Hoe FarmVille 2 te spelen zonder Facebook

Inhoudsopgave:

Hoe FarmVille 2 te spelen zonder Facebook
Hoe FarmVille 2 te spelen zonder Facebook
Anonim

FarmVille was een van de grootste games op Facebook, en nu is er een vervolg, FarmVille 2: Country Escape. Gelukkig hoef je niet langer ingelogd te zijn op het sociale netwerk om te spelen, aangezien Zynga FarmVille 2 beschikbaar heeft gemaakt via zijn eigen website en mobiele app. Je kunt de originele FarmVille ook spelen terwijl je niet op Facebook bent via de Zynga-website of op Kindle Fire.

FarmVille 2 vereist geen Facebook-account

Je kunt FarmVille 2: Country Escape op de Zynga-website spelen zonder een Facebook-account. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen met je Zynga-account, of gratis een nieuw account aanmaken. Je kunt desgewenst ook inloggen op FarmVille 2 met je Facebook-account.

Image
Image

Om FarmVille 2 te blijven spelen na december 2020, wanneer Adobe Flash in alle browsers verloopt, moet je de FarmVille 2 Launcher+ downloaden en installeren.

De game zelf ziet eruit en speelt precies zoals op Facebook, alleen zonder de toeters en bellen van sociale netwerken. Deze zijn vervangen door verschillende FarmVille-specifieke functies. Er is bijvoorbeeld een activiteitenfeed aan de zijkant die je de laatste updates geeft van je in-game vrienden en alle anderen die momenteel aan het spelen zijn. Je kunt ook al je huidige verzoeken bekijken en op de hoogte blijven met de FarmVille-nieuwsfeed, die de laatste ontwikkelingen in het spel bijhoudt.

Speel FarmVille 2 op uw Windows-pc, smartphone of tablet

Hoewel de originele FarmVille niet beschikbaar is als app voor mobiele apparaten of pc's, kan FarmVille 2: Country Escape op meerdere platforms worden gespeeld, waaronder Windows, Android en iOS.

  • Om op een Windows-pc te spelen, download FarmVille 2 uit de Microsoft Store voor uw Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile of Windows Phone 8.1.
  • Om op je Android-apparaat te spelen, installeer FarmVille 2 vanuit de Google Play Store.
  • Om op je Apple iOS-apparaat te spelen, download je de FarmVille 2-app van iTunes met je iPhone, iPad of iPod touch.

De FarmVille 2: Country Escape-app verbindt je met het spel via de Zynga-website, wat betekent dat je niet hoeft in te loggen op je Facebook-account om te spelen.

Bottom Line

Je kunt de originele FarmVille spelen op de website van Zynga, maar je moet inloggen met een Facebook-account. Vroeger kon je spelen door simpelweg een Zynga-account aan te maken, maar dat is blijkbaar veranderd. Toch kan het handig zijn om te weten hoe je FarmVille moet spelen terwijl je niet op Facebook zit, als je wilt boeren tijdens je downtime op het werk of op school waar Facebook is geblokkeerd, als je Facebook-verslaving aan het overwinnen bent maar toch FarmVille wilt spelen, of als je gewoon hou er niet van om games te spelen terwijl je wordt gebombardeerd met Facebook-meldingen.

Heeft FarmVille: Tropic Paradise Facebook nodig?

FarmVille: Tropic Paradise is exclusief voor mobiel. Het kan alleen worden gespeeld op Android-, iOS- en Amazon Fire-apparaten; er is geen Facebook- of webversie. Je hebt dus geen Facebook-account nodig om te spelen.

Aanbevolen: