat 90% van de klanten de diensten van Please Assist Me blijven gebruiken totdat ze de servicegebieden van het bedrijf verlaten, die zich voornamelijk in Opportunity Zones met betaalbare woningen bevinden.

Image
Image

Please Assist Me kreeg een grote hit toen Cummings vorig jaar tijdens de pandemie alle diensten aan huis moest onderbreken. Ze deed een stap terug om de juiste weg te evalueren om klanten te blijven bedienen, zoals het verkrijgen van persoonlijke beschermingsmiddelen, het aanbieden van diepe reinigingen en het enige tijd alleen toestaan van contactloze diensten zoals het bezorgen van boodschappen. Sinds de heropening zei Cummings dat de zaken booming zijn. Dit jaar concentreert ze zich op het aannemen van personeel, het uitbreiden van haar bedrijfsplatform en het proberen meer markten te bereiken.

"De missie is om mensen te helpen balans te vinden in dit gekke ding dat leven wordt genoemd, en we proberen echt het probleem van de balans tussen werk en privé op te lossen", vertelde ze. "Dit jaar is het echt om onze basis in de DC-markt uit te breiden en te laten zien hoe winstgevend dit zou kunnen zijn."

Aanbevolen: