Hoe videoconferentie-apps strijden om uw scherm

Inhoudsopgave:

Hoe videoconferentie-apps strijden om uw scherm
Hoe videoconferentie-apps strijden om uw scherm
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Eén op de vier werknemers is op afstand.
  • Zoom is naar voren gekomen als het platform bij uitstek.
  • Er zijn psychologische factoren waarmee u rekening moet houden bij online vergaderingen.
Image
Image

Of je het nu leuk vindt of niet, de virtuele vergadering wordt onderdeel van het nieuwe normaal in de Amerikaanse zakenwereld.

Met een op de vier Amerikanen die vanuit huis werkt, is de videovergaderingsindustrie in volledige competitieve modus. De nieuwe rasterweergave van 49 personen en functies voor achtergrondvervaging van Google Meet positioneren het bedrijf beter in de strijd met rivalen Zoom, Microsoft Teams, WebEx en Skype.

"Lockdown heeft aangetoond dat mensen effectief thuis kunnen werken, dus in de toekomst zullen mensen in een hybride omgeving werken", zegt Mike McCarthy, VP bij Starleaf in een e-mail aan Lifewire. “Een deel van het werk zal vanuit huis worden gedaan en betrouwbaar en veilig virtueel vergaderen zijn daar een essentieel onderdeel van. Mensen zullen nog steeds vanuit hun kantoor werken, aangezien sociale interactie nog steeds erg belangrijk is, maar de nadruk zal liggen op virtuele vergaderingen.”

Hybride model zal winnen

Neal Taparia, CEO van startup Solitaired, gelooft dat alle toekomstige vergaderingen zullen worden beïnvloed door videoconferenties.

“Elke vergadering heeft een virtueel element. Zelfs wanneer bedrijven teruggaan naar hun kantoren, zullen ze nog steeds externe werknemers hebben. Hybride vergaderingen met virtuele deelnemers worden de norm. Dit betekent dat bedrijven zullen moeten investeren in de juiste technologieën en moeten leren hoe ze hybride vergaderingen kunnen houden”, vertelde hij in een e-mail aan Lifewire.

Zoom naar boven

Al deze bedrijven verkeren in een felle concurrentie voor videovergaderingen. Zoom is de marktleider, nummer 3 in de Google Store-downloadgrafiek en nr. 5 in de Apple Store-downloadgrafiek.

Image
Image

Google Meet staat op de tweede plaats, gevolgd door Microsoft Teams, Cisco's Webex en Skype, de pionier in het veld. Zoom, Google Meet en Microsoft Teams hebben allemaal de 100 miljoen downloads overschreden, terwijl Webex de 50 miljoen downloads heeft overschreden.

Skype, gelanceerd in 2010, is meer dan een miljard keer gedownload.

Psychologische factoren

Kelly Strain van Premiere Global Services in Georgia schrijft dat er vier psychologische bevindingen zijn die we moeten overwegen voor onze volgende online bijeenkomst:

  • Emotionele uitingen zijn besmettelijk;
  • Om de beurt spreken resulteert in online vergaderingen van hogere kwaliteit;
  • Slechte audiokwaliteit veroorzaakt fysieke stress; en
  • Mensen gedragen zich anders als ze bekeken worden.

Platforms Functies toevoegen

Terwijl de concurrentie heviger wordt, rollen de kanshebbers zoveel nieuwe functies uit als hun ontwikkelaars kunnen verzamelen.

Zoom, dat in het begin van de pandemie te maken kreeg met een beveiligingscrisis, reageerde met een veiligheidsbelofte van 90 dagen om alle updates behalve de beveiliging te bevriezen. De inspanning resulteerde in Zoom 5.0, ontworpen om alle beveiligingsproblemen aan te pakken en het end-to-end-coderingsalgoritme van de app te versterken. Google heeft de Google Meet Series One onthuld, die in samenwerking met Lenovo zijn AI-aangedreven videobellen naar bedrijven brengt.

Webex, dat voorheen alleen betalend was, biedt nu een gratis service voor vergaderingen van 50 minuten met maar liefst 100 deelnemers. High-res video-opnamen kunnen worden opgeslagen in de cloud en langere vergaderingen zijn beschikbaar voor maandelijkse tarieven vanaf $ 13.50. Skype heeft deze maand v8.64 uitgebracht, waarmee je de reactiekiezer kunt aanpassen en enkele problemen met sneltoetsen kunt oplossen.

Microsoft heeft vorige week ingebouwde tools toegevoegd om het leren af te stemmen op de behoeften van studenten. Met meer dan 230.000 onderwijsinstellingen die Teams gebruiken voor extern en hybride leren, heeft Microsoft sociaal-emotioneel leren-specifieke lofbadges toegevoegd om sociale vaardigheden van studenten te herkennen, emotionele woordenschat te vergroten en waardevolle erkenning te geven aan de dagelijkse overwinningen in het leerproces van hun studenten.

Virtuele ontmoetingen zijn een reddingsvlot

Barry Myers van Slingshot Events zegt dat virtuele vergaderingen een reddingsboei zijn geweest voor bedrijven tijdens de pandemie.

"Online vergaderingen hebben bedrijven gered tijdens de pandemische sluiting, omdat deze een essentieel hulpmiddel zijn gebleken om teams verbonden te houden", zei hij in een e-mail aan Lifewire.

“Virtuele vergaderingen zijn een verlengstuk van de voordelen van het traditionele telefoongesprek”, vervolgde Myers."Ze elimineren de obstakels van geografische afstand. Ze maken re altime betrokkenheid mogelijk, waardoor het efficiënt is om rijke interacties te hebben. En ze kunnen grotendeels worden bereikt met de hardware, software en netwerkverbindingen die al aanwezig zijn op bijna elke werkplek."

Lockdown heeft aangetoond dat mensen effectief thuis kunnen werken…

Virtuele vergaderingen zijn er om te blijven. Bedrijven beseffen de waarde van telewerken en kansen op afstand voor werknemers, of ze nu volledig op afstand werken of in een hybride model werken. Als de pandemie voorbij is, zeggen veel bedrijven dat er een ‘nieuw normaal’ zal zijn, met werken op afstand en virtuele vergaderingen als middelpunt. Met providers die strijden om het favoriete virtuele vergaderplatform te zijn, belooft de ervaring alleen maar beter te worden.

Aanbevolen: