De 9 beste metaaldetectoren van 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste metaaldetectoren van 2022
De 9 beste metaaldetectoren van 2022
Anonim

De beste metaaldetectoren bieden een groot bereik en hoge nauwkeurigheid, en misschien wel het allerbelangrijkste, ze zijn echt gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ze kosten ook geen absoluut fortuin en vertegenwoordigen een goede waarde op basis van hun functies en ontwerp, dus zelfs als je geen schat aan piratenbuit ontdekt, heb je niet het gevoel dat je een enorm bedrag hebt verspild van geld.

Daarom is onze topkeuze goedkoop, gemakkelijk te gebruiken en kun je je zelfs concentreren op de materialen die je specifiek wilt detecteren.

Voor meer van de beste keuzen voor metaaldetectoren, bekijk onze lijst hieronder, of voor een blik op enkele van de beste radardetectoren, onze verzameling heeft u gedekt.

Beste algemeen: Bounty Hunter TK4 Tracker IV metaaldetector

Image
Image

Hoewel er tal van goedkope metaaldetectoren zijn, is de Bounty Hunter TK4 Tracker IV de ideale keuze voor de budgetbewuste persoon. Deze robuuste metaaldetector biedt geweldige detectie van schatten, zelfs in extreme omstandigheden. De TK4 is in staat om doelen ter grootte van munten te detecteren tot 8 inch diep en grotere doelobjecten tot 2 voet diep, en kan goud, zilver, messing, aluminium, ijzer en staal detecteren. Het niet-digitale display helpt de kosten laag te houden, terwijl de gebruiksvriendelijke knopinterface je helpt te friemelen met dieptedetectie, vermogen en gevoeligheidsregelingen.

Bovendien kan het opnemen van een discriminatiemodus helpen om de zoekopdracht op één specifiek type detectie te concentreren, maar u kunt deze eenvoudig overschakelen naar de volledig metalen detectieoptie om uw bereik te vergroten. Ten slotte is de 8t-inch zoekspoel onderdompelbaar in ondiep water, de verstelbare steel zorgt voor een betere positionering op basis van de lengte van de gebruiker en de gevoerde armsteun zorgt voor comfortabel zoeken.

Runner-Up, beste algemeen: Garrett AT Pro metaaldetector

Image
Image

Wilt u uw schattenjacht een tandje bijsteken? Goed nieuws: niet elke begraven schat staat op vaste grond. Kijk dus eens naar de Garrett AT Pro metaaldetector, die volledige onderdompeling onder water biedt voor het vinden van verloren schatten die zijn vergaan met schepen van voorbije eeuwen. De Garrett is in staat om volledig te functioneren in maximaal 3 meter water en werkt het beste vlak voor de kust, maar maakt het nog steeds mogelijk om over riffen en andere ondiepe gebieden te zoeken waar het gemakkelijk is om sieraden en andere edele metalen voorwerpen te laten vallen.

Met een redelijk gewicht van 3,03 pond en een afmeting van 22 x 11 x 5 inch, werkt het telescopische bereik van zijn lichaam van 42 tot 51 inch in lengte volledig uitgeschoven. Het echte hoogtepunt is het AT Pro-display en de digitale doel-ID die loopt van 0 tot 99. Het aantal wordt steeds hoger naarmate de AT Pro bepa alt of een object de moeite waard is om op te graven en een lager aantal aanhoudt wanneer het aanbeveelt om een object door te geven. object.

Meest populair: Fisher F22 weerbestendige metaaldetector

Image
Image

Als het zware omstandigheden zijn die uw schat vasthouden, is de professionele weerbestendige metaaldetector van Fisher F22 een fantastische keuze. Met een gewicht van 4,25 pond en een afmeting van 5 x 8 x 22 inch, biedt de Fisher F22 een geweldige zoekoptie voor sieraden, munten en andere verloren artefacten. Met twee AA-batterijen voor urenlang zoeken, kan de F22 objecten detecteren tot negen inch diep onder een oppervlak. De F22 geeft ook aan hoe ver onder het oppervlak het gedetecteerde object is, zodat de gebruiker een beter idee heeft van hoe diep hij moet graven.

De waterdichte zoekspoel maakt de F22 ideaal voor het strand of regenachtige omstandigheden. De visuele en numerieke doel-ID met negen segmenten helpt te identificeren wat zich onder het oppervlak bevindt voordat u zelfs maar naar de schop grijpt. Bovendien markeert de zoekfunctie in vier modi of een object een onbekend artefact, sieraad, munt of aangepast object is. Helaas maakt zijn waterbestendigheid de F22 niet volledig waterdicht, wat betekent dat je hem niet volledig in water kunt onderdompelen, maar dat is een gemakkelijke afweging voor een metaaldetector met een functieset die over het algemeen alleen te vinden is in opties die veel duurder zijn.

Beste voor kinderen: Bounty Hunter BHJS Junior metaaldetector

Image
Image

Metaaldetectie zou niet alleen voor volwassenen moeten zijn. Laat de kinderen meedoen aan de actie door een Bounty Hunter BHJS junior metaaldetector te kopen. Deze op kinderen gerichte detector kan helpen bij het lokaliseren van voorwerpen ter grootte van een munt tot 5 inch diep en grotere objecten tot 3 voet onder het oppervlak. Met een gewicht van 1,3 pond en afmetingen van slechts 5 x 6 x 22 inch, is de BHJS geschikt voor gebruik door kinderen van 6 tot 12 jaar. De eenvoudig te bedienen interface biedt een basisfunctieset, inclusief gevoeligheidsregelaars voor dieptedetectie.

De BHJS is ideaal voor het detecteren van de aanwezigheid van meerdere metalen, waaronder goud, zilver, messing, aluminium en staal in de hoop dat uw kind de volgende wereldberoemde schatzoeker zou kunnen zijn. De toevoeging van een vooraf ingestelde grondbalans biedt het de mogelijkheid om over verschillende grondsoorten en minerale inhoud te gebruiken en toch gemakkelijk verborgen voorwerpen te ontdekken. De spoel van 6,5 inch is geschikt gemaakt voor gebruik door kinderen en is bestand tegen blootstelling aan de elementen.

Beste voor op het strand: Fisher F75 metaaldetector

Image
Image

Ergonomisch ontworpen om urenlang te worden gebruikt, biedt de Fisher F75 amateur- en professionele schatzoekers de beste kans om fortuinen te vinden op het strand. Aangedreven door twee AA-batterijen, kan de F75 tot 40 uur gebruik weerstaan. Een regenhoes en waterdichte zoekspoelen beschermen het apparaat ook tegen oceaanmist en dolende golven.

De F75 bevat een unieke dubbelfilter-onderscheidingsmodus die zeer geschikt is voor het zoeken naar gebieden met veel afval, zoals het strand, omdat hij probeert onderscheid te maken tussen rommel en waardevolle voorwerpen. Gezien zijn gevoeligheid bij zoekopdrachten, is de F75 het beste voor ervaren metaaldetectorgebruikers die snel valse positieven van schatten kunnen onderscheiden. Voor niet-beginners maakt de uitgebreide reeks opties en instellingen de F75 tot een opvallende selectie voor het zoeken naar schatten, en met slechts ongeveer 4 pond is hij gemakkelijk urenlang vast te houden zonder moe of kramp te voelen. Ondanks zijn complexiteit legt de F75 een zeer hoge lat voor prestaties op het strand.

Beste eigenschappen: Garrett Ace 300

Image
Image

Met een gewicht van 5,4 pond en een afmeting van 6 x 11 x 22 inch, is de Garrett Ace 300 metaaldetector een andere uitstekende keuze voor kleine schatzoekers en toevallige hobbyisten. Ideaal voor gevorderde gebruikers door zijn uitstekende detectie van munten en sieraden, de Garrett biedt ongeveer 30 cm dieptedetectie voor kleine voorwerpen. De Ace 300 wordt bediend via drie afzonderlijke touchpads (Power, Pinpoint en Accept/Reject) en drie afzonderlijke tuimelschakelaars (Mode, Sensitivity en Discrimination), en biedt een hele reeks mogelijkheden om uw metaaldetector zo in te stellen dat hij precies vindt wat u zoekt.

De vijf totale onderscheidingsmodi zijn eenvoudig te selecteren en kunnen u helpen bij het zoeken naar alle algemene metalen voorwerpen of specifiek zoeken naar sieraden, relikwieën, munten of aangepaste metalen voorwerpen. Bovendien biedt de Ace 300 een eenvoudige methode om te bepalen of u naar een object moet graven. Het heeft zelfs een toon decibel die een "geluid van geld" -ring bevat om u beslissend te vertellen of het geselecteerde object de moeite waard is om de schop voor te halen. Behalve detectie, wordt de Ace 300 aangedreven door een set van vier AA-batterijen die tussen de 20 en 40 uur gebruik bieden.

Beste voor goud: Fisher Gold Bug

Image
Image

Hoewel niet iedereen een piraat kan zijn die schatten plundert, kan de aanschaf van de Fisher Gold Bug-metaaldetector je helpen goud te ontdekken dat zich onder het oppervlak bevindt. De Fisher is bij uitstek geschikt voor het zoeken naar goud door gebruik te maken van een discriminerende modus die selectief zoekt naar slechts één type metaal zoals goud. De Fisher onderscheidt zich ook door zijn vermogen om items in een vaste positie te vinden zonder de metaaldetector heen en weer te zwaaien, zoals vaak het geval is bij modellen van concurrenten. Deze niet-traditionele ontdekkingsmethode helpt bij het nauwkeurig zoeken naar locaties en leidt uiteindelijk tot het vinden van schatten met een hoge mate van precisie.

Dubbele ¼- en ⅛-inch hoofdtelefoonaansluitingen zijn beide ingebouwd voor het elimineren van omgevingsgeluid en het verbeteren van uw vermogen om de pieptoon van de metaaldetector te horen wanneer deze goud of andere zeldzame metalen vindt. Aangedreven door een enkele 9-volt batterij, kan de Gold Bug tot 25 uur continu zoeken naar items zo diep als 12 inch - dat is bijna 10 cm dieper dan vergelijkbare geprijsde niet-Fisher-modellen.

Beste uitgave: XP Deus

Image
Image

Als je een begraven schat wilt vinden, is de XP Deus metaaldetector plus WS5-koptelefoonset precies waar je moet beginnen. De XP Deus biedt een 11-inch spoel om meer algemeen terrein te bestrijken in de hoop iets waardevols en zeldzaams te vinden. De XP Deus combineert de sterke punten van wat traditioneel vier afzonderlijke metaaldetectoren zouden zijn (munten en juwelen, goudzoeken, relikwiejacht en stranddetectie). Je hoeft alleen maar een van de vier afzonderlijk verschillende frequenties te kiezen en je zoektocht naar iets onder de oppervlakte te beginnen. Online beoordelingen benadrukken het vermogen van de XP Deus om objecten te ontdekken en te lokaliseren die geen enkele andere metaaldetector heeft ontdekt.

Met een ultralicht gewicht van 2 pond is de XP Deus ideaal voor lange zoeksessies. Naast het kunnen downloaden van software-updates via de pc, is de spoel van het apparaat ook onderdompelbaar in water. En als je het strand niet aan het uitkammen bent, kan het gemakkelijk worden ingeklapt voor eenvoudige opslag.

De meegeleverde WS5-koptelefoon met oorschelpen is een echte opvallende set voor het detecteren van onderscheidende detectiegeluiden. Net als de bevestigde metaaldetector is de hoofdtelefoon volledig weerbestendig en helpt hij bij het isoleren van ruis, ongeacht de buitenomgeving.

Beste waterdichte: Garrett 1140900 Pro-Pointer AT waterdichte lokaliserende metaaldetector

Image
Image

De Garrett Pro-Pointer is een all-terrain waterdichte metaaldetector die metaal kan vinden, of het nu onder land of zee is. Het is waterdicht tot 10 voet en zeer gevoelig, waardoor het kleine doelen kan detecteren. U kunt ook opnieuw afstemmen met een druk op de knop, zodat het detectieveld kan worden verkleind om grotere doelen op te pikken. Er zijn in totaal drie gevoeligheidsniveaus die in verschillende omgevingen kunnen werken, waaronder gemineraliseerde grond en nat strandzand. Als extra bonus heeft de detector een zaklamp voor instellingen bij weinig licht, en de feloranje kleur draagt bij aan de zichtbaarheid onder water.

De Bounty Hunter TK4 is de beste allround (en zeker een van de meest populaire) metaaldetectoren die momenteel beschikbaar zijn, met een geweldige functieset en een robuust ontwerp voor een zeer redelijke prijs. Overweeg Garret's AT Pro voor een geweldige waterdichte optie om je naar het strand te vergezellen.

Waar moet je op letten bij een metaaldetector

LCD-scherm - Basis metaaldetectoren gebruiken een naald, hoorbare piepjes en andere methoden om informatie over te brengen. Als het binnen je budget v alt, zoek dan naar een metaaldetector met een lcd-scherm dat belangrijke informatie geeft over begraven objecten, zoals het soort metaal waaruit ze zijn samengesteld.

Hoofdtelefoonaansluiting - Als je het lawaai om je heen wilt blokkeren, zodat je je kunt concentreren op het vinden van verborgen schatten - of als je gewoon wilt voorkomen dat je vondsten worden uitgezonden - zoek dan naar een metaaldetector met een koptelefoonaansluiting. Sommige metaaldetectoren worden geleverd met een koptelefoon, maar met een apparaat met een ingebouwde aansluiting kun je elke gewenste oordopjes of koptelefoon aansluiten.

Discriminator - De beste manier om te voorkomen dat u veel afval opruimt, is door een metaaldetector te kiezen die een uitstekende discriminator heeft. Dit is een microprocessor die de metaaldetector gebruikt om onderscheid te maken tussen rommel (zoals aluminium blikjes) en interessantere vondsten zoals oude munten.

Aanbevolen: