De 7 beste touchscreen-handschoenen van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste touchscreen-handschoenen van 2022
De 7 beste touchscreen-handschoenen van 2022
Anonim

De beste touchscreen-handschoenen moeten je handen in de winter warm en droog houden zonder je vermogen om je telefoon te gebruiken te beperken. De meeste handschoenen zijn gemaakt van verschillende microvezellagen met thermische voering en vingertoppen met geleidende microvezel die kunnen werken met een touchscreen. Onze topkeuze is de Mujjo thermische winterhandschoenen op Amazon. Het zijn enkele van de beste handschoenen die verkrijgbaar zijn van een gerenommeerd en stijlvol merk. Ze worden geleverd met wollen lagen voor isolatie, gripvaste siliconen en hebben onbeperkte functionaliteit waarmee je elk deel van het handschoenoppervlak kunt gebruiken om touchscreens te activeren.

Als je je zorgen maakt om je telefoon ook veilig te houden, bekijk dan onze lijst met de beste waterdichte telefoonhoesjes. Lees anders verder om de beste touchscreen-handschoenen te zien die je kunt krijgen.

Beste algemeen: Mujjo thermische winterhandschoenen

Image
Image

Een van de meest besproken namen op de markt, de Mujjo Touchscreen Thermal Winter-handschoenen behoren tot de best beschikbare en hebben een echt onderschatte stijl. Verkrijgbaar in zowel enkel- als dubbellaagse opties voor extra warmte (plus kleine, middelgrote en grote maten), de Mujjo-handschoenen strekken zich uit om te passen en zich aan je handen aan te passen. De extra wollen isolatielaag zorgt voor extra warmte in vergelijking met standaard gebreide handschoenen en het gripvaste oppervlak, dankzij een siliconen grippatroon in de handpalm, zorgt ervoor dat je telefoon niet uit je handen glijdt. Een van de hoogtepunten van Mujjo's ontwerp is de onbeperkte functionaliteit van de handschoenen waarmee elk deel van het oppervlak een capacitief touchscreen kan activeren, zoals de iPhone of Samsung-smartphone. Of je nu je knokkel, handpalm of vingertop wilt gebruiken, de Mujjo werkt gewoon.

Beste voor volledige aanraakbaarheid: Agloves Polar Sport unisex-handschoenen met touchscreen

Image
Image

In tegenstelling tot traditionele touchscreen-handschoenen die de gebieden die voor aanraking kunnen worden gebruikt, minimaliseren, zijn de Agloves Polar Sport Unisex-smartphonehandschoenen ontworpen voor all-over gebruik. Verkrijgbaar in kleine tot extra grote maten, de Agloves zijn samengesteld uit een ademend en wasbaar ontwerp dat is gemaakt van echt zilver voor meer warmte, plus een zeer geleidend fleece. Elke centimeter van de handschoen kan geleiden en werken met capacitieve touchscreen-technologie, terwijl de antislip handpalmgreep strategisch geplaatste grijppunten heeft om te voorkomen dat uw apparaat wegglijdt en v alt. Of je nu autorijdt, fietst of gewoon door de stad loopt, de Agloves zijn perfect voor milde elementen en je kunt je handschoenen wassen en reinigen met een wasmachine en droger. Verkrijgbaar in zowel zwart als marine, de Agloves zijn een geweldige mix van functie en minimalisme.

Image
Image

Beste voor hardlopen: TrailHeads Elements

Image
Image

De TrailHeads Elements-hardloophandschoenen met touchscreen zijn een uitstekende keuze voor hardlopers die de winterse elementen willen trotseren. De TrailHeads-handschoen is samengesteld uit een stoffenmix van nylon, polyester en spandex en bevat vochtafvoerende technologie om je handen warm te houden tijdens lange runs. De stof heeft ook mesh-accenten met gesloten cellen om je vingers op een optimale temperatuur te houden voor topprestaties. De handschoenen maken touchscreen-functionaliteit mogelijk via zowel duim als wijsvinger met een geleidende stof die werkt op elk capacitief touchscreen.

Beste leer: Harrms luxe Nappa lederen handschoen

Image
Image

Stijlvol zijn betekent niet dat je functionaliteit moet inleveren, want de Harrms Luxury Touchscreen Italian Nappa lederen handschoenen zijn het beste van twee werelden. Met een kasjmier voering voor extra warmte en met de hand gestikt voor fantastisch handwerk, bevat de Harrms touchscreen-mogelijkheden via geïntegreerde nanotechnologie die bijna net zo goed werkt als een menselijke vinger op capacitieve touchscreens. De touchscreen-technologie gaat zelfs verder dan de duim of wijsvinger. De hele handschoen is ontworpen om aanraakgevoelig te zijn, zodat u uw smartphone, tablet of zelfs een GPS-apparaat kunt bedienen met een knokkel of een druk op uw handpalm. Verkrijgbaar in zowel zwart als bruin, de Harrms voegt ook maten toe van small tot double extra large voor een goede pasvorm.

Beste multifunctionele: 180s unisex zaklamp LED-handschoen

Image
Image

Terwijl touchscreen-handschoenen traditioneel een combinatie van uiterlijk en functionaliteit bieden, gaat de 180s Unisex Torch LED-handschoen nog een stap verder. De bouwkwaliteit van 95 procent polyester en 5 procent spandex houdt je handen warm en is bestand tegen regen en wind. Daarnaast bevat de handschoen All Touch-technologie voor gebruik op capacitieve touchscreens. De 180s heeft ook een op de knokkel gemonteerde LED-zaklamp voor momenten waarop je hem misschien het hardst nodig hebt of om 's avonds laat je sleutels te vinden. Verkrijgbaar in kleine tot extra grote maten, evenals in vier verschillende kleurenschema's, waaronder zwart, grijs, groen en rood, de 180s is een must-have.

Beste voor ademend vermogen: DREAMY winter winddichte fietshandschoen

Image
Image

Ontworpen met fietsers in het achterhoofd, de DREAMY Winter Outdoor Windproof Cycling Touchscreen-handschoenen zijn samengesteld uit drie gespecialiseerde isolatiestoffen voor warmte, dus het is waterdicht, winddicht en ademend, waardoor het ideaal is voor mensen wiens handen de neiging hebben om snel oververhit raken met dikkere handschoenen. Er is zelfs een slip-on polsmanchet om beweging van de handschoenen te minimaliseren, zodat ze op hun plaats blijven, zelfs als je handen bewegen. De anti-slip handpalm zorgt ervoor dat je telefoon beschermd in je hand blijft. Verkrijgbaar in extra klein tot extra groot voor proportionele maatvoering voor verschillende handpalmbreedtes en vingerlengtes, de DREAMY is verkrijgbaar in zowel zwarte als roze kleurenschema's.

Beste lichtgewicht: Unigear lichtgewicht hardloophandschoenen

Image
Image

De Unigear lichtgewicht hardloophandschoenen doen meer dan wat ze op het tin zeggen. Ze zijn licht en geweldig om mee te hardlopen, maar ze zijn ook veelzijdig genoeg om te gebruiken voor fietsen, fietsen en autorijden. Ze zijn gemaakt van thermische vezels met een zachte binnenvoering. De microvezelstof vermijdt de omvang van andere handschoenen, maar houdt toch vocht en kou buiten. De duim en wijsvinger van beide handen zijn compatibel met smartphoneschermen en de handpalmen hebben antislip siliconen zodat je grip op je apparaat kunt houden.

Het beste paar touchscreen-handschoenen dat je kunt krijgen, zijn de Mujjo Single of Double Layered Touchscreen Winterhandschoenen (bekijk op Amazon). Ze zijn bedekt met hoogwaardige, met zilver gecoate nylonvezels, waardoor ze overal op een scherm kunnen werken en je toch warm houden. Een andere, iets meer betaalbare optie, is de Agloves Polar Sport (bekijk op Amazon). Ze bieden volledige aanraakbaarheid en hebben een ademend, wasbaar ontwerp met echt zilver voor meer warmte.

Waar u op moet letten bij handschoenen met touchscreen

Style - Als je de stijl van je touchscreen-handschoenen niet mooi vindt, is het onwaarschijnlijk dat je ze gaat gebruiken. Stijl kan echter zeer objectief zijn, dus blader en vind een paar dat bij je past, of dat nu een luxe leren model is of een sportief paar voor hardlopen in de buitenlucht.

Warmte - Hoe koud is jouw klimaat? Hoewel de meeste handschoenen zijn gemaakt voor mildere klimaten, wil je als je de toendra doorkruist een paar dat bestand is tegen extreme omstandigheden. Zoek in dat geval naar handschoenen die warmte vasthouden maar toch ademend zijn, met een redelijke vingergevoeligheid. Extra punten als ze waterdicht zijn!

Functionaliteit - De meeste touchscreen-handschoenen hebben functionaliteit in de duim en wijsvinger, wat voor de meeste mensen voldoende is. Als je echter meer wilt, zoek dan naar volledig functionele handschoenen die ervoor zorgen dat elke centimeter van het oppervlak aanraakgevoelig is.

Aanbevolen: