Rise & Fall: Civilizations At War-PC-game downloaden

Inhoudsopgave:

Rise & Fall: Civilizations At War-PC-game downloaden
Rise & Fall: Civilizations At War-PC-game downloaden
Anonim

Rise & Fall: Civilizations At War is een re altime strategiespel dat oorspronkelijk werd uitgebracht in 2006 en zich afspeelt tijdens het eerste millennium voor Christus. Het bevat een mix van traditionele re altime strategiegameplay en first- en third-person shooter-gameplay. Het kreeg overwegend positieve recensies. Twee jaar na de commerciële lancering werd het door Midway Games uitgebracht als door advertenties ondersteunde freeware, gesponsord door de Amerikaanse luchtmacht. Dit is wat je moet weten over het downloaden en spelen van de game.

Image
Image

Rise & Fall: Civilizations At War Gameplay

Gameplay voor Rise & Fall: Civilizations At War is in de eerste plaats die van een re altime strategiespel. Spelers besturen een van de vier oude beschavingen: Egypte, Griekenland, Perzië en Rome. Elke beschaving heeft ongeveer 20 unieke eenheden.

Er zijn vier soorten middelen die je kunt verzamelen om je beschavingen op te bouwen. Hout en goud worden gebruikt om gebouwen te bouwen, eenheden te trainen en upgrades te ontwikkelen. De andere twee middelen, glorie en uithoudingsvermogen, worden verdiend tijdens gameplay-acties. Glorie wordt verzameld naarmate er meer eenheden of structuren worden gebouwd. Uithoudingsvermogen wordt verdiend door heldeneenheden tijdens gevechten wanneer heldeneenheden vijandelijke eenheden doden.

Militaire eenheden vallen in een van de vijf categorieën: cavalerie, infanterie, belegering, speciaal en marine. Eenheden hebben de standaard sterke en zwakke punten tegen typen vijandelijke eenheden in een steen, papier, schaar-formaat. Een ander element van militaire eenheden en vechten is dat elk type eenheid ook een snelheids-, aanvals-, verdedigings- en bereikclassificatie heeft, die kan worden verbeterd door bepaalde upgrades en formaties. De opname van marine-eenheden maakt amfibische en zeeoorlogvoering mogelijk naast oorlogsvoering met soldaten op het land.

Veel traditionele re altime strategiespellen gebruiken het concept van leeftijden om de voortgang of vooruitgang van een beschaving weer te geven. Rise & Fall: Civilizations At War is niet anders, maar heeft een iets andere benadering. In plaats van je primaire basisgebouw te upgraden, verbeter je je beschaving en krijg je toegang tot nieuwe technologieën, eenheden, adviseurs en upgrades door het nivelleren van heldeneenheden. Het veroveren van extra buitenposten zorgt ook voor grotere legers, maar kan gemakkelijk worden overgenomen door vijanden als legers niet goed worden verdedigd.

Rise and Fall bevat spelmodi voor één en meerdere spelers. De modus voor één speler maakt schermutselingen mogelijk tegen maximaal zeven computergestuurde tegenstanders en twee verhaalgebaseerde campagnes. Elke campagne is onderverdeeld in acts en hoofdstukken, met één campagne na Alexander de Grote en zijn verovering van Azië. Het begint met een jonge Alexander die zijn heerschappij begint en spelers meeneemt door ontmoetingen in Griekenland, het beleg van Tyrus, zijn nederlaag van Memnon en meer. De tweede campagne is een fictief verhaal dat draait om Cleopatra van Egypte terwijl ze probeert een Romeinse invasie door keizer Octavianus af te weren.

De functie die Rise & Fall enigszins uniek maakt ten opzichte van andere RTS-games uit die tijd, is de heldenmodus, waarmee je je heldeneenheid kunt besturen vanuit het derde en soms eerstepersoonsperspectief. Dit geeft je directe controle over de heldeneenheden, die de belangrijkste manier zijn om het uithoudingsvermogen te krijgen dat wordt gebruikt om een level omhoog te gaan en de beschaving naar het volgende tijdperk te brengen.

De tijd die je in de heldenmodus kunt doorbrengen, wordt bepaald door de hoeveelheid verdiende uithoudingsvermogen.

Rise & Fall: Civilizations At War Beschikbaarheid

Midway Games bracht Rise & Fall: Civilizations At War uit op 12 juni 2006, na een aantal vertragingen en de sluiting van de oorspronkelijke ontwikkelaar van het spel, Stainless Steel Studios. In oktober 2008, kort voordat Midway failliet ging, werd het spel gratis gelanceerd via een door advertenties ondersteund model dat werd gesponsord door de Amerikaanse luchtmacht.

Midway Games bestaat als bedrijf niet meer en alle officiële websites voor de game zijn offline gehaald. Toch is Rise & Fall te vinden op verschillende websites van derden. Een paar van de betere hostingsites voor de game staan hieronder vermeld.

Het deel voor één speler, inclusief zowel campagnes als schermutselingen voor één speler, kan worden gedownload. Het hosten van multiplayer-games kan echter een uitdaging zijn, omdat het multiplayer-gedeelte oorspronkelijk werd gehost via het nu gesloten GameSpy-netwerk. Toch is het mogelijk om te spelen via een LAN of via een LAN-emulatieservice.

Download Rise & Fall: Civilizations At War:

  • File Planet
  • MegaGames
  • Moddb (multiplayer)

Rise & Fall: Civilizations At War Systeemvereisten

Omdat het een ouder spel is, zou Rise & Fall: Civilizations At War geen problemen moeten hebben om op moderne pc's te draaien.

Minimale systeemvereisten
CPU Pentium III 1.4 GHz, AMD Athlon 2000+ of beter
RAM 256 MB
HDD 3 GB
OS Windows 2000/XP of nieuwer
Videokaart NVIDIA GeForce3, ATI Radeon 8500, of beter met 64 MB RAM
DirectX-versie DirectX 9.0b
Aanbevolen systeemvereisten
CPU Pentium 4, Athlon XP, of beter
RAM 1 GB
HDD 3 GB
OS Windows XP of nieuwer
Videokaart NVIDIA GeForce FX+, ATI Radeon 9500+, of beter met 128 MB RAM
DirectX-versie DirectX 9.0b

Aanbevolen: