Hoe Word-documenten te bewerken in Google Docs

Inhoudsopgave:

Hoe Word-documenten te bewerken in Google Docs
Hoe Word-documenten te bewerken in Google Docs
Anonim

Wat te weten

  • Open Google Drive en selecteer Nieuw > Bestand uploaden. Blader naar de locatie van uw Word-document en upload het.
  • Google Drive heeft een paar seconden nodig om het bestand te importeren. Selecteer uw bestand en open het. Selecteer bovenaan het document Openen met Google Docs.
  • Het document wordt geopend in Google Docs. Vanaf hier kunt u overal in het document typen en uw wijzigingen worden onmiddellijk opgeslagen.

Dit artikel legt uit hoe u uw Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-documenten kunt openen en bewerken in Google Docs.

Een Word-document openen in Google Docs

Hier leest u hoe u een Microsoft Word-document uploadt en opent in Google Documenten. Het proces is identiek voor PowerPoint- en Excel-documenten.

  1. Log in op uw Google-account en ga naar uw Google Drive. Google Docs-documenten worden opgeslagen in uw Google Drive.
  2. Selecteer Nieuw in de linkerbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  3. Selecteer Bestand uploaden.

    Image
    Image
  4. Er wordt een ander venster geopend waarin u naar de locatie van uw Word-document kunt bladeren. Zoek het bestand en upload het.
  5. Google Drive heeft een paar seconden nodig om het bestand te importeren. U ontvangt een melding in de rechterbenedenhoek van het scherm. Het laat u weten wanneer het uploaden is voltooid. Je ziet het document ook in je schijf verschijnen.

    Image
    Image
  6. Selecteer uw document in het station om het te openen.

    Image
    Image
  7. Je ziet je document in de Google Drive-viewer. Het ziet eruit als een browsergebaseerde PDF-bestandsviewer. Selecteer bovenaan het document Openen met Google Docs.

    Image
    Image
  8. Het document wordt geopend in Google Docs. Vanaf hier kunt u overal in het document typen en uw wijzigingen worden onmiddellijk opgeslagen. U kunt ook de bewerkingstools in de koptekst van Google Documenten gebruiken. Deze tools zijn bijna identiek aan de bewerkingstools in Microsoft Word. Sneltoetsen voor Google Documenten zijn ook hetzelfde als sneltoetsen voor Microsoft Word.

    Als u het document wilt delen en met anderen wilt samenwerken, selecteert u Delen in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image

Aanbevolen: