De 6 beste privacyschermbeschermers voor je telefoon in 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste privacyschermbeschermers voor je telefoon in 2022
De 6 beste privacyschermbeschermers voor je telefoon in 2022
Anonim

The Rundown Beste voor iPhone X/XS: Beste voor iPhone XS Max: Beste voor iPhone XR: Beste voor Samsung Galaxy Note 9: Beste voor Samsung Galaxy S9 Plus: Beste voor LG G7 ThinQ:

Beste voor iPhone X/XS: Maxboost Privacy Glass-schermbeschermer

Image
Image

Maxboost is een bedrijf dat bekend staat om het produceren van hoogwaardige schermbeschermers, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat hun privacyvariant onze topkeuze is voor de iPhone X en XS. Deze screenprotector is van gehard glas, waardoor een kapotte screenprotector geen glasscherven tot gevolg heeft. Het moet frontaal of binnen 90 graden worden bekeken om zichtbaar te blijven. Personen die aan de zijkant staan en de telefoon in een hoek van meer dan 90 graden bekijken, kunnen de inhoud van het apparaat niet op het scherm bekijken.

De Maxboost Privacy Glass-screenprotector voor iPhone XS bevat ook hydrofobe en oleofobe coatings om te voorkomen dat water en vingerolie het scherm beschadigen - een antikrasoppervlak rondt alles af voor extra bescherming. We zijn vooral dol op het feit dat het Maxboost-pakket wordt geleverd met drie schermbeschermers, zodat je een paar back-ups hebt en een levenslange garantie als de beschermer van je smartphone begint af te pellen. Ons favoriete aspect van deze schermbeschermer is echter dat hij een eenvoudige applicatietool bevat voor een luchtbelvrije installatie.

Beste voor iPhone XS Max: Uxinuo Privacy Screen Protector

Image
Image

Speciaal gebouwd voor de nieuwste iPhone XS Max, belooft deze schermbeschermer het scherm van uw apparaat kras- en barstvrij te houden en ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens privé blijven voor nieuwsgierige blikken. Uxinuo is gebouwd met technologie van LG en biedt een product dat uw scherm volledig blokkeert voor iedereen die een blik vanaf de zijkant probeert te grijpen. Zoals alle geweldige schermbeschermers, is deze gemaakt van glas.

Dit pakket bevat een enkele schermbeschermer - we hadden er graag een paar in de doos gezien, maar met de kwaliteit van Uxinuo is het moeilijk om te klagen. Het bedrijf beweert ook dat hun schermbeschermer compatibel is met 95% van alle smartphonehoesjes. Bovendien biedt het bedrijf een levenslange garantie met klantenservice bij uw aankoop.

Beste voor iPhone XR: pehael Privacy Screen Protector

Image
Image

De Pehael Privacy Screen Protector voor iPhone XR is voorzien van een superdunne 0,33 mm gehard glasoplossing die een stofvrije en vingerafdrukvrije ervaring biedt. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om het te installeren en geeft je drie individuele beschermers in het pakket voor het geval je een back-up (of twee) nodig hebt.

De mensen van Pehael wilden ervoor zorgen dat het scherm van je iPhone XR goed beschermd blijft - dit glazen scherm heeft een geadverteerde hardheid van 9H, wat behoorlijk indrukwekkend is. Als je een iPhone XR hebt en je scherm wilt beschermen tegen toeschouwers, is de pehael een geweldige optie. Het bedrijf biedt ook een levenslange garantie als de schermbeschermer problemen ondervindt tijdens normaal gebruik.

Beste voor Samsung Galaxy Note 9: YCFlying Privacy Screen Protector

Image
Image

Samsung's nieuwste Galaxy-reeks smartphones kan een behoorlijke uitdaging vormen voor fabrikanten van schermbeschermers met zijn gebogen glazen voorkant. YCFlying is erin geslaagd een beschermer te maken die goed op het scherm past. Met wat het bedrijf een 'antispionfilter' noemt, biedt deze beschermer een hoge mate van verduistering wanneer het scherm vanaf de zijkant wordt bekeken.

Bovendien is de schermbeschermer zelf gemaakt van gehard glas met een geadverteerde hardheid van 9H om je telefoon veilig te houden in het geval van een val. Het pakket wordt geleverd met één schermbeschermer en alles wat je nodig hebt om het te installeren, inclusief een alcoholdoekje, microvezeldoek en stofverwijderingsstickers.

Beste voor Samsung Galaxy S9 Plus: Omnifense Privacy Screen Protector

Image
Image

Als je een Samsung Galaxy S9 Plus bezit, word je niet buitengesloten van het privacyschermspel, aangezien Omnifense ook een uitstekende optie is voor de grotere broer of zus van de Samsung Galaxy S9. De Omnifense privacy screenprotector biedt volledige bescherming voor het 6,2-inch scherm van de Galaxy S9 Plus en is een ultradunne 0,22 mm met zelfherstellende eigenschappen, dus hij ziet er nog steeds goed uit, zelfs als er een paar krasjes op zitten. Het hoogtepunt van een privacyscreenprotector is natuurlijk hoe goed het erin slaagt om uw gegevens op het scherm te beveiligen, en de Omnifense levert met een 'anti-spion'-functie die voorkomt dat het scherm wordt bekeken op meer dan 60 graden.

In de doos bevat Omnifense twee schermbeschermers van zachte film en elk gereedschap dat je nodig hebt om het te installeren. Houd je Samsung Galaxy S9 Plus veilig met Omnifense's privacy screenprotector.

Beste voor LG G7 ThinQ: Gpel Privacy Screen Protector

Image
Image

Gpel heeft een privacy screenprotector gemaakt voor de LG G7 ThinQ die dun en tegelijkertijd beschermend is. Deze screenprotector is gemaakt van Japans Asahi-glas met chemische harding en is klaar om alles te weerstaan. Een geadverteerde schermhardheid van 9H beschermt uw scherm tegen verbrijzeling of breuk, terwijl de oleofobe coating voorkomt dat vingerafdrukken en waterdruppels aan uw scherm blijven kleven of uw scherm beschadigen.

Het middelpunt van de show voor de Gpel Privacy Screen Protector is natuurlijk hoe goed het voorkomt dat mensen om je heen zien wat er op je apparaat staat. Door uw informatie zeer veilig te houden, zorgt de Gpel ervoor dat uw scherm donkerder wordt bij een kijkhoek van meer dan 30 graden. Er zit maar één schermbeschermer in de doos, maar Gpel biedt wel een levenslange garantie.

Aanbevolen: