De 8 beste Android-hoesjes van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste Android-hoesjes van 2022
De 8 beste Android-hoesjes van 2022
Anonim

Als het gaat om het selecteren van de best mogelijke Android-case voor uw behoeften, zijn er verschillende factoren waarmee u rekening moet houden: stijl, betaalbaarheid en hoe sterk de case is. U kunt kiezen tussen de mooiste hoesjes op de markt en hoesjes die specifiek zijn gericht op bescherming tegen vallen en om uw apparaat veilig te houden.

Dat gezegd hebbende, is het verstandig om de beste pasvorm, esthetiek en beschermingsfactor voor uw nieuwe apparaat te vinden. Er zijn veel verschillende keuzes in het wild, en het maken van de beste keuze hangt af van het model smartphone dat je gebruikt, of je nu meer geïnteresseerd bent in het krasvrij of onbreekbaar houden van je apparaat, of dat esthetiek alles is.

Waar je ook van houdt, zorg ervoor dat je je apparaat zo veilig mogelijk houdt met een van de beste beschikbare Android-hoesjes.

Beste voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Spigen Liquid Air Armor

Image
Image

De Spigen Liquid Air Armor-hoes voor de Galaxy Note 20 Ultra-telefoon is een nauwsluitende, slanke optie die lichtgewicht grip toevoegt. Het is uiterst betaalbaar, maar toch beschermend en aantrekkelijk. Er is een getextureerde achterkant van de behuizing die bestand is tegen vingerafdrukken, maar hij is zo licht en onopvallend dat hij meer aanvoelt als een verlengstuk van de telefoon dan iets anders. Ondanks hoe dun het is, biedt het echter ook bescherming van militaire kwaliteit als het op de grond zou vallen. Bovendien is hij compatibel met draadloos opladen. Het is een goed idee voor iedereen die op zoek is naar bescherming zonder compromissen die geen arm en een been kosten.

Beste voor Moto G Power: Urban Armor Gear UAG

Image
Image

Urban Armour Gear's Scout-serie is voor diegenen die op zoek zijn naar een stevige, robuuste telefoonhoes die aan al hun criteria voldoet. Het is een eenvoudige zwarte behuizing, maar hij heeft een militaire val-geteste bescherming, een slagvaste kern en een tactiele grip. Het beschermt de knoppen van je apparaat en zorgt voor een veerkrachtige barrière tussen je telefoon en de vloer - want laten we eerlijk zijn, ze zullen elkaar waarschijnlijk snel genoeg ontmoeten. Hoewel er geen deel van de hoes is om het gezicht van je telefoon te bedekken, wordt de rest van het apparaat echter summier beschermd, en je kunt er trots op zijn dat je weet dat je je nieuwste stukje technologie niet gaat vernielen.

Beste voor Google Pixel 4a: Caseology Vault

Image
Image

De Caseology Vault biedt de mediaan van bescherming als het gaat om de verscheidenheid aan verschillende gevallen van Caseology. Je krijgt betrouwbare bescherming met een goede grip dankzij een gripvast ontwerp op de achterkant van de behuizing. Anders is het gemaakt van flexibel TPU, dat je zou moeten bedekken als je hier en daar een paar druppels krijgt. Deze dikkere schaal maakt nog steeds draadloos opladen mogelijk en knijpt in de zijkant van de Pixel-telefoon. Als het om de een of andere reden niet bevredigend is, is er echter een levenslange garantie, wat betekent dat je met klachten terug kunt gaan naar de fabrikant en mogelijk nog een tijdje een vervanging kunt krijgen.

Beste voor OnePlus 8 Pro: Spigen Tough Armor

Image
Image

Wil je die gloednieuwe OnePlus 8 Pro beschermen? Spigen's Tough Armor-hoes zou alles moeten zijn wat je nodig hebt, en nog wat. Het is van voor tot achter gemaakt van TPU- en polycarbonaatmaterialen, wat een dubbellaagse bescherming van militaire kwaliteit biedt. Tussen beide lagen bevindt zich een luchtkussen om je kostbare lading veilig te houden, mocht het je handen of je zakken verlaten. De hoes zelf is vergevingsgezind en biedt een laag profiel in vergelijking met sommige van de andere gevallen met hoge valbescherming op de markt. Interessant genoeg heeft het ook een versterkte standaard om je te helpen de tijd te doden door thuis of onderweg naar je favoriete programma te kijken.

Beste voor Sony Xperia XZ3: Spigen Rugged Armor

Image
Image

Spigen's Rugged Armor-lijn biedt lichtgewicht en dunne bescherming voor vlaggenschiptelefoons van een materiaal dat je misschien niet verwacht: koolstofvezel. Toch is het flexibel genoeg om eenvoudig op je telefoon te zetten. Als het eenmaal is uitgerekt en over uw apparaat is getrokken, is het weer sterk en onbuigzaam. Met voelbare knoppen aan de buitenkant, een verhoogde lip aan de voorkant om te beschermen tegen vallen met het gezicht, en ondersteuning voor draadloos opladen en knijptechnologie, is je telefoon in uitstekende handen.

Beste voor Samsung Galaxy S10e: OtterBox Defender-serie

Image
Image

OtterBox is een betrouwbare naam in de ruimte voor telefoonhoesjes, en de Defender-serie is niet anders. Wanneer u op zoek bent naar de meest optimale manier om uw Samsung Galaxy S10e te beschermen, is dit een geweldige plek om te beginnen. Installatie kan een beetje moeilijk zijn als je het nog niet eerder hebt gedaan, omdat de case een stevige binnenschaal en een zachte buitenhoes heeft om schokken beter op te vangen als je je telefoon laat vallen. Het bevat zelfs een holster met riemclip die u als standaard kunt gebruiken als u uw telefoon wilt gebruiken om media te bekijken. Bovendien bevat de koffer poortafdekkingen om alles schoon en netjes te houden. U bent ook gedekt door de levenslange OtterBox-garantie, mocht er iets met uw telefoon gebeuren.

Beste voor Google Pixel 4 of Pixel 4 XL: OtterBox Symmetry Series

Image
Image

Houd uw nieuwe Google Pixel 4 XL buiten gevaar met de OtterBox Symmetry-serie hoes. Deze specifieke versie heeft een slank profiel met indrukwekkende valbescherming en een verhoogde schermbumper om uw scherm zo goed mogelijk te beschermen. Het gaat in één klap door als één complete koffer, en het is gemaakt van een hybride van materialen. Trek hem gewoon aan en uit wanneer dat nodig is en je kunt hem wisselen met verschillende ontwerpen. Het slanke uiterlijk is een geweldig accessoire voor elke smartphone, hoewel er voor dit specifieke model nog veel meer opties zijn dan eenvoudig zwart. Wat nog beter is, je kunt dezelfde case gebruiken voor beide Google PIxel 4-releases, afhankelijk van je behoeften.

Beste voor Samsung Galaxy S20 Plus: Spigen Tough Armor

Image
Image

Spigen lijkt het goedkopere, beschermende telefoonhoesje te hebben geperfectioneerd. Deze specifieke is niet anders. Bovendien is het een onopvallende, slanke optie die je telefoon vastpakt en omhelst. Het bevat een versterkte standaard en heavy-duty bescherming met speciale luchtkussentechnologie die een extra laag schokbestendigheid toevoegt. Anders is het gemaakt van TPU en polycarbonaat voor een betrouwbare dubbele constructie om krassen en mogelijke scheuren op afstand te houden.

De beste fabrikant lijkt te verwijzen naar OtterBox, dat gespecialiseerd is in het beschermen van je telefoon. De meeste zijn eenvoudig te installeren en blijven ongelooflijk ondersteunend en betaalbaar. Er zijn ook tal van verschillende modellen om te kopen, waardoor ze onschatbare smartphonebeschermers zijn, vooral als je in de nabije toekomst een nieuwe telefoon wilt kopen.

Compatibiliteit - Voordat u uw aankoop doet, moet u ervoor zorgen dat het hoesje dat u op het oog heeft, compatibel is met uw specifieke telefoonmodel. Android-telefoons zijn er in alle soorten en maten, en niets is vervelender dan een hoesje kopen dat niet past.

Design - Sommige koffers zijn handig als portemonnee, met vakken voor creditcards en contant geld, terwijl andere een batterijpakket bevatten. Deze ontwerpen kunnen echter ook veel bulk toevoegen aan uw smartphone. Als u op zoek bent naar iets slanker, kies dan voor een meer traditioneel ontwerp dat om uw telefoon klikt. Er zijn eindeloze opties beschikbaar in elke kleur die je maar kunt bedenken.

Bescherming - Als het beschermen van uw telefoon tegen krassen en splinters uw eerste zorg is, zoek dan naar een hoesje dat is gemaakt van duurzame materialen, of beter nog, meerdere lagen behuizing. Extra gripvaste rubberen randen zullen een lange weg gaan om te voorkomen dat je telefoon uit je handen glijdt.

Aanbevolen: