De 7 beste huisbeveiligingscamera's van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste huisbeveiligingscamera's van 2022
De 7 beste huisbeveiligingscamera's van 2022
Anonim

Gemoedsrust staat voorop, en dat is precies wat de beste beveiligingscamera's voor thuis bieden. Deze beveiligingscamera's waarschuwen u niet alleen voor mogelijke inbraken, maar kunnen ook video's met een hoge resolutie vastleggen en uploaden naar de cloud, zowel overdag als 's nachts. Zelfs als je huis niet vatbaar is voor ongenode gasten, blijven beveiligingscamera's een geweldige manier om kinderen of huisdieren in de gaten te houden terwijl je weg bent.

Naast de algemene video- en geluidskwaliteit, zijn er een handvol extra fabrieken waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar een nieuwe beveiligingscamera voor uw huis of bedrijf. Deze omvatten de dag/nacht-mogelijkheden van de camera en of u al dan niet een abonnementsservice nodig hebt om video op te slaan en op te halen.

Sommige van onze topkeuzes kunnen zelfs het meest flexibele budget oprekken, dus als je de kosten laag wilt houden, bekijk dan zeker ons assortiment van de beste huisbeveiligingssystemen voor minder dan $ 100.

Beste algemeen: Arlo Video Doorbell

Image
Image

De videodeurbel van Arlo biedt een goede videokwaliteit, veelzijdigheid en compatibiliteit met slimme apparaten voor thuisgebruik en is het beste beveiligingscamerasysteem dat je kunt kopen voor al je behoeften binnen en buiten. Deze weerbestendige camera neemt beelden op met een maximale resolutie van 1536x1536, met krachtig infrarood LED-nachtzicht wanneer het donker wordt.

Als de bewegingssensoren beweging detecteren, beginnen de camera's drie seconden voor detectie met opnemen. Met de Arlo-app op je smartphone kun je aangepaste detectiezones maken die zowel geluids- als bewegingswaarschuwingen sturen.

Met de Smart Siren kun je comfortabel slapen, wetende dat het basisstation je waarschuwt als de camera's activiteit detecteren. Dankzij de ingebouwde tweewegluidsprekers op de camera's kun je heen en weer communiceren via je smartphone. Onze recensent, Erika, prees de Arlo voor zijn geweldige functieset, hoge resolutie en vooral voor zijn zeer redelijke prijs.

"Een voordelig geprijsde videodeurbel met hoogwaardige specificaties en functies. " -Erika Rawes, producttester

Runner-Up, beste algemeen: Blink XT2 Smart Security Camera voor buiten/binnen

Image
Image

Blink, een bedrijf dat eigendom is van Amazon, maakt enkele van de beste en gebruiksvriendelijke camera's die er zijn. De Blink XT2 Outdoor/Binnencamera is compact, draadloos en heeft geen basisstation nodig. Bovendien is de camera weerbestendig en kan hij zowel buiten als binnen worden gemonteerd. Net als de Arlo Pro 2 neemt de Blink XT2 op in high definition op 1080p en schakelt nachtzicht in wanneer dat nodig is.

Aangedreven door twee AA-batterijen, kan de XT2 twee jaar werken voordat hij nieuwe batterijen nodig heeft. De XT2 neemt standaard clips van vijf seconden op, maar u kunt de instellingen wijzigen om een minuut per minuut vast te leggen wanneer activiteit wordt gedetecteerd. De XT2 heeft gratis cloudopslag die na een jaar wordt gereset, en je kunt in totaal twee uur aan clips tegelijk op de servers opslaan.

De XT2 kan het beste worden gecombineerd met Amazon Alexa, waarmee je je camerafeed vanaf je apparaat kunt bekijken, maar ook kunt inschakelen en uitschakelen. Met een tweerichtingsmicrofoon kun je communiceren via de Blink Home Monitor-app, die beschikbaar is op iOS en Android.

Beste buiten: Netvue Vigil Cam

Image
Image

Dankzij de brede kijkhoek, het stevige weerbestendige ontwerp en de high-definition videokwaliteit is de Vigil Cam van Netvue een topkeuze voor een buitencamera. Het gezichtsveld van 100 graden en het meerassige scharnier is een schot in de roos als een enkele beveiligingscamera. Met de Netvue-app kun je de bewegingsgevoeligheid aanpassen en sleutelen aan zoominstellingen.

Het registreert tot 24 seconden wanneer de sensor wordt geactiveerd. Met behulp van de AWS Cloud biedt de Vigil Cam 30 dagen aan rollende cloudopslag en je kunt de opslag zelfs uitbreiden door een microSD-kaart tot 128 GB toe te voegen. De camera ondersteunt Alexa-apparaten, zodat je activiteiten en een live feed vanaf je apparaat kunt bekijken. Uitgerust met tweerichtingsaudio, kunt u ook communiceren met mensen buiten uw huis zonder uw deur te openen.

Het grootste nadeel van de Vigil Cam is dat hij niet draadloos is. Het instellen kan een gedoe zijn, maar als het eenmaal in gebruik is, biedt de camera geweldige prestaties voor een nog betere prijs.

Beste Nanny Cam: Kamtron HD

Image
Image

Om op de hoogte te blijven van wat er in uw huis gebeurt terwijl u weg bent, is de Kamtron HD de juiste keuze. Of u nu uw kinderen of uw huisdieren wilt controleren, de Kamtron is ontworpen om precies dat te doen. Met een panoramisch uitzicht van 360 graden dat op afstand kan worden ingeschakeld met uw smartphone, kunt u de camera in het midden van uw woonkamer monteren.

De beeldkwaliteit is slechts 720p, maar je krijgt nog steeds een helder, zij het iets minder gedetailleerd beeld. Het heeft bewegingsdetectie om geactiveerde activiteiten vast te leggen, evenals nachtzicht en een live feed. Met tweerichtingsaudio kun je via je smartphone communiceren met de kamer waar de camera staat. U wilt een microSD-kaart (tot 128 GB) toevoegen als u van plan bent om beelden op te nemen en op te slaan.

Vergeleken met een beveiligingssysteem is de Kamtron HD meer een camera die wordt gebruikt om snel in te checken bij activiteiten. Dus hoewel het bewegingsdetectie biedt, is het belangrijkste doel om uw huis op afstand te bewaken met de MIPC-app.

"De abonnementskosten kunnen oplopen, dus controleer altijd goed wat de cloudservices van je camera je in rekening brengen voor extra cloudopslag." - Steven Petite, technisch schrijver

Beste met Alexa: Amazon Cloud Cam

Image
Image

Naast de geweldige Alexa-integratie, heeft de Amazon Cloud Cam een verbluffende camerakwaliteit en een robuuste set aanpasbare functies als je kiest voor een abonnement. Zonder abonnement kun je echter nog steeds de Amazon Cloud Cam gebruiken om je huis 24/7 te bewaken en activiteiten van de afgelopen 24 uur vast te leggen.

De slanke witte camera neemt zowel overdag als 's nachts op in 1080p HD met inbegrepen nachtzicht. Het hoogtepunt is echter de Cloud Cam-app - goed ontworpen met een geweldige interface, je kunt eenvoudig opgenomen activiteiten en een live feed bekijken vanaf je smartphone of computer. Hoewel je met het gratis abonnement alleen clips voor 24 uur kunt opslaan, kun je alle opgenomen activiteiten downloaden en opslaan.

Met het gratis abonnement kunnen maximaal drie Amazon Cloud Cams met één account op meerdere apparaten worden gebruikt. Er zijn robuustere functies beschikbaar bij betaalde abonnementen, zoals specifieke audiodetectie voor glasbreuk en instellingen voor zone- en personendetectie. Houd er rekening mee dat de Cloud Cam alleen binnenshuis kan worden gebruikt en een bekabelde verbinding heeft.

Beste voor afschrikking: Ring HD Motion-Activated Floodlight Camera

Image
Image

Om potentiële indringers af te weren, hoef je niet verder te zoeken dan de Ring Floodlight Camera. Uitgerust met twee extreem heldere (1.800 lumen) schijnwerpers, stellaire bewegingsdetectie en een op afstand geactiveerde sirene, is de Ring Floodlight-camera een uitstekend afschrikmiddel. Hoewel het een premium prijs heeft, zullen indringers in huis onmiddellijk weten dat ze op de camera staan en gemakkelijk zichtbaar zijn voor de hele buurt.

De Ring Floodlight Camera heeft een 1080p live-feed met de Ring-app, zoom- en panning-functies en opname-opties via Ring's abonnementsprogramma's. Protect Plus kost $ 10 per maand en biedt 24/7 bewaking en Ring's alarmsysteem, terwijl je met het Protect Basic-abonnement beelden kunt opnemen en delen voor $ 3 per maand.

Hoewel je een maandelijks abonnement moet betalen om enkele van de betere functies te krijgen, is de Ring Floodlight Camera een eersteklas afschrikmiddel. De camera is ook compatibel met Alexa-apparaten.

De Arlo Pro 2 is de regerend kampioen voor een onbeperkte thuisbeveiliging. Alle beste eigenschappen van zijn concurrenten samenbrengend, en zelfs gratis cloudopslag voor video.

Bottom Line

Onze experts hebben nog geen kans gehad om een van deze camera's in hun eigen huis te installeren, maar als ze dat eenmaal hebben gedaan, zullen ze een reeks tests uitvoeren om u te helpen beslissen welke het beste is voor jij. Ze zullen kijken naar cameragetrouwheid, opname- en opslagopties en, waar van toepassing, verschillen in abonnementsservices afwegen. Ze zullen ook letten op hoe gemakkelijk elk model is in te stellen en te installeren.

Over onze vertrouwde experts

Steven Petite heeft onder andere geschreven voor IGN en Digital Trends en is tevens associate editor van Fiction Southeast, een online literair tijdschrift.

Waar u op moet letten bij de beste beveiligingscamera's voor thuis

Cameraresolutie - Een beveiligingscamera heeft weinig zin als je niet kunt zien wat hij opneemt. Een hogere resolutie is altijd beter, maar slokt vrij snel opslagruimte op. U wilt ook de dag/nacht-mogelijkheden van uw specifieke camera controleren voordat u zich vastlegt.

Cloudopslag - Sommige camera's kunnen video opslaan via een ingebouwde SD-kaart, maar worden vaker naar cloudopslag geüpload. Als u uitgebreide gegevens wilt bijhouden van het komen en gaan in uw huis of bedrijf, moet u wellicht investeren in een abonnement voor extra opslagruimte.

Binnen/Buiten - Niet alle camera's zijn gemaakt om de elementen te doorstaan, afhankelijk van wat u in de gaten wilt houden, moet u mogelijk de specificaties van uw specifieke camera controleren.

Aanbevolen: