Wil je praten met Google's geavanceerde AI Chatbot LaMDA 2? Dit is wat u moet weten

Wil je praten met Google's geavanceerde AI Chatbot LaMDA 2? Dit is wat u moet weten
Wil je praten met Google's geavanceerde AI Chatbot LaMDA 2? Dit is wat u moet weten
Anonim

Google laat ons gewone mensen praten met zijn geavanceerde AI-chatbot, LaMDA 2, en laat ons ook deelnemen aan andere experimentele technologieën.

De zoekmachine-gigant opende officieel zijn AI Test Kitchen, die in juli werd geplaagd. Dit is een ruimte voor Google om te experimenteren met verschillende AI-gerelateerde technologieën, en deze innovaties gaan verder dan de interne testfasen naar het grote publiek, inclusief de beruchte LaMDA 2-chatbot.

Image
Image

Voor niet-ingewijden, LaMDA (Language Model for Dialogue Applications) is een geavanceerde AI-gestuurde chatbot die in het nieuws begon op te duiken toen een Google-ingenieur aankondigde dat hij bewustzijn had bereikt. Google heeft deze ideeën sindsdien verworpen en de ingenieur in kwestie ontslagen.

Met andere woorden, de chatbot is waarschijnlijk niet zelfbewust, hoewel hij er zeker goed uit ziet, wat we kunnen ontdekken door je aan te melden bij Google voor een één-op-één gesprek.

De openbare uitrol wordt gebruikt om verschillende parameters en functies te testen, en om toekomstige risico's te minimaliseren dat LaMDA enkele van de minder hartige kenmerken van internet overneemt. Dit is een vergelijkbare redenering achter het vrijgeven van hun eigen chatbot, BlenderBot, voor het publiek.

Google blijft zwijgen over andere technologieën die beschikbaar komen voor het publiek via de AI Test Kitchen-pijplijn, hoewel ze zeggen dat er meer innovaties komen.

LaMDA 2 is nu beschikbaar, maar je moet je aanmelden om een uitnodiging aan te vragen. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zal Google de komende weken in kleine hoeveelheden uitnodigingen uitdelen aan Amerikaanse smartphonegebruikers. De chatbot zal beschikbaar zijn voor zowel iOS als Android.

Aanbevolen: