De 6 beste iPhone-hoesjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste iPhone-hoesjes van 2022
De 6 beste iPhone-hoesjes van 2022
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat de iPhones van Apple enkele van de beste smartphones zijn die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Met volledig glazen achterpanelen en uitstekende camera-arrays met meerdere lenzen (ontwerpelementen die tegenwoordig op de meeste smartphones voorkomen), zijn ze echter ook kwetsbaarder dan ooit. Daarom, als je van plan bent om binnenkort een nieuwe iPhone te kopen (of er al een hebt!), is het logisch om een hoesje te kopen om het te beschermen.

Van nauwsluitende hoesjes tot opvouwbare portemonnees, er zijn duizenden hoesjes (in verschillende stijlen) om uit te kiezen, dus een beetje verwarring is begrijpelijk. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we enkele van de beste iPhone-hoesjes verzameld die het waard zijn om te kopen. Hoewel de meeste hiervan beschikbaar zijn voor alle iPhone-modellen die momenteel te koop zijn, kan de compatibiliteit variëren. Lees verder om onze lijst met de beste iPhone-hoesjes te bekijken.

Beste algemeen: Spigen Neo Hybrid

Image
Image

Als het gaat om smartphoneaccessoires, is Spigen een naam die geen introductie behoeft. Het productassortiment van het bedrijf omvat alles, van hoesjes tot schermbeschermers, en de Neo Hybrid is misschien wel de beste iPhone-hoes die je vandaag kunt krijgen. Het dubbellaagse ontwerp bestaat uit een flexibele en schokabsorberende behuizing gemaakt van thermoplastisch polyurethaan (TPU), omgeven door een harde polycarbonaat (PC) bumper voor maximale slagvastheid.

Het mat afgewerkte "Herringbone" -patroon van de behuizing maakt hem niet alleen bestand tegen vingerafdrukken, maar verbetert ook de grip. Volledig compatibel met draadloos opladen, het wordt ook geleverd met verhoogde lippen die een betere bescherming van het scherm en de cameralens mogelijk maken. Spigen Neo Hybrid is beschikbaar voor iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2020), iPhone XS Max, iPhone XS en iPhone XR.

Beste portemonnee-stijl: Nomad Rugged Tri-Folio

Image
Image

Als je op zoek bent naar een elegante en duurzame portemonnee-stijl hoes voor je iPhone, zoek dan niet verder dan Nomad's Rugged Folio. De premium case is gemaakt van leer dat afkomstig is van Chicago's Horween Leather Company, een van de oudste leerlooierijen in de VS. Na verloop van tijd ontwikkelt het leer een patina (vanwege het natuurlijke verouderingsproces) dat de esthetiek nog verder versterkt.

Met een volledig rubberen frame en een omhullende bumper van thermoplastisch elastomeer (TPE) kan de hoes uw smartphone beschermen tegen vallen tot 6 voet. Het beschikt ook over drie kaartsleuven en een geldvak (aan de binnenkant van de klep), zodat u al uw creditcards/ID-kaarten en rekeningen gemakkelijk kunt meenemen. Nomad Rugged Folio is beschikbaar voor iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS en iPhone XR.

"Gemaakt van Horween-leer, afkomstig van een van de oudste leerlooierijen in de VS, is Nomad's Rugged Folio een stijlvol accessoire voor je iPhone." - Rajat Sharma, technisch schrijver

Beste voor levensduur van de batterij: Apple Smart Battery Case

Image
Image

Misschien een van de beste smartphone-accessoires die er zijn, Apple's Smart Battery-hoes beschermt niet alleen je iPhone tegen schade, maar geeft hem ook een verbazingwekkende levensduur van de batterij. Het wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare cel die de eigen batterij van de smartphone aanvult, wat resulteert in een tot 50 procent (afhankelijk van het telefoonmodel) langere batterijduur.

De case is volledig compatibel met draadloos opladen en kan tegelijkertijd met de smartphone worden opgeladen. Omdat het een officieel accessoire is, integreert het vrij goed met iOS, zodat je het batterijniveau kunt volgen vanaf het vergrendelscherm van je iPhone of via de widget voor het meldingscentrum. Andere opvallende kenmerken zijn een soft-touch siliconen buitenkant en een speciale cameraknop. Apple Smart Battery case is beschikbaar voor iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR en iPhone 7.

Beste robuuste: Otterbox Defender

Image
Image

Otterbox's koffers staan bekend om hun extreme robuustheid, en de Defender is geen uitzondering. Deze robuuste iPhone-hoes is ontworpen om uw smartphone tegen zo ongeveer alles te beschermen en wordt geleverd met een harde binnenkant van polycarbonaat (PC), omsloten door een buitenste hoes van synthetisch rubber. Het beschikt ook over een holster van polycarbonaat met een draaibare riemclip die kan worden gebruikt als een handsfree standaard.

Bovendien voorkomen de geïntegreerde poortafdekkingen van de case dat stof en vuil in de poorten van uw smartphone komen en deze verstoppen. Al deze goodies maken Otterbox Defender de perfecte case voor mensen die hun smartphones moeten gebruiken in uitdagende omgevingen (bijvoorbeeld bouwplaatsen). Het is beschikbaar voor iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone SE (2020), iPhone XS Max, iPhone XS en iPhone XR.

"Het is misschien een beetje omvangrijk, maar Otterbox's Defender is in staat om je iPhone te beschermen tegen de zwaarste omstandigheden." - Rajat Sharma, technisch schrijver

Beste met kaarthouder: Incipio Stash Back 2.0

Image
Image

Met de juiste mix van stijl en functionaliteit is Incipio's Stash Back 2.0 ideaal voor diegenen die liever licht reizen. De slanke iPhone-hoes wordt geleverd met een duurzame harde schaal en de schokdempende bumper maakt gebruik van "FortiCore" -technologie om de impactkracht te verminderen, waardoor uw smartphone valbescherming van militaire kwaliteit krijgt. Het heeft ook verhoogde lippen die zorgen voor een betere bescherming van het scherm en de camera.

Het belangrijkste kenmerk van de hoes moet echter het ingebouwde kaarthoudercompartiment zijn. Verborgen achter een ergonomisch schuifpaneel, kunt u tot drie creditcards/ID-kaarten of rekeningen veilig meenemen zonder afbreuk te doen aan het algehele naadloze uiterlijk. Incipio Stash Back 2.0 is beschikbaar voor iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS en iPhone XR.

Beste ontwerp: Tech21 Studio Color

Image
Image

Op zoek naar een goed ontworpen hoesje dat bij je premium smartphone past? Tech21's Studio Color is precies wat je nodig hebt. De prachtige iPhone-hoes is verkrijgbaar in een groot aantal felle kleuren (afhankelijk van het telefoonmodel) en is gemaakt van thermoplastisch polyurethaan (TPU) met een "zelfherstellende" afwerking die automatisch slijtplekken en andere tekenen van slijtage herstelt. Het is vermeldenswaard dat de behuizing vrij duurzaam is, omdat deze is gemaakt van tot 40 procent plantaardige materialen. Het bevat ook antimicrobiële eigenschappen, dankzij een unieke formule die in slechts 24 uur tot 99 procent microben kan vernietigen. Tech21 Studio Color kan uw smartphone beschermen tegen vallen tot 8 voet. Het is beschikbaar voor iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XS Max, iPhone XS en iPhone XR.

Het beste aan de Studio Color-hoes van Tech21 is het gebruik van duurzame materialen, wat niet alleen goed is voor je iPhone, maar ook voor het milieu. - Rajat Sharma, technisch schrijver

Alle hierboven beschreven iPhone-hoesjes hebben hun eigen kenmerken en voordelen. Terwijl sommige robuust zijn, worden andere geleverd met geïntegreerde batterijen. Dat gezegd hebbende, onze algemene keuze is Spigen's Neo Hybrid, omdat deze nogal wat handige functies biedt (bijv. Dubbellaagse bescherming, ondersteuning voor draadloos opladen) tegen een betaalbare prijs

Bottom Line

We hebben iPhone-hoesjes nog niet getest, maar wanneer onze deskundige recensenten en testers ze in handen krijgen, zullen ze ze beoordelen op basis van verschillende belangrijke factoren: ontwerp, pasvorm en geboden bescherming. We zullen de hoesjes voor elke respectievelijke iPhone gebruiken en evalueren hoe goed het in de hoes past, of de hoes poorten en luidsprekers toegankelijk laat, en hoe de hoes bestand is tegen vallen en dagelijks gebruik. We zullen ook kijken naar eventuele extra functies, zoals militaire standaardclassificaties, valbescherming en waterdichtheid. Ten slotte zullen we kijken naar de prijs en hoe elk geval zich verhoudt tot vergelijkbare rivalen in dezelfde prijsklasse om een waardeoordeel te vellen. Lifewire koopt alle beoordelingseenheden; we accepteren geen van fabrikanten.

Over onze vertrouwde experts

Rajat Sharma is een technologiejournalist met meer dan zes jaar (en meer) ervaring in het veld. Begonnen als blogger, heeft hij als senior technologieschrijver/redacteur gewerkt bij The Times Group en Zee Entertainment Enterprises Limited, twee van India's grootste mediahuizen.

Katie Dundas is een schrijver en journalist met een passie voor technologie, met name met betrekking tot camera's, drones, fitness en reizen. Ze verdeelt haar tijd tussen de VS en Australië.

Waar u op moet letten bij het beste iPhone-hoesje

Grootte - Apple-apparaten veranderen hun vormfactor met elke generatie enigszins, dus u zult waarschijnlijk een nieuwe hoes nodig hebben wanneer u een nieuwe telefoon aanschaft. Sommige gevallen hebben echter een beetje flexibiliteit wat betreft de telefoons waarmee ze compatibel zijn.

Fit - Sommige hoesjes voegen een aanzienlijk gewicht en formaat toe aan uw telefoon, waardoor een normaal gesproken slanke telefoon snel in een lomp stukje technologie verandert.

Bescherming - Sommige hoesjes zijn alleen voor de show, andere maken je telefoon bijna onverwoestbaar. Maar bescherming gaat vaak ten koste van het groter maken van uw telefoon. Een andere belangrijke overweging is een schermbeschermer die niet standaard bij alle telefoonhoesjes zit.

Aanbevolen: