De Galaxy S20 FE is uw nieuwe mid-range 5G-optie

Inhoudsopgave:

De Galaxy S20 FE is uw nieuwe mid-range 5G-optie
De Galaxy S20 FE is uw nieuwe mid-range 5G-optie
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Samsung's nieuwe Galaxy S20 FE biedt 5G-mogelijkheden vanaf $699.
  • De S20 is een aantrekkelijke optie voor fotografen met zijn grote sensor.
  • Een expert zegt dat de meeste gebruikers in de VS een tijdje geen toegang zullen hebben tot 5G.
Image
Image

Samsung's nieuwe Galaxy S20 FE is een solide mid-range optie voor gebruikers die 5G-mogelijkheden en solide specificaties willen voor een redelijke prijs.

De nieuwe Galaxy begint bij $ 699 en biedt nieuwe kleuropties, krachtige camera's en een 6,5-inch 120Hz-scherm dat video er vloeiender uit kan laten zien. Het is bedoeld voor consumenten die op zoek zijn naar een telefoon die beter is dan een goedkope Android of iPhone, maar die voorzichtig zijn met te hoge uitgaven in een tijd waarin de economie in een neerwaartse spiraal zit als gevolg van de coronaviruspandemie.

"Als je een Android-gebruiker bent die je oude telefoon wil upgraden, maar niet de bank wilt breken, maakt de functieset van de Samsung Galaxy S20 FE het een uitstekende optie", Chris Hauk, kampioen privacy voor consumenten bij Pixel Privacy, zei in een e-mailinterview. "Als je een iPhone-gebruiker bent, wil je misschien de iPhone SE of de aankomende laagst geprijsde iPhone 12 overwegen, aangezien je al bent opgesloten in het Apple-ecosysteem."

Een waardige upgrade

De S20 is een aantrekkelijke optie voor fotografen. Het heeft een grote beeldsensor en Samsung beweert dat de camera een 30x zoom heeft "waarmee je kunt inzoomen en levendige details van veraf kunt vastleggen." Het scherm zal zeker ook indruk maken, met zijn soepele 120Hz verversingssnelheid op een AMOLED-scherm dat goed zal werken om van video's te genieten of vloeiend door feeds van sociale media te scrollen.

Samsung is terughoudend over de levensduur van de batterij van de nieuwe S20, behalve om te zeggen dat hij "de hele dag" meegaat, maar de nieuwe telefoon heeft wel snelle oplaadmogelijkheden, evenals het draadloos opladen dat je voor deze prijs zou verwachten.

Je krijgt waar je voor beta alt

Verwacht echter niet alle topfuncties voor minder dan $ 700.

"Het scherm is een downgrade van de rest van de Samsung Galaxy S20-reeks, omdat het een plat, FHD+ scherm gebruikt in plaats van het gebogen QHD+ scherm in andere S20-modellen", legt Hauk uit. "Het toestel gebruikt ook een iets langzamere Snapdragon 865 en niet de Snapdragon 865+ die in andere modellen wordt gebruikt. Veel gebruikers zullen echter waarschijnlijk geen verschil merken."

De S20 FE "vergelijkt mooi met de iPhone SE 2", die begint bij $ 399, zei Hauk, maar de SE heeft een veel kleiner 4,7-inch scherm. "Totdat Apple zijn iPhone 12-reeks onthult, zullen we niet weten hoe deze zich verhoudt tot de nieuwe Apple-handsets", voegde Hauk eraan toe.

Voor Android-gebruikers die 5G-mogelijkheden willen, kan de nieuwe S20 een no-brainer upgrade zijn.

"Deze telefoon kan veel dingen die je huidige telefoon waarschijnlijk niet kan, en is een van de eersten die 5G-connectiviteit in de VS biedt", zei Andrew Chen, Senior Technology Editor van Slickdeals, in een e-mailgesprek. "Het is lager geprijsd dan andere vlaggenschiptelefoons, terwijl het zowat alle belangrijke functies biedt die je zou verwachten van een vlaggenschip."

Denk na voordat je springt

Terwijl Samsung de snelle 5G-netwerkmogelijkheden van zijn nieuwe telefoon bespreekt, zegt een expert dat je de kleine lettertjes moet lezen voordat je de knoop doorhakt.

"Hoewel 5G op veel plaatsen wordt uitgerold, is het nog steeds niet super wijdverbreid", zei cybersecurity-analist Dave Hatter in een telefonisch interview. "Als je voorop wilt lopen en klaar wilt zijn voor 5G [om] je gebied te raken, is dat één ding. Ik zou persoonlijk geen geld uitgeven aan een 5G-telefoon als ik in de nabije toekomst geen toegang tot het netwerk heb toekomst."

Deze telefoon kan veel dingen die je huidige telefoon waarschijnlijk niet kan, en is een van de eersten die 5G-connectiviteit biedt in de VS.

Zelfs voor de relatief bescheiden prijs van de S20, vraagt Hatter zich af of de meeste mensen hun bestaande telefoons echt moeten upgraden.

"Het is waarschijnlijk een redelijk goede deal, maar ik weet dat er veel veel goedkopere opties zijn in de Android-ruimte", zei hij. "En mijn gok is, met de mogelijke uitzondering van de 5G, ze zouden meer dan voldoende zijn voor de meeste mensen. Ik kan me niet voorstellen, met de economie in de huidige stroom, dat heel veel mensen zullen doorgaan en stort dit soort geld neer."

Als je je niet kunt binden aan het uitgeven van een topdollar aan een telefoon die ten noorden van $ 1.000 kost, kan de nieuwe S20 de juiste keuze zijn. Zorg ervoor dat je echt 5G-ondersteuning nodig hebt voordat je je zuurverdiende geld uitgeeft.

Aanbevolen: