De 7 beste mechanische toetsenborden van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste mechanische toetsenborden van 2022
De 7 beste mechanische toetsenborden van 2022
Anonim

Als je klaar bent om je membraantoetsenbord te dumpen en snel het coolste lid van je kantoor te worden, ben je klaar voor een van de beste mechanische toetsenborden. Mechanische toetsenborden leveren niet alleen een stevige dosis pc-streetwaarde op, maar zijn ook veelzijdiger en robuuster dan hun membraan-tegenhangers.

Met mechanische toetsenborden krijg je een veel persoonlijkere en aanpasbare ervaring. Alles, van uw keycaps tot wat voor soort schakelaars u wilt, kan worden aangepast aan uw exacte specificaties.

Als je meer wilt weten, lees dan ons artikel over mechanische toetsenborden om het magere te krijgen.

Beste algemeen: Logitech K840 mechanisch toetsenbord

Image
Image

Onze keuze voor "beste overall" controleert veel vakjes: het is betaalbaar, goed ontworpen, duurzaam en super veelzijdig. Als je op zoek bent naar een redelijk geprijsd mechanisch toetsenbord dat geweldig aanvoelt en niet te veel lawaai maakt, dan is de Logitech K840 een professioneel ogend toetsenbord van volledig formaat met speciaal ontworpen schakelaars die je de stille, comfortabele aanraking geven die je wilt.

De K840 is een bedraad USB-toetsenbord met de perfecte balans tussen comfort en robuustheid. De solide aluminium topkoffer is bestand tegen intensief gebruik en elke toets is getest tot meer dan 70 miljoen slagen. De toetsen zijn gebouwd met Logitech's Romer-G mechanische schakelaars die een hoog reactievermogen bieden zonder al te veel lawaai. In plaats daarvan geven ze je precies de juiste hoeveelheid tactiele feedback en reizen met 26-toetsen rollover om nauwkeurigheid te garanderen. De grootte van het toetsenbord en de ingebouwde kantelpoten kunnen vermoeidheid verminderen, zelfs tijdens lange typesessies.

Download de Logitech Options-software en u kunt de sneltoetsen F1-F14 aanpassen. Er zijn ook mediatoetsen (pauze, afspelen, volume, enz.) ingebouwd voor extra gemak. Om alle functies te kunnen gebruiken, hebt u een computer met Windows 7, 8, 10 of hoger nodig.

Hoewel de Logitech K840 geen aangewezen gaming-toetsenbord is, is het een geweldig "starter" gaming-toetsenbord voor iemand die iets meer multifunctioneels voor zijn pc wil.

Beste budget: Redragon K561 mechanisch toetsenbord

Image
Image

Dit betaalbare mechanische toetsenbord van Redragon wordt geleverd met 87 extra responsieve toetsen, elk bestuurd door een onafhankelijke schakelaar, waardoor meerdere toetsen tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Dit helpt u uw snelheid en nauwkeurigheid te verbeteren tijdens het gamen of typen. Concave toetsen passen zich aan de natuurlijke rondingen van uw vingertoppen aan voor een comfortabele computerervaring. Dit stevige toetsenbord is gemaakt van ABS en metaal met een moderne, matte textuur en is waterdicht, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kleine morsingen. Met 18 verschillende achtergrondverlichtingsmodi en zes thema-achtergrondverlichting, kunt u het uiterlijk van uw toetsenbord aanpassen en de helderheid aanpassen aan uw stijl.

Beste voor Mac-gebruikers: Das Keyboard 4 Professional

Image
Image

Das Keyboard staat bij gamers, programmeurs en andere serieuze computergebruikers bekend om zijn kwaliteit en lange levensduur. Nu, goed nieuws voor Mac-gebruikers: het DasKeyboard 4 Professional Mechanical Keyboard is speciaal ontworpen voor Mac OS X om u te helpen de prestaties en snelheid te maximaliseren. Met mechanische Cherry MX-toetsschakelaars en gouden contacten, wordt dit toetsenbord ook geleverd met NKRO over USB-technologie voor snellere responstijden. De USB 3.0 SuperSpeed-hub met twee poorten biedt tot 5 Gb/s, 10x de snelheid van USB 2.0, zodat u uw concurrentie in het stof kunt laten. Een instant-slaapknop helpt energie te besparen en lasergeëtste sleutelinscripties zorgen voor duurzaamheid.

Beste voor gamers: ETRobot mechanisch gamingtoetsenbord

Image
Image

Ben je klaar om te overvallen? Laat je toetsenbord je niet in de steek; probeer een mechanisch toetsenbord dat speciaal is gemaakt voor gamers, zoals dit ETRobot Mecanical Gaming Keyboard. Met de 104 anti-ghosting-toetsen kunnen meerdere toetsen tegelijkertijd werken, zelfs wanneer u op volle snelheid typt, zodat u de beste respons krijgt voor uw missiekritieke dubbele en driedubbele tikken. Dit toetsenbord is getest door professionele gamers om er zeker van te zijn dat elk detail aanwezig was, zoals de ergonomische toetsen, het duurzame volledig metalen toetsenbord en 21 verschillende rode LED-lichteffecten. Dit toetsenbord wordt ook geleverd met een garantie van drie jaar, dus u kunt deze aankoop gerust doen.

Beste uitspatting: Happy Hacking Keyboard Professional 2 (donkergrijs)

Image
Image

Als je alleen het beste mechanische toetsenbord wilt, is de Happy Hacking Professional 2 een goede keuze. Dit onopvallende toetsenbord met zijn matte donkergrijze afwerking maakt gebruik van Topre-schakelaars, die in de hele branche bekend staan om hun geluid, gevoel en hoogwaardige prestaties. Hoewel deze schakelaars geen luide hoorbare "klik" hebben, hebben ze nog steeds een verbeterd voelbaar gevoel en zwaardere druk dan koepel- of membraantoetsenborden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn als je liever stil blijft, maar de prestatievoordelen van een mechanisch toetsenbord wilt. De toetsen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof dat bestand is tegen slijtage, zodat u jarenlang op dit toetsenbord kunt rekenen voor topprestaties.

"Een andere belangrijke overweging bij toetsenborden is de indeling. Hoewel de meeste mensen bekend zijn met de standaardindeling met 104 toetsen, hebben de meeste mechanische toetsenborden ook tenkeyless of TKL-opties." - Alice Newcome-Beill, Associate Commerce Editor

Meest stijlvol: Aukey RGB mechanisch toetsenbord

Image
Image

Dit prachtige mechanische toetsenbord met achtergrondverlichting heeft een serieuze stijl. De randloze behuizing en het paneel van geborsteld aluminium hebben een minimalistische gevoeligheid, maar met negen vooraf ingestelde LED-lichteffecten, vijf bewerkbare spelverlichtingscombinaties en zeven kleuropties voor elke toets, weet dit toetsenbord ook hoe het flitsend kan worden. Met Outemu Blue-schakelaars, hebben alle 104 duurzame toetsen individuele mechanismen die "klikken" wanneer u erop drukt, volledige n-key rollover bieden en zijn geoptimaliseerd voor anti-ghosting voor verbeterde prestaties en nauwkeurigheid. Het enige nadeel? Als je een typefout maakt, kun je het niet langer op je toetsenbord de schuld geven.

Eenvoudig te gebruiken: Havit RGB mechanisch toetsenbord

Image
Image

Klaar om over te stappen op een mechanisch toetsenbord? Gewoon aansluiten en spelen met het Havit RGB mechanische toetsenbord - geen stuurprogramma's nodig. De vergulde USB-interface garandeert een efficiënte en stabiele gegevensoverdracht tussen uw toetsenbord en pc, zodat u geen toetsaanslag mist. Dit toetsenbord wordt geleverd met gemakkelijk bereikbare multimediatoetsen en een metalen basis met een polssteun die een betere typehouding kan bevorderen en u meer comfort biedt terwijl u werkt of speelt.

Wil je een beetje plezier toevoegen aan je game-ervaring? Dit toetsenbord wordt ook geleverd met negen vooraf ingestelde achtergrondverlichtingsmodi: altijd-aan-modus, eenkleurige ademhalingsmodus, pro-gamermodus, zevenkleuren ademhalingsmodus, verlichtingsmodus bij klikken, eenkleurige of gemengde vloeiende modus, running back en weer modus, evenals rimpel-verspreidende modus.

Of je nu een gamer bent of niet, de Logitech K840 brengt alle beste functies samen die mechanische toetsenborden te bieden hebben. Als je echter echt van RGB-achtergrondverlichting houdt, is het Aukey RGB Mechanische Toetsenbord misschien een betere optie

Bottom Line

Onze experts hebben nog niet de kans gehad om een van onze topkeuzes in handen te krijgen, maar zodra ze dat doen, zullen ze meer doen dan alleen hun woorden per minuut bekijken. Ze zullen letten op het type schakelaars dat het toetsenbord gebruikt, evenals de lay-out; dat wil zeggen of het toetsenbord een numeriek toetsenblok, macrotoetsen of speciale mediabedieningen bevat.

Over onze vertrouwde experts

Patrick Hyde woont in Seattle, waar hij werkt als digitale marketeer en freelance copywriter. Met een master in geschiedenis van de Universiteit van Houston en een baan in de bloeiende technische industrie van Seattle, omvatten zijn interesses en kennis het verleden, het heden en de toekomst.

Alice Newcome-Beill heeft momenteel meer dan 5 mechanische toetsenborden in huis, zich er volledig van bewust dat ze er maar één tegelijk kan gebruiken. Ze heeft toetsenborden beoordeeld voor PCMag en PC Gamer. Haar favoriete schakelkleur is zilver.

Waar u op moet letten bij een mechanisch toetsenbord

Schakelaars

Het hart van elk mechanisch toetsenbord zijn de schakelaars. Deze speciaal ontworpen mechanismen geven mechanische toetsenborden een gevoel dat anders is dan alle andere op de markt. Zorg ervoor dat u de verschillende beschikbare schakelaartypes onderzoekt om te begrijpen hoe elk verschilt in gevoel en geluid. Cherry MX-switches worden bijvoorbeeld al tientallen jaren goed vertrouwd.

Achtergrondverlichting

Ga je in het donker typen? Als dat zo is, zorg dan dat je een mechanisch toetsenbord met achtergrondverlichting pakt. Als je een gamer bent die een statement wil maken, zijn er bovendien veel mechanische toetsenborden beschikbaar met aanpasbare RGB-achtergrondverlichting.

Platform

Mac of pc? Elk besturingssysteem heeft meestal een andere toetsenbordindeling en hoewel technisch gezien alle toetsenborden zullen werken, kan het verwarrend zijn als uw toetsen niet op de juiste plaats zitten. De meeste mechanische toetsenborden zijn gericht op pc-gebruikers, dus als je een Mac gebruikt, zorg er dan voor dat je een toetsenbord vindt met de juiste toetsen.

Aanbevolen: