Apple Lightning-naar-USB-kabel (3 voet): consistent opladen voor uw iPhone

Inhoudsopgave:

Apple Lightning-naar-USB-kabel (3 voet): consistent opladen voor uw iPhone
Apple Lightning-naar-USB-kabel (3 voet): consistent opladen voor uw iPhone
Anonim

Bottom Line

De Apple Lightning-naar-USB-kabel (3-voet) biedt voldoende oplaadlengte voor Lightning-compatibele iPhone-apparaten, en hoewel het niet de goedkoopste optie is, is er comfort in authenticiteit.

Apple 1,0 m Lightning-naar-USB-kabel

Image
Image

Misschien ben je het snoer kwijt waarmee je iPhone werd geleverd of wil je een back-up voor op reis en op je werk. De Apple Lightning-naar-USB-kabel (3-voet) optie zou moeten passen. Het is goed om te gebruiken met uw Apple 5-watt wandoplader of in de USB-poort op uw MacBook of MacBook Pro voor veilig opladen en gegevensoverdracht. Ik gebruikte deze kabel in een oplaadblok aan de muur en met een Apple-oplader van 5 watt in de loop van vier dagen met een iPhone X en iPhone 6S en vond de oplaadprestaties solide en dagelijks gebruik gemakkelijk.

Ontwerp en duurzaamheid: snel vuil en een beetje dun

De Apple Lightning-kabel is een beetje een puzzel. Vergeleken met de dure en hoogwaardige hardware van iPhones is deze rubberen kabel zowel dun als teleurstellend. Er is een glans op de USB-connector en Lightning-kabelkoppen, maar het snoer zelf is een saaie witte kleur die bijna onmiddellijk vegen. Het is ook niet dik of ultra-duurzaam. Als je moeilijk bent met apparaten, wil je misschien wat extra voorzichtig zijn bij het aansluiten en loskoppelen van deze kabel. In de korte tijd dat ik het heb gebruikt, heb ik geen problemen opgemerkt met het kapot gaan van de rubberen behuizing, maar dit is een probleem dat sommige klanten hebben gemeld.

Image
Image

Oplaadsnelheid: Betrouwbaar en snel

Omdat dit een accessoire is dat speciaal is gebouwd voor Apple-apparaten, is het normaal om consistente oplaadsnelheden te verwachten, en dit snoer levert dat op. Ik heb mijn iPhone 6S vier keer opgeladen, twee keer met de 5 watt-wandoplader, en dat leverde een oplaadgemiddelde van 2,75 uur op van nul tot 100 procent. Toen ik een draagbare zonne-energiebank van 5 watt gebruikte, zag ik dat de oplaadtijd met 2,5 uur iets sneller was. En dat is ook wat ik zag toen ik deze kabel in een van de 5-volt/2,4-amp USB-poorten in de Anker PowerPort 6-wandoplader stopte. Ik heb een iPhone X ook twee keer opgeladen van 24 procent naar 100 procent in ongeveer 2 uur met behulp van de Apple-wandoplader van 5 watt en de Anker PowerPort 6.

Het is normaal om consistent opladen van dit officiële accessoire te verwachten, en dit snoer levert.

Image
Image

Prijs: Prijzig, maar met een reden

Het enige grote nadeel van de Apple Lightning-naar-USB-kabel (3 voet) is de prijs. Voor $ 19 (adviesprijs) zou het leuk zijn om een opbergzakje of een soort klittenband-organizer te hebben. Maar de authenticiteit en compatibiliteit is waar u voor beta alt. Als u bereid bent deze prijs te betalen voor een iets duurzamere kabelstijl, is dat natuurlijk mogelijk.

Het enige grote nadeel van de Apple Lightning-naar-USB-kabel (3 voet) is de prijs.

Apple Lightning-naar-USB-kabel (3 voet) vs. Anker Powerline+ Lightning-kabel (6 voet)

Wat iPhones betreft, biedt het gebruik van originele accessoires waarde in betrouwbaarheid. De Anker Powerline+ Lightning-kabel biedt vergelijkbare zekerheid. Het verkoopt voor ongeveer dezelfde prijs ($ 18), maar je krijgt een extra 3 voet snoer en een duurzamere gevlochten nylon constructie. Als u de voorkeur geeft aan het soepele gevoel van een nylon hoes boven het rubberen en gemakkelijk te schuren, witte Apple Lightning-snoer, dan is deze Anker-kabel een aantrekkelijk alternatief. Het zou meer dan 6.000 bochten meegaan en kan tot 176 pond spanning weerstaan. Het is ook MFi-gecertificeerd (wat betekent dat het is geautoriseerd door Apple en speciaal is gemaakt voor iPods, iPhones en iPads) en wordt geleverd met een garantie van 18 maanden, wat 6 maanden langer is dan de dekking van Apple.

De echte deal, maar misschien vindt u een zwaardere MFi-gecertificeerde optie

Je wilt dat je telefoon goed werkt, en die prestaties in gevaar brengen met een onvoldoende Lightning-kabel is het niet waard. In dat opzicht is de Apple Lightning-kabel (3 voet) de prijs zeker waard, maar als je niet getrouwd bent met OEM-accessoires, zullen duurzamer geconstrueerde, door Apple ondersteunde opties van merken als Anker nog steeds ongeveer hetzelfde kosten zonder de vrede op te offeren van geest.

Specs

  • Productnaam 1,0 m Lightning-naar-USB-kabel
  • Product Merk Appel
  • UPC 190198531667
  • Prijs $19.00
  • Compatibiliteit iPhone, iPad, iPod
  • Kabeltype Lightning, USB 2.0
  • Kabellengte 1 meter/3,28 voet
  • Bouwmateriaal Rubber, kunststof
  • Garantie 1 jaar

Aanbevolen: