Twitch Streaming komt naar de Mac

Twitch Streaming komt naar de Mac
Twitch Streaming komt naar de Mac
Anonim

Een toename van streaming tijdens de lockdown heeft ervoor gezorgd dat wij niet-Windows-gebruikers geïnteresseerd zijn om Twitch uit te proberen. Nu kunnen Mac-fans dat.

Image
Image

Na de bèta-lancering voor Twitch Studio op Windows-pc's in november 2019, is de software waarmee gebruikers hun eigen gameplay naar het populaire videoplatform kunnen streamen nu beschikbaar voor Mac. Voor degenen onder ons gamers die de roep van de pc-gaming-sirene schuwen, is dit een grote stap voorwaarts. Natuurlijk zijn er tal van alternatieven van derden, zoals OBS, maar natuurlijke Twitch-streaming is gemakkelijker in te stellen en te gebruiken.

Niet alleen games: Twitch is natuurlijk enorm voor gamers, maar je kunt alle soorten inhoud streamen, inclusief muziek, kunst en kookvideo's. De nieuwe bèta belooft eenvoudige installatie met begeleide onboarding en automatische hardwaredetectie - hij zal zelfs de beste instellingen voor uw individuele Mac aanbevelen. Je kunt ook de manier waarop je stream eruitziet en klinkt aanpassen, en zelfs je iPhone of iPad aansluiten om via je Mac te streamen. De bètaversie van Twitch Studio Mac is geïntegreerd met de service, zodat je kunt chatten en meldingen kunt ontvangen in dezelfde app waarvan je streamt.

Aan de slag: het enige dat u hoeft te doen om te beginnen, is de bètaversie van Twitch Studio naar uw Mac downloaden en de installatie-instructies volgen nadat u deze hebt gestart. Twitch belooft meer functies en heeft een Discord-server voor iedereen met vragen.

Bottom line: We brengen de laatste tijd allemaal veel tijd thuis door. Als je jeuk hebt om muziek, games of andere video's naar Twitch te streamen, maar je hebt een Mac, dan kun je dat nu gemakkelijk doen met een natuurlijke Twitch Studio-bèta. Probeer het vandaag nog en begin met het opbouwen van je publiek.

Aanbevolen: