Bluetooth inschakelen in Windows 7

Inhoudsopgave:

Bluetooth inschakelen in Windows 7
Bluetooth inschakelen in Windows 7
Anonim

Wat u moet weten

  • Windows 10 en 8.1: Druk op Start > Bluetooth en schakel het in.
  • Windows 7: Druk op Start > zoek naar Bluetooth > Bluetooth-instellingen wijzigen > vink Toestaan…Deze computer zoeken > Ok.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Bluetooth inschakelt op een Windows-pc met Windows 10, 8.1 of 7.

Bluetooth inschakelen in Windows 10 of Windows 8.1

Sommige computers bieden een knop of toetsenbordtoets waarmee je Bluetooth met één tik kunt inschakelen. Als je er echter geen kunt vinden, schakel dan Bluetooth in in de instellingen van je computer.

  1. Selecteer de Start knop.
  2. Typ " Bluetooth" in het zoekvak en selecteer Bluetooth-instellingen in de lijst.

    Image
    Image
  3. Zet de Bluetooth-schakelaar op On.

    Image
    Image

Bluetooth inschakelen in Windows 7

De instellingen om Bluetooth in te schakelen in Windows 7 zijn iets anders dan in nieuwere Windows-versies.

Vanaf januari 2020 ondersteunt Microsoft Windows 7 niet meer. We raden aan om te upgraden naar Windows 10 om beveiligingsupdates en technische ondersteuning te blijven ontvangen.

  1. Selecteer de Start knop.
  2. Typ Bluetooth in het vak Zoekopdracht starten.

    Image
    Image
  3. Selecteer Bluetooth-instellingen wijzigen in de zoekresultaten. Het dialoogvenster Bluetooth-instellingen wordt geopend.
  4. Selecteer het Sta Bluetooth-apparaten toe om deze computer te vinden onder Discovery.

    Image
    Image
  5. Selecteer optioneel op hetzelfde scherm het Sta Bluetooth-apparaten toe om verbinding te maken met deze computer en de Waarschuw me wanneer een nieuw Bluetooth-apparaat verbinding wil makencheckbox onder Verbindingen. Deze twee opties stroomlijnen het verbindingsproces zonder extra handmatige stappen om een specifiek apparaat aan te sluiten.
  6. Selecteer Toepassen en selecteer vervolgens OK.

Het Bluetooth-pictogram verschijnt op uw taakbalk of in de map Verborgen pictogrammen links van de datum en tijd op uw taakbalk.

Nadat je Bluetooth hebt geactiveerd en je computer vindbaar hebt gemaakt, sluit je een Bluetooth-hoofdtelefoon aan op je computer of koppel je een Bluetooth-apparaat, zoals een toetsenbord, muis of luidsprekers, aan je computer.

De computer is nu gekoppeld met het andere apparaat. Ze zouden automatisch verbinding moeten maken wanneer de twee apparaten zich binnen het koppelingsbereik bevinden, op voorwaarde dat Bluetooth op beide is ingeschakeld.

Problemen met Bluetooth oplossen

Als u Bluetooth niet kunt inschakelen op uw Windows 7-computer, of als u geen ander apparaat via Bluetooth met uw computer kunt koppelen, kan probleemoplossing u helpen de oplossing te vinden.

Aanbevolen: