Hoe Microsoft 365 op iPhone in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft 365 op iPhone in te stellen
Hoe Microsoft 365 op iPhone in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Download en installeer de Microsoft 365-apps op je iPhone en log in op je account, of maak er een indien nodig.
  • Open Outlook, voer een e-mailadres in en selecteer Account toevoegen. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien,
  • Als je een IMAP-account toevoegt, heb je aanvullende informatie nodig, zoals IMAP- en SMTP-gebruikersnamen en wachtwoorden van je provider.

Als je een Microsoft 365-abonnement hebt, kun je het volledige pakket Office-apps op je iPhone installeren, zodat je overal en altijd kunt werken. Dit zijn de stappen om Microsoft 365 op uw iPhone in te stellen, inclusief het configureren van Outlook en uw e-mailaccount.

Installeer de Microsoft 365-apps

Begin met het installeren van de Microsoft 365-apps die je wilt gebruiken op je iPhone. U hoeft niet elke Office-app te installeren, alleen degene die u regelmatig wilt gebruiken. Je kunt de andere apps altijd op een later tijdstip installeren als dat nodig is.

Om de Microsoft 365-apps te installeren, opent u de Apple App Store, zoekt u naar een of alle van de volgende apps en downloadt u deze vervolgens naar uw iOS-apparaat:

  • OneDrive: de cloudopslagservice van Microsoft.
  • Word: de tekstverwerker van Office-suite.
  • Excel: een spreadsheetprogramma.
  • PowerPoint: het diavoorstelling- en presentatieprogramma van Microsoft.
  • OneNote: Een digitaal notitieboek, vergelijkbaar met Evernote.
  • Outlook: de e-mailclient van Microsoft 365. Je kunt het installeren of ervoor kiezen om de ingebouwde e-mailclient van Apple te gebruiken.
  • Skype: een spraak- en videoberichtenservice.

Nadat je de apps die je nodig hebt op je iPhone hebt geïnstalleerd, open je er een (behalve Outlook) en voer je in het veld Aanmelden je Microsoft 365-e-mailadres in en wachtwoord. Zodra u zich aanmeldt, wordt u automatisch geactiveerd en aangemeld voor alle Microsoft 365-apps.

Als je geen Microsoft 365-account hebt, kun je een gratis proefperiode van 30 dagen krijgen of je aanmelden voor service op de Microsoft 365-website of op het pictogram Activeren tikken onderaan het iPhone-scherm.

Een webmailaccount instellen in Outlook op de iPhone

Zodra je de Microsoft 365-apps hebt geïnstalleerd, kun je Outlook instellen met een of meer e-mailaccounts. De eerste keer dat u Outlook opent, wordt u gevraagd een account in te voeren en uw e-mail in te stellen.

Hier leest u hoe u een webmailaccount toevoegt, zoals Gmail of Yahoo.

  1. Open Outlook.
  2. Voer het e-mailadres in voor uw eerste e-mailaccount en selecteer vervolgens Account toevoegen.
  3. Voer uw wachtwoord in en kies Volgende.

    Image
    Image
  4. Misschien ziet u een scherm waarin u Microsoft toestemming vraagt om toegang te krijgen tot uw account. Zo ja, selecteer Toestaan.

  5. Outlook geeft een pagina weer met de vraag of je nog een account wilt toevoegen. Als u meer accounts wilt toevoegen, selecteert u Let's Do It! Herhaal het proces door het volgende e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

    Image
    Image

Een Exchange-account instellen in Outlook op de iPhone

Als je een Microsoft Exchange-account hebt om toe te voegen aan Outlook, is het installatieproces eenvoudig.

Outlook kan meestal achterhalen wat voor soort account je toevoegt op basis van je e-mailadres. Als Outlook dit probeert toe te voegen als het verkeerde type account, kun je op de link in de rechterbovenhoek van het scherm tikken om het type account te wijzigen dat Outlook configureert.

  1. Voer het e-mailadres in voor uw eerste e-mailaccount en selecteer vervolgens Account toevoegen.
  2. Voer het wachtwoord voor het account in.
  3. Kies Aanmelden.

    Image
    Image

Een IMAP-account instellen in Outlook op de iPhone

Als je een IMAP-account hebt, is het proces iets anders. Je hebt informatie van je e-mailprovider nodig, zoals je IMAP- en SMTP-gebruikersnamen en wachtwoorden. Je kunt dit meestal vinden op de website van de e-mailprovider.

  1. Voer het e-mailadres in voor uw eerste e-mailaccount en kies vervolgens Account toevoegen.
  2. Voer het wachtwoord in voor het account en de weergavenaam (de naam die e-mailontvangers moeten zien wanneer u e-mail verzendt).
  3. Selecteer de Gebruik geavanceerde instellingen schakelaar om het in te schakelen.
  4. Voer de informatie in die op dit formulier wordt gevraagd, inclusief details voor de IMAP-server voor inkomende e-mail en de SMTP-server voor uitgaande e-mail.
  5. Selecteer tot slot Aanmelden.

    Image
    Image

E-mailaccounts later toevoegen

Als u later nieuwe e-mailaccounts aan Outlook wilt toevoegen, kunt u dit op elk moment doen.

  1. Selecteer het pictogram voor uw account linksboven in het Outlook-scherm. Selecteer in de zijbalk die wordt geopend het gear icoon.
  2. Kies Account toevoegen > E-mailaccount toevoegen.
  3. Volg de stappen om een nieuw e-mailaccount toe te voegen.

    Image
    Image

Aanbevolen: