Een TikTok-video downloaden

Inhoudsopgave:

Een TikTok-video downloaden
Een TikTok-video downloaden
Anonim

Wat te weten

  • Zoek in de mobiele TikTok-app een video en tik op het Share-pictogram. Tik op Video opslaan.
  • Selecteer bij prompt de optie om Video delen in een andere app te gebruiken, of tik op Gereed. Zoek het videobestand op uw apparaat.
  • Gebruik de schermopnamefunctie zonder downloadoptie. Start de opname, bekijk een video en stop de opname.

Dit artikel legt uit hoe je TikTok-video's kunt downloaden en delen vanaf je mobiele apparaat. Je hebt de officiële TikTok-app nodig die op je iOS- of Android-apparaat is geïnstalleerd en je wilt mogelijk verbinding maken met wifi als je mobiele abonnement een lage datalimiet heeft.

Hoe kan ik TikTok-video's opslaan?

Als je TikTok-video's tegenkomt die je wilt downloaden en delen, kun je dat als volgt doen:

  1. Open de TikTok-app en zoek de video die je wilt opslaan.
  2. Tik op het share pictogram aan de rechterkant van het scherm. Het is degene die eruitziet als een pijl.

    Het deelpictogram kan veranderen in een Twitter-, Facebook- of ander sociaal netwerkpictogram. Dit wordt gedaan om u de potentiële platforms te laten zien waar u de video kunt delen. Het zal geen andere app openen of onmiddellijk delen met een ander sociaal account zonder uw toestemming.

  3. Tik in het zwart-witmenu op Video opslaan. De TikTok-video zou onmiddellijk moeten beginnen met downloaden.

    Image
    Image
  4. Je wordt gevraagd om de video op een andere app te delen. Tik op een van deze opties om deze te delen of tik op Gereed om deze prompt te sluiten.

    Image
    Image
  5. Vind het videobestand op uw tablet of smartphone op dezelfde locatie waar al uw opgeslagen video's en afbeeldingen gewoonlijk naartoe gaan.

Hoe kan ik TikTok-video's downloaden zonder downloadoptie?

Misschien kom je TikTok-video's tegen die een downloadoptie missen in hun deelmenu. Dit is geen bug in de app, maar een beperking die op de video is geplaatst door de maker die misschien niet wil dat mensen hun werk opslaan vanwege een auteursrechtprobleem of een eenvoudige persoonlijke voorkeur.

Het is belangrijk om rekening te houden met de wensen van de videomaker bij het downloaden van een van hun TikToks. Als ze niet willen dat je hun werk downloadt, kun je in plaats daarvan altijd de link naar hun video delen met je vrienden of familie.

Een manier om dit te omzeilen is door de ingebouwde schermopnamefunctie op Android- en iOS-apparaten te gebruiken. Begin gewoon met de schermopname, bekijk een TikTok-video en stop de opname.

Kan ik TikTok-video's downloaden op het bureaublad?

TikTok is ontworpen als een mobiele ervaring. Hoewel mensen op de officiële TikTok-website video's kunnen bekijken, zijn opmerkingen en opslaan volledig uitgeschakeld op dat platform en worden gebruikers aangemoedigd om de apps te downloaden voor toegang tot alle functies.

Net als bij het opslaan van beveiligde TikToks op mobiel, kun je schermopname ook gebruiken om video's op te nemen die je op de TikTok-website bekijkt, maar het kan eigenlijk sneller en gemakkelijker zijn om gewoon de iOS- of Android-app te downloaden en sla je favoriete TikTok-video op de juiste manier op.

Aanbevolen: