Gmail Split Screen verschijnt op iPad

Gmail Split Screen verschijnt op iPad
Gmail Split Screen verschijnt op iPad
Anonim

Als je je iPad voor echt werk gebruikt, weet je dat gesplitst scherm belangrijk is om dingen voor elkaar te krijgen. Nu kunt u het ook in Gmail en andere Google iOS-apps doen.

Image
Image

Google heeft eindelijk echte multitasking in iPad-stijl naar zijn iPadOS-apps gebracht, inclusief e-mailmoloch Gmail, Agenda en Foto's.

Wat is dit? Er zijn twee manieren om met meer dan één app tegelijk te werken op iPad, genaamd Slide Over en Split View. Slide Over plaatst een tweede app in een verwijderbare kolom aan de rechter- of linkerkant van uw iPad-scherm, terwijl Split View twee apps in normale stijl naast elkaar op hetzelfde scherm plaatst.

Hoe het te verkrijgen: iPad-multitasking voor Google-apps is standaard ingeschakeld en is onmiddellijk beschikbaar voor alle gewone gebruikers en gebruikers van de G Suite-app. Mogelijk moet u eerst de iPad-apps bijwerken via de App Store.

Google zegt: Om de gesplitste weergave in Gmail te openen en omhoog te vegen vanaf de onderkant van het scherm om het Dock te openen. Houd in het Dock de app ingedrukt die u wilt openen en naar de linker- of rechterrand van uw scherm slepen', schreef Google in zijn blogpost.

Het bedrijf raadt u ook aan om sneltoetsen voor Gmail in te schakelen "voor nog meer efficiëntie".

Bottom line: als je serieus werk op de iPad doet, zul je deze nieuwe functie verwelkomen voor de apps die je waarschijnlijk het meest gebruikt, hoe dan ook.

Aanbevolen: