De 8 beste Android-schermbeschermers van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste Android-schermbeschermers van 2022
De 8 beste Android-schermbeschermers van 2022
Anonim

De beste Android-schermbeschermers zorgen ervoor dat uw apparaat kras- en scheurvrij is. Screenprotectors zijn een verdedigingsbarrière tussen uw glazen aanraakscherm en de omgeving. Deze bladen moeten duurzaam en compatibel zijn met uw apparaat. Een correct aanbrengen vereist precisie, maar is cruciaal voor het succes van de mogelijkheden van uw beschermer. Onthoud dat je schermbeschermer alleen de voorkant van je scherm bedekt. Je moet een duurzame hoes kopen, van een merk als Otterbox, om de achterkant te beschermen tegen andere soorten schade, zoals schokken, water en deuken.

Onthoud, terwijl je onderzoekt dat compatibiliteit de sleutel is. Onze topkeuze, ZAGG InvisibleShield Samsung Galaxy Note10+, werkt alleen voor het Samsung Galaxy Note10+-model, terwijl de Bisen G7-screenprotector alleen voor de Moto G7 werkt. Maar welk apparaat je ook hebt, je zult de beste Android-screenprotector voor je smartphone kunnen vinden.

Beste voor Galaxy Note10+: ZAGG InvisibleShield Samsung Galaxy Note10+

Image
Image

De ZAGG Invisibleshield voor de Galaxy Note10+ is een "slimme film" die een ongebruikelijk maar effectief nat-installatieproces gebruikt om de film bovenop je scherm aan te brengen. De film voegt een stevige duurzaamheid toe aan uw scherm en beweert zelfherstellend te zijn. Het is ook case-vriendelijk, dus je zou een telefoonhoesje op je Galaxy Note10+ moeten kunnen gebruiken terwijl je dit nog steeds gebruikt.

Kopers zijn tot nu toe tevreden over de schermbeschermer. Ze zeggen dat deze beschermer geweldig is en dat de installatie eenvoudig is dankzij Zagg's EZ Apply-installatiemethode om je te helpen de perfecte pasvorm op je scherm te krijgen en luchtbellen te voorkomen.

Beste voor Pixel 4: Otterbox AlphaGlass Pixel 4

Image
Image

Het merk Otterbox biedt allerlei goed gemaakte telefoonaccessoires, dus het is geen verrassing dat de schermbeschermer uit de Alpha Glass-serie voor de Google Pixel 4 in deze lijst staat. Het Alpha Glass is gemaakt van versterkt, anti-versplinterend en anti-kras glas voor duidelijke bescherming en het kan gemakkelijk aan de Pixel 4 hechten. Naast sterke bescherming werkt het ook met een breed scala aan Otterbox-hoesjes en omvat een levenslange garantie.

Dit pakket bevat twee schermbeschermers, een reinigingsdoekje van microvezel, een sticker voor het verwijderen van stof, een wisserkaart en installatie-instructies. Klanten zijn over het algemeen tevreden over deze beschermer. Ze raden aan om de installatievideo van Ringke te bekijken voordat ze proberen de Invisible Defender te installeren om de best mogelijke pasvorm te krijgen. Ze zeggen ook dat de meeste luchtbellen na een paar dagen regelmatig gebruik na installatie vanzelf verdwijnen.

Beste voor Galaxy S20: Skinomi TechSkin Galaxy S20

Image
Image

De Skinomi TechSkin is gemaakt van thermoplastisch urethaan van militaire kwaliteit en beweert zelfherstellend en flexibel te zijn, dus het is klaar om je Galaxy S20 te beschermen tegen allerlei soorten misbruik, waaronder krassen, scheuren en lekke banden. Skinomi is zo zeker van zijn product dat het een 100 procent risicovrije levenslange vervangingsgarantie biedt. Het wordt ook geleverd met twee beschermers, die de zorgen over het verpesten van de installatie wegnemen.

Klanten zijn heel blij met dit product. Ze zeiden dat deze beschermer goed werkte en zeiden dat je jezelf de tijd moest geven om hem te installeren, en sommigen stelden voor om de film vlak voordat je naar bed gaat aan te brengen om hem voldoende tijd te geven om in te stellen.

Beste voor Moto G7: Bisen G7-schermbeschermer

Image
Image

Voorgevormd om perfect te passen op de Moto G7- en G7 Supra-schermen, biedt het volledige schermontwerp van de Bisen G7-schermbeschermer van gehard glas u maximale dekking voor volledige bescherming. Het zelfklevende ontwerp maakt het een koud kunstje om je telefoon om te doen (denk aan minder dan 60 seconden), en als het eenmaal op zijn plaats zit, zorgt het voor 99% schermtransparantie zonder enige vermindering van de aanraakbediening. Het is 9H hardheidsglas, wat betekent dat het zeer kras- en barstbestendig is en wordt gedekt door een levenslange garantie. Het hecht ook gegarandeerd zonder irritante luchtbellen die het scherm vervormen.

Beste voor Pixel 4 XL: Amfilm Pixel 4 XL-schermbeschermer (3-pack)

Image
Image

Ontworpen voor de Google Pixel 4 XL, biedt deze AmFilm-schermbeschermer een ultraheldere oplossing die bijna het hele scherm bedekt. Deze beschermer van gehard glas biedt 99,9% transparantie en is bedoeld om een natuurlijke kijkervaring te behouden (alsof uw scherm volledig onbedekt is). Het is bestand tegen krassen en, met een dikte van slechts 0,33 mm, hindert het de touchscreengevoeligheid van de Pixel 4 niet.

De AmFilm heeft een "bubbelvrije garantie" en belooft dat je geen halo-effect zult zien waar de rand van het glas het telefoonscherm raakt. Het is ook dun genoeg om te gebruiken met je favoriete telefoonhoesje. Deze kit bevat de schermbeschermer, natte/droge doekjes, stickers voor het verwijderen van stof en een microvezeldoek om het scherm voor het aanbrengen te reinigen.

Beste voor Galaxy S10e: Otterbox AlphaFlex Galaxy S10e

Image
Image

De Otterbox Alpha Flex-schermbeschermer is gemaakt van polyurethaanfilm van militaire kwaliteit en is een uitstekende keuze als u zich zorgen maakt over krassen of deuken die uw smartphonescherm kunnen beschadigen. Het is ook ontworpen voor helderheid, met 99,9% transparantie en een ingebouwde UV-bestendige laag om vergeling na verloop van tijd te voorkomen. De Alpha Flex bedekt het Galaxy S10e-scherm van rand tot rand, waardoor bescherming wordt toegevoegd zonder bulk en zonder het touchscreen te hinderen, en de toevoeging van een siliconenkleeflaag zorgt ook voor een luchtbelvrije natte installatie die in minuten kan worden voltooid en de integratie van een zelfherstellende laag zorgt ervoor dat dit scherm lang meegaat.

Beste voor OnePlus 7 Pro: SuperShieldz OnePlus 7 Pro-schermbeschermer

Image
Image

OnePlus 7 Pro-bezitters die een kwaliteitsschermbeschermer willen voor een betaalbare prijs, hoeven niet verder te zoeken dan dit Supershieldz-tweepakket. Samengesteld uit hoogwaardig gehard glas met een hardheid van 9H, onderscheidt de Supershieldz zich door uitstekende bescherming, uitstekende waarde en een levenslange vervangingsgarantie. Het 2.5D-glas met afgeronde randen voegt minimale massa toe aan het apparaat en werkt met bestaande hoesjes voor nog meer bescherming. Het biedt 99,99% HD-helderheid die de oorspronkelijke gevoeligheid van het aanraakscherm niet vermindert, evenals een hydrofobe en oleofobe coating die helpt beschermen tegen vingerafdrukken.

De Supershieldz OnePlus 7 Pro screenprotector is precies gesneden om interferentie met de camera en externe poorten of knoppen te voorkomen, en hindert ook de aanraakgevoelige zijpanelen van de telefoon niet. De installatie is snel en de verpakking bevat alles wat je nodig hebt om het aan te brengen.

Beste voor Galaxy S10+: ZAGG InvisibleShield Galaxy S10+

Image
Image

Dankzij een hardheidsgraad van 9H biedt deze ZAGG-schermbeschermer van gehard glas de krasbestendigheid die u wilt. Het is ontworpen om op de Galaxy S10+ smartphone te passen en is slechts 0,3 mm dik, waardoor het een ideale keuze is voor case-gebruikers. Eenmaal geïnstalleerd, behoudt de ZAGG InvisibleShield een natuurlijk beeld van HD-kwaliteit op het scherm met 99% transparantie. Het belemmert de aanraakgevoeligheid van het scherm niet.

De installatiekit bevat een enkele schermbeschermer van gehard glas, evenals een microvezeldoek en een alcoholdoekje om je telefoon schoon te maken voordat je hem aanbrengt. Een levenslange garantie is ook beschikbaar voor normale slijtage (exclusief waterschade).

Zoals we in onze inleiding al zeiden, is compatibiliteit met schermbeschermers alles, kleine variaties in schermgrootte, evenals plaatsing van luidsprekers en camera's, maken cross-compatibiliteit uiterst moeilijk. Daarom kunnen we u geen enkele, allesomvattende aanbeveling geven. Elk van onze keuzes voor schermbeschermers komt overeen met elk van onze topkeuzes voor de beste Android-telefoons om u te helpen de beste pasvorm voor uw telefoon te vinden.

Waar u op moet letten bij een Android-screenprotector

Compatibiliteit

Android-telefoons zijn er in alle soorten en maten, dus de schermbeschermer die u koopt, moet compatibel zijn met uw specifieke model. De productbeschrijving geeft aan voor welke modellen de gegeven schermbeschermer geschikt is, dus zorg ervoor dat u deze specificatie dubbel controleert. Sommige films kunnen worden gesneden, maar het wordt rommelig, dus het is gemakkelijker om de juiste maat te kopen.

Bescherming

Schermbeschermers zijn ontworpen om je delicate scherm te beschermen tegen kleine krassen en grote splinters, hoewel sommige het beter zullen doen dan andere. Hun bescherming hangt grotendeels af van het materiaal waaruit ze zijn gemaakt, en de beste zijn flexibel urethaan of gehard glas.

Installatie

Het aanbrengen van een screenprotector vereist precisie. Sommige ontwerpen beweren een "bubbelvrije" applicatie te hebben, maar het lezen van klantrecensies kan u helpen beslissen hoe nauwkeurig dat is. Veel fabrikanten plaatsen YouTube-video's om je door het aanvraagproces te leiden, dus kijk op internet voor die video's voordat je aan de slag gaat. Nog steeds nerveus? Loop een telefoonwinkel binnen en vraag een medewerker om je te helpen.

Aanbevolen: